Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γιάννα, 31 ετών: "Η κολλητή μου παντρεύεται τον πρώην μου και θα της πω ότι έκανα έρωτα μαζί του πριν λίγες μέρες"

Η αληθινή εξομολόγηση που σοκάρει!

17 Ιανουαρίου 2020 13:57
Γιάννα, 31 ετών:

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Γιάννας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η 31χρονη Γιάννα πριν από 10 χρόνια είχε μια σχέση με ένα αγόρι που ξεκίνησε από το λύκειο και μια φίλη από το δημοτικό που έκαναν κολλητή παρέα. Λόγω οικονομικής κρίσης αναγκάστηκε να μετακομίσει μαζί με την οικογένεια της στην Γερμανία και έτσι τους άφησε πίσω. Εκείνος σιγά σιγά άρχισε να απομακρύνεται, με την κολλητή της να τον δικαιολογεί, μέχρι που έφτασε στο σημείο να της πει ότι γνώρισε κάποια άλλη. Δεν πέρασε πολύς καιρός και η Γιάννα κατάλαβε πως οι δυο τους είχαν κάνει σχέση μεταξύ τους και της έλεγαν ψέματα. Εκείνη επιστρέφοντας στην Ελλάδα μπόρεσε και τον βρήκε και ήρθαν ξανά πολύ κοντά. Για να εκδικηθεί την φίλη της θα της πει ότι έκανε έρωτα μαζί του λίγο πριν παντρευτούν.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Κάτια, 32 ετών: "Τα έχω με τον άνδρα της φίλης μου και μόλις εκείνη μου είπε ότι είναι έγκυος, θέλω να της τα πω όλα"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Κάτιας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η 32χρονη Κάτια έχει σχέση με τον σύζυγο της καλύτερης της φίλης. Τον άνδρα αυτόν τον ερωτεύτηκε πριν ακόμα παντρευτεί με την κολλητή της. Οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά όταν η φίλη της πέρασε ένα πρόβλημα υγείας και συναντιόντουσαν καθημερινά στο νοσοκομείο και έτσι άρχισε η σχέση τους. Πριν λίγο καιρό η φίλη της της εκμυστηρεύτηκε πως είναι έγκυος και τώρα η Κάτια θέλει να της τα αποκαλύψει όλα.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ανθή, 31 ετών: "Τα έχω με τον ανιψιό του άνδρα μου. Διεκδικούν την ίδια περιουσία και τους θέλω και τους δύο"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Ανθής, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Ανθή είναι παντρεμένη 5 χρόνια. Ο σύζυγος της, για κακή της τύχη όπως λέει, είναι ίδιος με τον πατέρα της, είναι εγωιστής και βάζει το σόι του πάνω απ’ όλους και απ’ όλα. Το πρόβλημά της είναι οι δύο του αδερφές, οι οποίες κάνουν κουμάντο στην περιουσία που κληρονόμησαν τα αδέρφια. Η Ανθή έχει κάνει παράλληλη σχέση με τον γιο της μεγαλύτερης αδερφής του άντρα της ο οποίος διεκδικεί και αυτός την περιουσία.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Άννα, 36 ετών: "Ο άντρας μου είναι μαμάκιας και ζούμε με την πεθερά μου, έτσι δεν μπορώ να βλέπω τον εραστή μου"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Άννας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η 36χρονη Άννα είναι παντρεμένη και ο άντρας της έχει εξάρτηση από την μητέρα του. Εδώ και ενάμιση χρόνο η πεθερά της ήρθε στην Αθήνα και συγκατοικούν όλοι μαζί και έτσι δεν μπορεί να βρίσκεται με τον εραστή της, που είναι ο κουμπάρος τους.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Εύη, 31 ετών: Ρίχτηκα στον μικρό αδερφό του άντρα μου για την περιουσία, με ερωτεύτηκε και μου ζητά να χωρίσω

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Εύης, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Εύη είναι παντρεμένη 6 χρόνια με τον σύζυγο της και όπως λέει η ίδια είναι ένας άβουλος άνθρωπος και όλοι τον πιάνουν κορόιδο. Εκείνος έχει μια πολύ μεγάλη περιουσία από τους γονείς του αλλά και έναν μικρότερο αδερφό. Επειδή η Εύη φοβάται πως θα χάσει την κληρονομιά άρχισε να δείχνει ενδιαφέρον στον μικρότερο αδερφό του άντρα της ώστε να μπορεί να τον επηρεάσει προς όφελος της, εκείνος όμως την ερωτεύτηκε και της ζητά να χωρίσει.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Τάνια, 29 ετών: "Πέρασα με την πεθερά μου και την κουνιάδα μου τις γιορτές και μου έκαναν επίθεση επειδή δεν θέλω ακόμα να κάνω παιδί"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Τάνιας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Τάνια είναι νιόπαντρη και έχει πρόβλημα με την πεθερά και την κουνιάδα της. Δεν χάνουν την ευκαιρία να την μειώνουν και να την προσβάλλουν, την ίδια στιγμή που η κουνιάδα είναι ανύπαντρη. Η θέση της Τάνιας στο θέμα να κάνει παιδί με τον άντρα της, είναι ότι ακόμα είναι νωρίς, δεδομένου ότι έχουν να κάνουν άλλα πράγματα μαζί στην αρχή του γάμου τους.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Κέλλυ, 32 ετών: "Θα αποκαλύψω στην γυναίκα του εραστή μου την σχέση μου με τον άντρα της για να καταλάβει ότι..."

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Κέλλυς, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Κέλλυ πριν 3 χρόνια γνώρισε έναν παντρεμένο ο οποίος της δήλωσε από την αρχή ότι δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος στον γάμο του. Ήταν σε διάσταση την στιγμή που ο θάνατος της μητέρας της γυναίκας του, τον ανάγκασε να τα ξαναβρεί μαζί της. Η Κέλλυ τον χώρισε όταν έγινε αυτό, μέχρι που συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε μακριά του. Έτσι προσπάθησε να προσεγγίσει την γυναίκα του πιάνοντας δουλειά στο κατάστημα που δουλεύει κι εκείνη.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share