Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021

Αλεξία, 31 ετών: Να δώσω λεφτά του άντρα μου στον αδερφό του, που είναι εραστής μου;

Η αληθινή εξομολόγηση που σοκάρει!

14 Νοεμβρίου 2019 15:19
Αλεξία, 31 ετών: Να δώσω λεφτά του άντρα μου στον αδερφό του, που είναι εραστής μου;

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Αλεξία, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Η Αλεξία είναι παντρεμένη και ο άντρας της είναι ναυτικός. Είχαν πει ότι θα κάνει ταξίδια για μερικά χρόνια για να βγάζει λεφτά και να ζουν άνετα. Κι έτσι έγινε όμως μετά από λίγο καιρό τα χρήματα φαγώθηκαν. Εκείνος συνέχισε τα μεγάλα ταξίδια και η Αλεξία έκανε σχέση με τον αδερφό του άντρα της, που της ήταν στήριγμα. Ο αδερφός του άντρα της είναι επίσης παντρεμένος. Η σχέση της Αλεξίας με τον αδερφό του άντρα της είναι πλέον 2 χρόνια. Αλλά εκείνη, δεν θέλει να χωρίσει τον άντρα της. Θέλει εκείνος να δουλεύει και να της στέλνει λεφτά για να είναι άνετα. Ούτε θέλει να χωρίσει με τον αδερφό του άντρα της, γιατί της βγάζει ένα πιο ερωτικό κομμάτι στην σχέση τους, αλλά έχει θέμα με το ότι ο κουνιάδος της δεν έχει σταθερή δουλειά.

Πένυ, 34 ετών: Ο πατέρα του παιδιού μου είναι παντρεμένος. Θα τον χωρίσω από την σύζυγό του!

Αλέκα, 32 ετών: Θέλω να επηρεάσω την κουμπάρα μου να χωρίσει γιατί τα έχω με τον άντρα της και τον θέλω δικό μου

Η Αλέκα είναι χωρισμένη και τα έχει με τον άντρα της κουμπάρας της, θέλει να την επηρεάσει και να την κάνει να χωρίσει με τον σύζυγο της για να τον έχει μονάχα δικό της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Kάτια, 34 ετών: Θα πω ότι η κόρη μου, που δεν αναγνώρισα, φλερτάρει τον άντρα μου για να τη διώξω από το σπίτι

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Κάτιας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Κάτια έμεινε έγκυος στην πρώτη λυκείου και γέννησε ένα κορίτσι. Επειδή έμενε σε κλειστή κοινωνία συμφώνησαν με την μητέρα της να το μεγαλώσει εκείνη σαν να ήταν δικό της παιδί.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Σίλβια, 27 ετών: Ο παντρεμένος εραστής μου πέθανε και μου άφησε σπίτι. Τώρα τα έχω με τον γιο του

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Σίλβιας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Σίλβια, που είναι 27 ετών, ήρθε στην Αθήνα πριν από 9 χρόνια για σπουδές. Στο τρίτο έτος των σπουδών της έμπλεξε με παντρεμένο, που τη στήριζε οικονομικά και η σχέση τους κράτησε 5 χρόνια. Ο παντρεμένος ήταν 58 ετών και τον γνώρισε μέσω ενός παιδιού της παρέας της, που είναι γιος του. Στα 63 του πέθανε ο εραστής της, ο γιος του όμως, δεν έμαθε ποτέ για τη σχέση της Σίλβιας με τον πατέρα του και της αποκάλυψε ότι ήταν πολύ ερωτευμένος μαζί της. Έτσι η Σίλβια έκανε σχέση και με τον γιο του εραστή της. Ο εραστής της πριν πεθάνει της αγόρασε διαμέρισμα και μετά τον θάνατό του, η γυναίκα του ζήτησε να δει την Σίλβια. Της είπε ότι ξέρει τα πάντα για εκείνη και για τον σύζυγό της. Αλλά δεν ήξερε για τη Σίλβια και τον γιο της. Της είπε πως αν δεν της μεταβιβάσει το σπίτι θα την κυνηγήσει.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Τζένη, 38 ετών: Έστειλα εξώδικο στην κοπέλα του αδερφού μου όταν έμαθα ότι έμεινε έγκυος

Η Τζένη έχει έναν μικρότερο αδερφό, ο οποίος μένει μαζί της και έχει σχέση με μία κοπέλα που δεν εγκρίνει η Τζένη. Αλλά την αποδέχτηκε, τελικώς. Της έκανε ακόμα και δώρα. Ο αδερφός της Τζένης με την κοπέλα του έκαναν σύμφωνο συμβίωσης γιατί εκείνη έμεινε έγκυος, πράγμα που δεν άρεσε καθόλου στην Τζένη, οπότε έπιασε τον αδερφό της και του είπε πως αν δεν την χωρίσει θα τον διώξει από το σπίτι και θα σταματήσει να τον συντηρεί οικονομικά. Επίσης, η Τζένη έστειλε ακόμα και εξώδικο στην κοπέλα του αδερφού της ζητώντας πίσω όλα τα δώρα και τα χρυσαφικά που της έκανε.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share