Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φανή, 34 ετών: Ο άνδρας μου με συγχώρεσε αν και τον απάτησα με τον αδελφό του, όμως θέλω ακόμα τον κουνιάδο μου!

Η αληθινή εξομολόγηση που σοκάρει!

6 Νοεμβρίου 2019 13:39
Φανή, 34 ετών: Ο άνδρας μου με συγχώρεσε αν και τον απάτησα με τον αδελφό του, όμως θέλω ακόμα τον κουνιάδο μου!

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Φανής, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Φανή, 34 ετών, απάτησε τον σύζυγο της με τον αδερφό του, χωρίσανε, αλλά εκείνος την συγχώρεσε και είναι πάλι μαζί όμως εκείνη θέλει ακόμα τον κουνιάδο της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ελένη, 28 ετών: Ο παντρεμένος εραστής μου δεν χωρίζει λόγω της κόρης του. Εγώ έγινα φίλη μαζί της

Η Ελένη είναι 28 ετών και τα έχει με 55χρονο παντρεμένο. Εκείνος είχε πει ότι θα χωρίσει αλλά μετά από αρκετό καιρό δεν έχει χωρίσει ακόμα. Για να μην χάσει την Ελένη εκείνος της έκανε δώρα και της πρόσφερε οικονομική βοήθεια. Πριν από 15 μέρες η Ελένη, γνώρισε την 19χρονη κόρη του εραστή της. Είχε βάλει μία αγγελία για να πουλήσει ένα ποδήλατο και συναντήθηκε μαζί της, δήθεν τυχαία. Στην πρώτη συνάντηση κατάφερε και πήγε σπίτι της και γνώρισε και την γυναίκα του εραστή της. Κατάλαβε ότι ο γάμος τους πάει καλά και ότι εκείνος δεν πρόκειται να χωρίσει. Θέλει να του δώσει ένα μάθημα. Με αφορμή το ποδήλατο θέλει να γίνει φίλη με την κόρη του και θα εμφανιστεί στο σπίτι τους, μπροστά του. Τον απειλεί πως, άμα την χωρίσει, θα τα πει όλα στην οικογένειά του.

Τάνια, 29 ετών: Ο σύντροφος μου, μου έλεγε ψέματα ότι είναι παντρεμένος ενώ είναι ανύπαντρος και τα είχε και με άλλη

Δείτε στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Ελένης:

Νανά, 29 ετών: Ο πατέρας μου με έβαλε να «κλέψω» τον άντρα της ξαδέρφης μου. Τώρα έχω το παιδί του

Ο πατέρας της 29χρονης Νανάς είναι οικονομικά αδύναμος ενώ, ο αδερφός του είναι πλούσιος. Η ξαδέλφη της Νανάς αρραβωνιάστηκε ένα πολύ καλό παιδί. Ο πατέρας της, της είπε να φλερτάρει τον αρραβωνιαστικό της ξαδέρφης της για να του φάνε λεφτά. Εκείνη το έκανε αλλά ερωτεύτηκε το παιδί. Ήρθαν κοντά και έκαναν έρωτα συχνά. Δεν κατάφερε όμως, η Νανά, να τον χωρίσει από την ξαδέρφη της. Πριν από ένα μήνα έμαθε ότι ήταν έγκυος από τον αρραβωνιαστικό της ξαδέρφης της. Εκείνος είπε ότι θα βοηθήσει οικονομικά αλλά δεν θέλει ποτέ να το μάθει η αρραβωνιαστικιά του. Αν δεν θελήσει να την χωρίσει, η Νανά θα πει για την εγκυμοσύνη στον πατέρα της και θα το πει κι εκείνος σε όλο το σόι. Από την άλλη μπορεί να μεγαλώσει μόνη της το παιδί αν εκείνος δεν θέλει, θα το αναγνωρίσει όμως και θα τους δίνει λεφτά.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Νανάς:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share