Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μίνα, 28 ετών: Έμεινα έγκυος από τον πεθερό του αδερφού μου. Θέλω να με βοηθήσει οικονομικά

Η αληθινή εξομολόγηση που σοκάρει!

4 Νοεμβρίου 2019 14:19
Μίνα, 28 ετών: Έμεινα έγκυος από τον πεθερό του αδερφού μου. Θέλω να με βοηθήσει οικονομικά

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Μίνας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η 28χρονη Μίνα όταν ήταν 22, στο γάμο του μεγάλου της αδερφού, είχε πιει και εκεί που πήγε να ξαπλώσει ήρθε ο πατέρας της γυναίκας του αδερφού της, την φίλησε και κοιμήθηκαν μαζί. Από τότε έκαναν κρυφή σχέση. Εκείνος βοηθούσε την Μίνα οικονομικά. Εκείνη έμεινε έγκυος αλλά αυτός ήθελε να το ρίξει. Η Μίνα έκανε σχέση με έναν τύπο από την δουλειά για να δικαιολογήσει το παιδί και σκέφτεται να ζητήσει από τον πεθερό του αδερφού της να στηρίζει οικονομικά και εκείνη και το παιδί τους. Διαφορετικά θέλει να τα πει όλα και στην γυναικά του και στην κόρη του.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Μίνας:

Γιάννα, 32 ετών: Θα χωρίσω τον εραστή μου και από την γυναίκα του και από την φίλη μου

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Γιάννας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Γιάννα είχε χωρίσει μετά από 5 χρόνια σχέσης επειδή ο πρώην της την απάτησε. Μετά από έναν χρόνο η κολλητή της, ζήτησε βοήθεια γιατί είχε γνώρισε έναν παντρεμένο και είχαν για λίγους μήνες σχέση. Εκείνος έλεγε στην κολλητή της Γιάννας ότι ήταν στα χωρίσματα στο γάμο του, όμως έκανε προσπάθειες. Ζήτησε η κολλητή της Γιάννας, από εκείνη, να τον φλερτάρει για να δει αν είναι αξιόπιστος. Η Γιάννα το έκανε αλλά είδε έναν άντρα καταπιεσμένο από το γάμο του και μέσα σε 4 μήνες τον ερωτεύτηκε και κάναν σχέση, χωρίς όμως εκείνος να ξέρει ότι η Γιάννα και η άλλη ερωμένη του είναι κολλητές. Η Γιάννα τώρα θέλει να βάλει την κολλητή της να πει στη γυναίκα του για τον άντρα της και έτσι εκείνη να τον χωρίσει και μετά θα χωρίσει με την κολλητή της, για να μείνει τελικά ο σύντροφος στη Γιάννα.

Τάνια, 29 ετών: Ο σύντροφος μου, μου έλεγε ψέματα ότι είναι παντρεμένος ενώ είναι ανύπαντρος και τα είχε και με άλλη

Δείτε στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Γιάννας:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share