Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

Είμαι χήρα μητέρα τριών παιδιών και έχω κρυφή σχέση με τον πεθερό μου!

Μια αληθινή ιστορία!

24 Οκτωβρίου 2019 07:31
Είμαι χήρα μητέρα τριών παιδιών και έχω κρυφή σχέση με τον πεθερό μου!

Αυτή είναι μια αληθινή ιστορία με μια γυναίκα που έχει κρυφή σχέση με τον πεθερό της!

Σκέφτομαι πολύ καιρό να πω και εγώ την ιστορία μου και δεν το τολμούσα γιατί ξέρω πως θα με κρίνετε εύκολα.

Εγώ μόνο ξέρω τί περνάω όμως και δεν με νοιάζει η γνώμη του κόσμου πια. Του κόσμου που υποσχέθηκε πως θα με στηρίξει θα με βοηθήσει και με το Θεός σχωρέστον εξαφανίστηκε. Και έμεινα μόνη αβοήθητη με 3 παιδιά στα 39 μου χρόνια.

Τον άντρα μου τον γνώρισα μέσω μιας κοινής φίλης. Ερωτευτήκαμε, αγαπηθήκαμε και μετά από 2 χρόνια σχέσης παντρευτήκαμε. Ευτυχισμένος γάμος, ήρεμος, με πολύ αγάπη και 3 υπέροχα παιδιά. Απο την αρχή μέναμε με τον πατέρα του άντρα μου που χήρεψε νέος και μεγάλωσε τον άντρα μου, μόνος του. Δυστυχώς έμελλε να χάσει και τον γιο του. Άλλη μια συγκλονιστική αληθινή ιστορία: Κώστας, 30 ετών: "Παντρεύτηκα μια γυναίκα 17 χρόνια μεγαλύτερη για να της «φάω» τα λεφτά!"
Ένα βράδυ είδα ένα πολύ άσχημο όνειρο, δεν μπορούσα να το εξηγήσω, πετάχτηκα και δεν κατάφερα να ξανακοιμηθώ. Το ίδιο πρωί ο άντρας μου πέθανε στο μαγαζί μας από ανακοπή, την ώρα που το άνοιγε. Ήταν 37 ετών. Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνο το πρωϊνό που του είπα τρομαγμένη να μην το ανοίξει, να κάτσει εκεί μαζί μου. Ίσως τον έσωζα, ίσως δεν το πάθαινε, μήπως το έπαθε από το ρολλό της πόρτας που σήκωσε μόνος του, μήπως το ένα μήπως το άλλο. Χιλιάδες μήπως από εκείνη τη μέρα και απάντηση καμία. Εκείνο το πρωϊνό άνοιξε τη πόρτα να πάει για δουλειά, με φίλησε όπως πάντα, με χαιρέτησε χαμογελαστός και έφυγε για πάντα.

Μια αληθινή ιστορία!

Σα να σταμάτησε ο χρόνος δεν θυμάμαι πολλά εκείνο τον καιρό σαν να είχα πατήσει το pause. Όταν τελείωσα τα γραφειοκρατικά, τα θέματα των παιδιών και όλα, άρχισα να καταλαβαίνω την απώλεια. Έκλαψα πολύ, κρύφτηκα για να ξεσπάσω χωρίς να με βλέπουν τα παιδιά, το ένα το θήλαζα κιόλας τότε.

Μόνη μου παρηγοριά, ο πατέρας του άντρα μου, μας στάθηκε, μας φρόντισε. Ήρθαμε πολύ κοντά, η διαφορά ηλικίας δεν με ενόχλησε ούτε οτι ήταν πεθερός μου. Οι δυο μας μέσα στο σπίτι ένα χρόνο, μοιάζαμε με ζευγάρι και δεν αργήσαμε να γίνουμε. Το πρόβλημα είναι ότι δεν το ξέρει κανείς και δεν θέλω και να το μάθει. Είναι κλειστή κοινωνία εδώ και φοβάμαι πως μια τέτοια φήμη θα κάνει κακό στα παιδιά μου.

Αποφασίσαμε να φύγουμε και να μείνουμε στην Αθήνα και να κρυβόμαστε από τα παιδιά μέχρι να ενηλικιωθούν. Τί λέτε;

Αληθινή ιστορία: «Ο στόχος μου δεν είναι να βρω νέο σύζυγο αλλά να….» 52χρονη γυναίκα αποκαλύπτει, γιατί «πηγαίνει» μόνο με νεαρούς!

Παρακάτω θα διαβάσετε μια αληθινή ιστορία μια 52χρονης που συγκλονίζει! Όπως λέει χαρακτηριστικά: «Ο στόχος μου δεν είναι να βρω νέο σύζυγο αλλά να….» και αποκαλύπτει, γιατί «πηγαίνει» μόνο με νεαρούς! Κάτια, 34 ετών: Έγινα φίλη με την γυναίκα του εραστή μου για να μην την αφήσω να κάνει παιδί μαζί του

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια μιλάει αναφορικά με την εμπειρία που τη έκανε να δει τη ζωή με άλλο μάτι έπειτα από το διαζύγιό της, τους νέους ορίζοντες που της άνοιξε η απόφαση να απολαύσει τη ζωή δίχως αναστολές και το χαρακτηριστικό το οποίο την ελκύει περισσότερο στους άνδρες μικρότερης ηλικίας. Εύη, 32 ετών: Για να εκδικηθώ την πρώην κουνιάδα μου θα τα φτιάξω με τον άνδρα της

«Πριν από τέσσερα χρόνια, χώρισα από τον άνδρα μου μετά από 25 χρόνια γάμου, έχοντας αποκτήσει μαζί του τρία παιδιά. Η σ#ξουαλική μας ζωή είχε μετατραπεί σε υπόθεση “μια φορά στις δεκαπέντε”, κάτι σαν αγγαρεία χωρίς καν την προσδοκία οργασμού. Το πρόβλημα ήταν πως, μόλις πάτησα τα 50, αισθανόμουν πιο “ξαναμμένη” από ποτέ. Έτσι από τότε που έμεινα μόνη μου, έκανα τα πάντα προκειμένου να αναπληρώσω τον χαμένο καιρό.

Αληθινή ιστορία: “Την μέρα του γάμου μας έκανε έρωτα με… “!

Λίγο καιρό έπειτα από τον χωρισμό, γνώρισα έναν τύπο. Ήξερα ότι ήταν νεότερος από εμένα, αλλά δεν φανταζόμουν πόσο. Ήταν 34 και “ξύπνησε” τις αισθήσεις μου με τρόπο που δεν περίμενα ποτέ ότι θα συνέβαινε: Μέχρι που λιποθύμησα κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια ενός ιδιαιτέρως έντονου οργασμού. Η σχέση δεν κράτησε, αλλά τους λίγους μήνες που περάσαμε μαζί απέκτησα αρκετή σ#ξουαλική αυτοπεποίθηση ώστε να μη με νοιάζει πια η ηλικία μου. Ζέτα, 32 ετών: Πιέζω τον στρατιωτικό άνδρα μου, να μεταθέσει τον οδηγό του, γιατί ενώ έχουμε σχέση φλερτάρει με την αδελφή μου

Όπως αποδείχτηκε, αρκετοί νεαροί προσεγγίζουν μεγαλύτερες γυναίκες για σ#ξ δίχως επιπλοκές, καθώς τα πιο πολλά κορίτσια στην ηλικία τους αναζητούν κάτι πιο σοβαρό.

Οι άνδρες που γνώρισα με έμαθαν να διαχωρίζω το σ#ξ από την αγάπη και έτσι να νιώθω πραγματικά ελεύθερη. Είχα φανταστικές εμπειρίες με τριαντάρηδες ή ακόμα και εικοσάρηδες (κάποιοι ήταν νεότεροι από τον μικρό μου γιο). Αρχικά προσπάθησα να βάλω ένα όριο στα 35, αλλά δεν είχε νόημα. Εξάλλου, ο στόχος μου δεν ήταν να βρω νέο σύζυγο αλλά να διασκεδάσω. Ξένια, 29 ετών: Τα έχω με τον υπάλληλο μας αλλά τον θέλει και η αδερφή μου

Αληθινή ιστορία: “Την μέρα του γάμου μας έκανε έρωτα με… “!

Άρχισα να εξερευνώ την σκηνή των s#x party, όπου ανακάλυψα ότι απολαμβάνω το σ#ξ και με γυναίκες. Αντίθετα με το τι μπορεί να πιστεύετε, τα s#x party δεν είναι χυδαία. Συνήθως διεξάγονται σε διακριτικές τοποθεσίες και η μέση ηλικία των συμμετεχόντων είναι τα 35, παρόλο που εκεί κανείς δεν νοιάζεται πόσο είσαι.

Τα στάνταρ μου είναι πια υψηλά και έχω ανακαλύψει πως οι νεαροί άνδρες δείχνουν μεγάλη προθυμία να σε ικανοποιήσουν. Ενδεχομένως να βρω κάποτε κάποιον στην ηλικία μου, ωστόσο έως ότου να συμβεί κάτι τέτοιο δε θα πω όχι στον επόμενο τριαντάρη που θα βρεθεί στον δρόμο μου».

Αληθινή ιστορία: «Τρώω» τα λεφτά του άντρα μου και τον απατάω με τον γιο του!

Αληθινή ιστορία: «Τρώω» τα λεφτά του άντρα μου και τον απατάω με τον γιο του!

Μια 45χρονη παντρεμένη γυναίκα «τρώει» τα λεφτά του άντρα της και ταυτόχρονα τον απατάει με τον γιο του Μια αληθινή ιστορία που συγκλονίζει! Νίκη, 33 ετών: Μετά από 2 χρόνια διαζυγίου έμαθα ότι ο πρώην μου τα έχει με την πρώτη μου ξαδέλφη

«Εγώ είμαι μια νέα γυναίκα 45 χρονών και δε ντρέπομαι να παραδεχτώ πως έχω ερωτευτεί έναν άντρα 22 χρονών και έχουμε κρυφή σχέση.

Η σχέση μας φυσικά δεν είναι κρυφή λόγο της ηλικιακής μας διαφοράς αλλά γιατί εκείνος είναι ο γιος του άντρα μου. Κάτια, 29 ετών: Είμαι παντρεμένη αλλά ερωτεύτηκα έναν ιερέα, θα τα πω όλα στην παπαδιά για να τον αφήσει

Ναι… Ζω έναν παράφορο έρωτα μαζί του. Εννοείται πως ο άντρας μου και πατέρας του εραστή μου δεν πρέπει να μάθει τίποτα για αυτή τη σχέση γιατί θα μας διώξει και τους δυο.

Νίκη, 33 ετών: Μετά από 2 χρόνια διαζυγίου έμαθα ότι ο πρώην μου τα έχει με την πρώτη μου ξαδέλφη

Αν γίνει αυτό ούτε εγώ αλλά ούτε εκείνος θα έχουμε στον ήλιο μοίρα.

Ο άντρας μου έχει οικονομική άνεση και προφανώς ούτε εγώ αλλά ούτε και ο γιος του θέλουμε να χάσουμε αυτό το προνόμιο! Γωγώ, 32 ετών: Έχω παιδί με τον πατέρα της κολλητής μου και αν δεν μου γράψει το σπίτι του θα τα αποκαλύψω όλα

Έτσι λοιπόν ζούμε τον έρωτα μας στα κρυφά και τολμώ να πω πως το παράνομο τελικά είναι πιο καλό. Ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη!

Η σχέση αυτή με κάνει να νιώθω υπέροχα… Εγώ παίρνω από εκείνον την ενέργεια και τη φρεσκάδα του και εκείνος παίρνει από εμένα εμπειρίες. Ξένια, 29 ετών: Τα έχω με τον υπάλληλο μας αλλά τον θέλει και η αδερφή μου

Ποτέ μου δεν ήθελα να κάνω οικογένεια και παιδιά… Δεν είμαι φτιαγμένη για τέτοια.

Λατρεύω το παράνομο, και ερωτεύομαι τον κίνδυνο. Πιστεύω πως η ζωή μου δε θα μπορούσε να είναι καλύτερη!

Είναι ακριβώς όπως την θέλω. Έχω τα λούσα και τα χρήματα που μου προσφέρει ο άντρας μου και έχω και το πάθος και τη φλόγα που μου προσφέρει ο νεαρός γιος του.»

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share