Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

8+1 πράγματα που αλλάζουν όσο περνάει ο καιρός!

Μάθε ποια είναι!

23 Οκτωβρίου 2019 15:03
8+1 πράγματα που αλλάζουν όσο περνάει ο καιρός!

σχέσεις έχουν μία συνεχή τάση να αλλάζουν με τον καιρό! Να γίνονται καλύτερες και πιο γερές. Βλέπεις, όσο μαθαίνεις τον άλλο τόσο καλύτερα περνάς μαζί του και είσαι και εσύ πιο άνετη!

4+1 αλήθειες για τις σχέσεις εξ αποστάσεως!

Για αυτό σου έχω συγκεντρώσει κάποια βασικά στοιχεία που αλλάζουν στη σχέση σου όσο περνάει ο καιρός!

1. Η προετοιμασία
Στην αρχή θέλεις να είσαι τέλεια και έτσι αρχίζεις να ετοιμάζεσαι ώρες πριν το ραντεβού. Στην πορεία, επειδή ο άλλος θα σε έχει δει και στα πιο κουρασμένα σου και θα θέλεις λιγότερο χρόνο. Αφού του αρέσεις, όπως είσαι.

2. Αγκαλίτσες στον ύπνο

Στην αρχή θα κοιμάστε συνέχεια αγκαλιά! Αλλά με τον καιρό, και λόγω ζέστης και άνεσης θα το αλλάξετε αυτό. Δε σημαίνει κάτι για τη σχέση σας.

3. Το φαγητό

Στην αρχή μπορεί να είναι λίγο παράξενο, αλλά στη συνέχεια θα είστε τελείως άνετη ο ένας με τον άλλο και θα τρώτε μαζί σαν καλοί σύντροφοι.

4. Η επικοινωνία

Με τον καιρό θα αποκτήσετε τους δικούς σας κώδικες και θα έρθετε αρκετά κοντά. Ένα νεύμα θα σημαίνει πολλά και τότε η σχέση σου θα είναι στα καλύτερά της.

5. Ειλικρίνεια

Θα χτίσεις γέφυρες και δεσμούς στη διάρκεια της σχέσης σου και έτσι θα είστε πολύ ειλικρινής ο ένας απέναντι στον άλλο!

6. Σεξ

Η σωματική επαφή θα γίνει ακόμα καλύτερη από ότι στην αρχή. Θα είστε πιο άνετοι και θα μπορείτε να λέτε ακριβώς τι σας αρέσει στο σεξ!

7. Πώς νιώθεις

Με όλα τα παραπάνω θα έχεις χτίσει έναν ισχυρό δεσμό που θα σου επιτρέπει να εκφράσεις ακριβώς πώς νιώθεις ανά πάσα στιγμή.

8. Η διάθεσή σου

Στην αρχή όλα θα είναι τέλεια και υπέροχα. Μετά, θα μπουν και οι πρώτες δυσκολίες, που είτε θα σας φέρουν ακόμη πιο κοντά, είτε θα σας απομακρύνουν και θα οδηγήσουν στον χωρισμό σας.

9. Η εμπιστοσύνη

Μετά από τόσο καιρό με τον σύντροφό σου έχεις αρχίσει να χτίζεις μία μοναδική αίσθηση εμπιστοσύνης μεταξύ σας. Αν δε σου έχει δώσει και δικαιώματα για να μην τον εμπιστεύεσαι, τότε θα δεις ότι η ζήλια, η καχυποψία και ότι άλλο αρνητικό συναίσθημα, σύντομα θα εκλείψει!

Αν έχετε αυτό το κοινό, τότε είναι το άλλο σου μισό!

Ποιο θα έλεγες πώς είναι το βασικό χαρακτηριστικό για μια σχέση με σταθερές βάσεις; Η ειλικρίνεια, η εμπιστοσύνη, το καλό σεξ; Σύμφωνα με τους ειδικούς, τίποτα απ' όλα αυτά δεν είναι τόσο σπουδαίο όσο νομίζεις.
Ο James Preece λοιπόν, ένας "dating guru" από την Αμερική, υποστηρίζει πως το κλειδί για την ιδανική σχέση είναι να έχεις με τον σύντροφό σου την ίδια αίσθηση του χιούμορ. Λογικό, αν σκεφτείς ότι το να γελάτε με τα ίδια πράγματα οδηγεί σε μεγαλύτερα ποσοστά ευτυχίας μέσα στη σχέση, ευεξία και πιο σταθερό δεσμό ανάμεσά σας.

"Όταν το χιούμορ είναι παρόμοιο, θα μπορείτε να δείτε την αστεία πλευρά των περισσότερων καταστάσεων και να είστε πιο χαλαροί γενικά σχετικά με το τι μπορεί να σας φέρει η ζωή. Τυχόν τσακωμοί θα ξεπεραστούν πιο εύκολα και θα εκτιμήσετε ο ένας τον άλλον περισσότερο", εξηγεί ο James.


Για να γίνει ακόμα πιο ξεκάθαρος, ο James αναλύει τι ακριβώς εννοεί με το "κοινό χιούμορ": "Να δημιουργήσετε μια σύνδεση με κοινό έδαφος, να μοιράζεστε ιστορίες και να σας δένουν οι αστείες ιστορίες της ζωής. Όταν γελάτε μαζί, τότε δένεστε με φυσικό τρόπο και η σχέση σας δυναμώνει".

Τώρα ξέρεις πότε πρέπει να δώσεις δεύτερη ευκαιρία σε κάποιο πρώτο ραντεβού.

TAGS
 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share