Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αληθινή ιστορία: «Τρώω» τα λεφτά του άντρα μου και τον απατάω με τον γιο του!

Η αληθινή εξομολόγηση που σοκάρει!

21 Οκτωβρίου 2019 14:33
Αληθινή ιστορία: «Τρώω» τα λεφτά του άντρα μου και τον απατάω με τον γιο του!

Μια 45χρονη παντρεμένη γυναίκα «τρώει» τα λεφτά του άντρα της και ταυτόχρονα τον απατάει με τον γιο του Μια αληθινή ιστορία που συγκλονίζει! Νίκη, 33 ετών: Μετά από 2 χρόνια διαζυγίου έμαθα ότι ο πρώην μου τα έχει με την πρώτη μου ξαδέλφη

«Εγώ είμαι μια νέα γυναίκα 45 χρονών και δε ντρέπομαι να παραδεχτώ πως έχω ερωτευτεί έναν άντρα 22 χρονών και έχουμε κρυφή σχέση.

Η σχέση μας φυσικά δεν είναι κρυφή λόγο της ηλικιακής μας διαφοράς αλλά γιατί εκείνος είναι ο γιος του άντρα μου. Κάτια, 29 ετών: Είμαι παντρεμένη αλλά ερωτεύτηκα έναν ιερέα, θα τα πω όλα στην παπαδιά για να τον αφήσει

Ναι… Ζω έναν παράφορο έρωτα μαζί του. Εννοείται πως ο άντρας μου και πατέρας του εραστή μου δεν πρέπει να μάθει τίποτα για αυτή τη σχέση γιατί θα μας διώξει και τους δυο.

Αν γίνει αυτό ούτε εγώ αλλά ούτε εκείνος θα έχουμε στον ήλιο μοίρα.

Ο άντρας μου έχει οικονομική άνεση και προφανώς ούτε εγώ αλλά ούτε και ο γιος του θέλουμε να χάσουμε αυτό το προνόμιο! Γωγώ, 32 ετών: Έχω παιδί με τον πατέρα της κολλητής μου και αν δεν μου γράψει το σπίτι του θα τα αποκαλύψω όλα

Έτσι λοιπόν ζούμε τον έρωτα μας στα κρυφά και τολμώ να πω πως το παράνομο τελικά είναι πιο καλό. Ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη!

Η σχέση αυτή με κάνει να νιώθω υπέροχα… Εγώ παίρνω από εκείνον την ενέργεια και τη φρεσκάδα του και εκείνος παίρνει από εμένα εμπειρίες. Ξένια, 29 ετών: Τα έχω με τον υπάλληλο μας αλλά τον θέλει και η αδερφή μου

Ποτέ μου δεν ήθελα να κάνω οικογένεια και παιδιά… Δεν είμαι φτιαγμένη για τέτοια.

Λατρεύω το παράνομο, και ερωτεύομαι τον κίνδυνο. Πιστεύω πως η ζωή μου δε θα μπορούσε να είναι καλύτερη!

Είναι ακριβώς όπως την θέλω. Έχω τα λούσα και τα χρήματα που μου προσφέρει ο άντρας μου και έχω και το πάθος και τη φλόγα που μου προσφέρει ο νεαρός γιος του.»

Αληθινή ιστορία: “Την μέρα του γάμου μας έκανε έρωτα με… “!

Ερωτευτήκαμε κεραυνοβόλα και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα αρραβωνιαστήκαμε. Πάντα όμως μου άρεσε και ο κολλητός του... «Π». Ήταν φίλοι από παιδιά και μεγάλωσαν μαζί, σχεδόν σαν αδέλφια! Μια αληθινή ιστορία που συγκλονίζει!

Δείτε επίσης: Γωγώ, 32 ετών: Έχω παιδί με τον πατέρα της κολλητής μου και αν δεν μου γράψει το σπίτι του θα τα αποκαλύψω όλα

Πάντα ζήλευα την φιλία τους και το πόσο κοντά ήταν ο ένας στον άλλο. Περνούσαν πολύ χρόνο μαζί σε σημείο που μερικές φορές ένιωθα παραμελημένη.

Το συζήτησα με τον «Π» ο οποίος, ενώ στην αρχή έδειξε να με καταλαμβάνει, στην συνέχεια με αποκάλεσε εγωίστρια και παραπονιάρα! Γέλασα λίγο με τους χαρακτηρισμούς του και εντελώς απρόσμενα με άρπαξε και με φίλησε!

Ενώ έπρεπε να είχα αντιδράσει, να τον χαστουκίσω, να τον σπρώξω μακριά, δεν το έκανα! Μου χαμογέλασε και μου είπε ότι με ήθελε καιρό, πριν ακόμα γνωρίσω τον «Μ» και πως δεν αντέχει να με βλέπει με άλλον.

Από εκείνη τη μέρα τον ερωτεύτηκα. Ο ίδιος όμως απομακρύνθηκε..σχεδόν με απέφευγε..

Ο «Μ» δεν έμαθε ποτέ για το φιλί κι έτσι χωρίς καλά καλά να το καταλάβω έφτασε η μέρα του γάμου μου. Ο «Π» φυσικά ήταν ο κουμπάρος μας.

Στο πάρτι που ακολούθησε είδα τον «Π» να χορεύει τρυφερά με μια καλεσμένη. Δεν ξέρω τι με έπιασε. Πρώτη φορά στη ζωή μου ένιωσα τόση ζήλια.

Διέκοψα τον χορό τους και προφασιζόμενη ότι ήθελα να του μιλήσω τον απομάκρυνα από κοντά της. Του είπα πως ήθελα κάτι σημαντικό να του πω και με ακολούθησε στις τουαλέτες. Εκεί ήταν που άρχισα να τον φιλώ παθιασμένα. Ανταποκρίθηκε και ενδώσαμε στο πάθος μας χωρίς να μας νοιάζει τίποτα.

Δεν το μετάνιωσα ποτέ..ήταν το καλύτερο σ ε χ της ζωής μου! Και το καλύτερο? Αργότερα έμαθα ότι η καλεσμένη που χόρευε με τον «Π» ήταν κάποια που τον είχε βάλει στο μάτι. Είχε όμως θυμώσει που δεν επέστρεψε να συνεχίσουν το χορό και δεν του ξαναμίλησε από τότε. Ευτυχώς γιατί τον θέλω μόνο για μένα!

Συνεχίζουμε να έχουμε παράνομο δεσμό και ευτυχώς ο άντρας μου δεν έχει μάθει τίποτα.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share