Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Την πρώτη φορά που αδιαθέτησε η κόρη μου, ήταν μέσα στο λεωφορείο και τη βοήθησε ένα αγόρι»

Αξίζει να το διαβάσεις!

9 Οκτωβρίου 2019 08:41
«Την πρώτη φορά που αδιαθέτησε η κόρη μου, ήταν μέσα στο λεωφορείο και τη βοήθησε ένα αγόρι»

Μητέρα: Θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολη, η πρώτη φορά που ένα κορίτσι έχει περίοδο. Μπορεί να νιώθει αρχικά ντροπή. Ειδικότερα, αν βρίσκεται σε δημόσιο χώρο. Εκτός αν υπάρχει κάποιο αξιόλογο άτομο κοντά της. Ένα αξιόλογο άτομο, όπως ένα νεαρό αγόρι, το οποίο εντόπισε το συγκεκριμένο συμβάν και βοήθησε τη συμμαθήτριά του.

Μητέρα: «Η κόρη μου αδιαθέτησε πρώτη φορά στο λεωφορείο και τη βοήθησε ένα αγόρι»


Το κορίτσι ανέφερε το συμβάν στη μητέρα της. Εκείνη διέδωσε το γεγονός στο διαδίκτυο. Το παιδί είχε βοηθήσει σημαντικά τη συμμαθήτριά του και το άξιζε. Αναλυτικότερα, τα όσα ανέφερε η μητέρα του ενός από τα δύο παιδιά (σ.σ. του κοριτσιού):

«Σήμερα, ήρθε στην κόρη μου η πρώτη της περίοδος και είχε την ατυχία να της έρθει μέσα στο λεωφορείο καθώς επέστρεφε σπίτι απ’ το σχολείο. Ευτυχώς, ένα αγόρι μεγαλύτερό της, την πήρε στην άκρη, της είπε ότι έχει έναν λεκέ στο παντελόνι της και της έδωσε το φούτερ του να δέσει στη μέση της ώστε να περπατήσει ως το σπίτι χωρίς να το καταλάβει κανείς. Εκείνη ντράπηκε μ’ όλο αυτό και αρχικά του είπε “δεν πειράζει”. Εκείνος, όμως, επέμεινε λέγοντας “μην ανησυχείς, έχω αδερφές και ξέρω απ’ αυτά”. Αν διαβάζεις αυτό το ποστ και είσαι η μαμά του παιδιού… θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ κι ότι το μεγαλώνεις πολύ σωστά! Ακούμε τόσα αρνητικά για τη σημερινή νεολαία που ήθελα να μοιραστώ κάτι θετικό για αλλαγή.»

Έχω σχέση με ένα παιδί από την Αφρική και οι γονείς μου απειλούν να με διώξουν!

Παρακάτω θα διαβάσετε μια αληθινή ιστορία μιας γυναίκας που εξαιτίας της σχέσης της αντιμετώπισε πολλά προβλήματα και απειλές!

Οι γονείς μου ήταν εντάξει στην αρχή, μερικές φορές με ρωτούσαν, αν βγαίναμε, αν τα είχαμε (πάντα τους απαντούσα αρνητικά). Τώρα, όμως, οι γονείς μου, μου λένε, ότι αν θέλω να συνεχίσω να μένω μαζί τους, αυτή η σχέση πρέπει να σταματήσει. Δείτε ακόμα: 2+1 απειλητικές γυναίκες για τη σχέση σου!

Είμαι 22 ετών και πρόσφατα άρχισα να βγαίνω με κάποιον, που δεν είναι Έλληνας. Για την ακρίβεια είναι από την Αφρική, αλλά γνωριζόμαστε από παιδιά, μιας και πηγαίναμε μαζί σχολείο.

Είναι ειλικρινά το καλύτερο παιδί που έχω γνωρίσει. Είναι αστείος, γλυκός και τρυφερός. Με φροντίζει και με αγαπάει.

Μέχρι τώρα, δεν είχα γνωρίσει ποτέ κανέναν στους γονείς μου. Ενιωθα ομως ότι τον συγκεκριμένο ήθελα να τους τον γνωρίσω σιγά σιγά. Ακόμη και αν η σχέση μας δεν πάει καλά και χωρίσουμε, αισθάνομαι σαν να βρήκα έναν καλό φίλο.

Οι γονείς μου ήταν εντάξει στην αρχή, μερικές φορές με ρωτούσαν, αν βγαίναμε, αν τα είχαμε (πάντα τους απαντούσα αρνητικά). Τώρα, όμως, οι γονείς μου, μου λένε, ότι αν θέλω να συνεχίσω να μένω μαζί τους, αυτή η σχέση πρέπει να σταματήσει.

Μου λένε: «Τόσα καλά παιδιά από την Ελλάδα έχουμε, τόσα Ελληνόπουλα στη γειτονιά, ο Γιάννης της κυρίας Τασίας που έχει το συνεργείο σε θέλει. Κι εσύ βγαίνεις με τον Αφρικανό;».

Οι γονείς μου πάντα με αγαπούσαν και με υποστήριζαν και μου φαίνεται τόσο ανόητο, ότι βασίζουν την κρίση τους απλώς στο χρώμα του δέρματός του. Δεν θα έπρεπε να τους ενδιαφέρει πιο πολύ ο τρόπος, με τον οποίο με αντιμετωπίζει; Τί να κάνω;

Άννα-Μαρία

Βούλα, 31 ετών: Τα έχω με τον σύντροφο της μητέρας μου και θέλω να του κάνω παιδί, εκείνη δεν μπορεί

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Βούλας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η μητέρα της 31χρονης Βούλας την είχε κάνει στα 20 της χρόνια χωρίς να παντρευτεί με τον πατέρα της Βούλας και μάλιστα σταμάτησαν να έχουν και σχέση. Εφόσον, δεν είχε σχέση πλέον με τον πατέρα της Βούλας, η μητέρα της, έκανε σχέσεις με άλλους συντρόφους και τους έφερνε και στο σπίτι. Γύρω στα 26 η Βούλα έκανε την πρώτη της σχέση η οποία κράτησε 4 χρόνια. Όταν χώρισε η Βούλα, η μάνα της ήταν 50 χρονών και με έναν άντρα 12 χρόνια μικρότερό της. Ο άντρας της μητέρας της βοήθησε την Βούλα πολύ στον χωρισμό. Η Βούλα γοητεύτηκε από αυτόν και κατέληξαν τα τελευταία δύο χρόνια να κάνουν σχέση. Τώρα η Βούλα θέλει να κάνει παιδί με αυτόν τον άντρα μιας και η μάνα της δεν μπορεί.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Λένα, 34 ετών: Τα έχω με τον άντρα της φίλης μου και στήνω παγίδα στον δικό μου για να τον χωρίσω

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Σοφία, 32 ετών: Παντρεύομαι τον πρώην της αδελφής μου - Θα της στείλω προσκλητήριο για να την πληγώσω!

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Σοφίας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η 32χρονη Σοφία έχει σχέση εδώ και 2 χρόνια με τον πρώην σύζυγο της αδερφής της. Μένει σε άλλη πόλη με τον σύντροφό της όποτε η οικογένειά της και κυρίως η αδερφή της δεν ξέρουν ότι έχει σχέση με αυτόν τον άνθρωπο. Ο Σοφία και ο πρώην της αδερφής της αποφάσισαν να παντρευτούν και η Σοφία θέλει να στείλει προσκλητήριο στην αδερφή της για να την πληγώσει που δεν συγχώρεσε τον πρώην της και δεν τον δέχτηκε πίσω όταν είχε την ευκαιρία.

Δείτε την αληθινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μπέτυ, 29 ετών: Ο σύντροφός μου παντρευόταν κρυφά, ενώ είχε πει ότι θα πάει σινεμά

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Μπέτυ, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η 29χρονη Μπέτυ έχει σχέση με έναν άνθρωπο, τον οποίο γνώρισε μέσω της δουλειάς της. Ο σύντροφός της είναι 37 ετών και οικονομικά άνετος καθώς έχει την δικιά του εταιρία. Ο σύντροφος της Μπέτυς, της είπε ότι ένα χρόνο πριν την γνωρίσει είχε κάνει σχέση με μεγαλύτερη του γυναίκα, που του την είχε γνωρίσει η αδερφή του. Δήλωσε πως το είχε κάνει αυτό για να μην χαλάσει το χατίρι της οικογένειάς του και ότι θα χώριζε μέχρι το τέλος του χρόνου. Οπότε η Μπέτυ, του έδωσε τη διορία που θέλει μέχρι να χωρίσει με την μεγαλύτερη γυναίκα. Η Μπέτυ έμαθε από μία κοπέλα από την εταιρία του συντρόφου της ότι εκείνος παντρεύτηκε, ενώ είχε πει ψέματα ότι είχε πάει σινεμά. Η Μπέτυ του είπε ότι το ξέρει και εκείνος απάντησε ότι δεν πρέπει να την νοιάζει ότι παντρεύτηκε γιατί το έκανε σαν χάρη στην αδερφή του.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Φένια, 29 ετών: Περιμένω παιδί από τον άντρα της ξαδέρφης μου

Δείτε την αληθινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share