Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Αμαρτωλή» σχέση! Άνδρας ήταν παντρεμένος με τη κόρη και είχε ερωτικές σχέσεις με την ίδια της τη μητέρα!

Αληθινή ιστορία!

5 Οκτωβρίου 2019 17:24
«Αμαρτωλή» σχέση! Άνδρας ήταν παντρεμένος με τη κόρη και είχε ερωτικές σχέσεις με την ίδια της τη μητέρα!

«Αμαρτωλή» σχέση! Άνδρας ήταν παντρεμένος με τη κόρη και είχε ερωτικές σχέσεις με την ίδια της τη μητέρα! Αληθινή εξομολόγηση: Ερωτεύτηκα τον παντρεμένο φίλο του πατέρα μου και θέλω να τον χωρίσω!

Όπως εξομολογήθηκε σε ραδιοφωνική εκπομπή, η γυναίκα, η οποία βρήκε τη δύναμη να συγχωρέσει τον σύζυγό της, όταν ανακάλυψε ότι την απατά με μία παλιά του φίλη, αδυνατεί να ξεπεράσει το σοκ μετά τη νέα πραγματικότητα που της έκρυβε επιμελώς ο σύζυγος και η μητέρα της. Αληθινή εξομολόγηση: Ετοιμάζομαι να παντρευτώ και έχω παράλληλη σχέση με τον συνάδελφό μου!

Με τον σύζυγό της, με τον οποίο έχουν και μία 6χρονη κόρη, να είναι τις περισσότερες φορές συναισθηματικά απών και τους συγγενείς της να υποπτέυονται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει, η Τανια πήρε τηλέφωνο την μητέρα της και της εξέφρασε τις ανησυχίες της. Σχέση με παντρεμένο: Γιατί να μπεις σε ένα τέτοιο «τρυπάκι»;

Τότε ήταν που οι χειρότεροι φόβοι της βγήκαν αληθινοί.

Η μητέρα της, η οποία παραδέχτηκε την κατάσταση, έριξε όλο το φταίξιμο στον σύζυγο της κόρης της.

Αντίθετα, όταν η γυναίκα ζήτησε από τον σύζυγό της εξηγήσεις αυτός δεν αρνήθηκε την κατάσταση, αλλά ξεκαθάρισε ότι το φταίξιμο ήταν «όλο της μητέρας της».

Η σοκαρισμένη γυναίκα ανέφερε ότι δε γνώριζε για πόσο καιρό υπήρχε αυτή η παράνομη σχέση και διευκρίνισε ότι η υπόλοιπη οικογένειά της γνώριζε την κατάσταση ωστόσο κανείς δεν ήθελε να μιλήσει. Αληθινή ιστορία: "Είμαι 10 χρόνια παντρεμένος και θέλω να απατήσω τη γυναίκα μου, αλλά δεν μπορώ! Τι μου συμβαίνει;"

Η ίδια δεν μπορεί να καταλάβει γιατί κανείς από τους συγγενείς της δεν της είχε πει την αλήθεια, ωστόσο παραδέχεται ότι είχε ένα ένστικτο που την «παίδευε» για αρκετά καιρό.

Φυσικά, μετά την αποκάλυψη της αλήθειας, η γυναίκα παράτησε τον σύζυγο της, ενώ άγνωστες παραμένουν οι σχέσεις της με τη μάνα της.

Σταματίνα, 36 ετών: Τα είχα με τον φίλο του γιου μου και με χώρισε. Θέλω να τον κάνω να ζηλέψει

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Σταματίνας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η 36χρονη Σταματίνα είχε ερωτικές σχέσεις με τον φίλο του γιου της που είναι δύο χρόνια μεγαλύτερος του. Μετά από λίγο καιρό την παράτησε για μια μικρότερη κοπέλα και εκείνη για να τον κάνει να ζηλέψει θέλει να πλησιάσει ερωτικά τον τρίτο φίλο της παρέας του παιδιού της.

Δείτε την σημερινή αληθινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ξένια, 29 ετών: Τα έχω με τον υπάλληλο μας αλλά τον θέλει και η αδερφή μου

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Ξένιας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Ξένια, 29 ετών, μαζί με την αδερφή της εργάζονται στην εταιρία του πατέρα τους. Εκεί και οι δύο έκαναν παρέα με έναν συνάδελφο τους που η Ξένια τον έβλεπε και ερωτικά. Η αδερφή της όταν χώρισε άρχισε και εκείνη να τον διεκδικεί λέγοντας στην Ξένια να κάνει πίσω γιατί είναι μικρότερη. Έπεισε λοιπόν τον πατέρα της να τον στείλει στην αντιπροσωπία τους στη Κρήτη για να μην της τον πάρει η αδερφή της.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Λένα, 34 ετών: Τα έχω με τον άντρα της φίλης μου και στήνω παγίδα στον δικό μου για να τον χωρίσω

Δείτε την ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Σοφία, 35 ετών: Θα χωρίσω την κολλητή μου λέγοντας στον φίλο της ότι έχει καταψύξει ωάρια για να τον… τυλίξει

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Σοφίας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Σοφία θέλει να πει στον σύντροφο της κολλητής της ότι έχει καταψύξει τα ωάρια της γιατί θέλει να τον τυλίξει ώστε να χωρίσουν και να τον κάνει δικό της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο Athensmagazine.gr:

Φένια, 29 ετών: Περιμένω παιδί από τον άντρα της ξαδέρφης μου

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Φένιας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η ξαδέρφη της Φένιας με τον άντρα της πήγαν να μείνουν μόνιμα στην Πάτρα αλλά λόγω δουλειάς εκείνος την επισκεπτόταν πολύ τακτικά στην Αθήνα με αποτέλεσμα να έρθουν πολύ κοντά και εκείνη να μείνει έγκυος.

Δείτε την αληθινή ιστορία στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share