Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021

«Πήρα διαζύγιο και αυτό το καιρό τα έχω με 3 άντρες! Μήπως πρέπει να νιώθω ένοχη;»

Μια αληθινή ιστορία!

8 Σεπτεμβρίου 2019 14:36
«Πήρα διαζύγιο και αυτό το καιρό τα έχω με 3 άντρες!  Μήπως πρέπει να νιώθω ένοχη;»

Αυτή είναι η αληθινή ιστορία μιας γυναίκας η οποία πήρε διαζύγιο και αυτό το καιρό τα έχει με 3 άντρες! Ευαγγελία 42 ετών: Ο άντρας μου είναι άπιστος αλλά μένω μαζί του για τα λεφτά!

Πρόσφατα, συνειδητοποίησα, ότι αρκετό χρόνο είχα περάσει μόνη μου, γι’ αυτό αποφάσισα να πάρω τη ζωή μου στα χέρια μου. Έκλεισα διακοπές σε νησί και πέρασα καταπληκτικά.

Την πρώτη μέρα γνώρισα κάποιον στην παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο μας. Τα είπαμε και συναντηθήκαμε για φαγητό. Ήταν, επίσης, χωρισμένος και λίγο μεγαλύτερός μου. Σοκαριστική εξομολόγηση: «Έκανα έρωτα με τον κουμπάρο μου! Με απειλεί πως θα το πει στο άντρα μου!»

Το τελευταίο βράδυ των διακοπών του πήγαμε βόλτα στην παραλία χέρι-χέρι. Ήξερα, ότι θέλαμε και οι δύο το ίδιο. Το ένα έφερε το άλλο και καταλήξαμε στο δωμάτιό μου.

Το “κρεβάτι” με έκανε να αισθανθώ και πάλι νέα. Πέρασε όλη τη νύχτα μαζί μου, στο κρεβάτι μου. Δεν το είχα κάνει τόσο καιρό και αισθάνθηκα τέλεια. Την επόμενη μέρα ξύπνησα και είχε ήδη φύγει να προλάβει την πτήση του χωρίς να μου αφήσει το τηλέφωνό του.

Πληγώθηκα, αλλά δεν ασχολήθηκα και πολύ μαζί του. Πιο πολύ κόλλησα στο ότι μου είχε λείψει το “κρεβάτι” τόσο καιρό. Αποφάσισα, ότι η ζωή μου έπρεπε να αλλάξει.

Υπάρχει κάποιος, που βλέπω συχνά στο πάρκο, όταν πάω βόλτα το σκυλάκι μου. Πολλές φορές σταματάει και μιλάμε, αλλά την τελευταία φορά, που τον είδα, τον κάλεσα σπίτι μου για ένα ποτάκι.

Είναι παντρεμένος, αλλά δεν φάνηκε να κωλύεται. Μόλις μπήκαμε σπίτι, άφησα το φόρεμά μου να πέσει δείχνοντάς του τί κρύβεται από κάτω. Ζωή 18 ετών: Έπιασα τον πατέρα μου με άλλη γυναίκα! Δεν ξέρω τι να κάνω!

Δεν το περίμενε, αλλά το θέαμα τον άναψε και τον έκανε να ξεχάσει τις αναστολές του. Με φίλησε και με έριξε στο κρεβάτι. Από τότε κάνουμε τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα.

Δεν είναι, όμως, μόνο αυτός. Έχω προσθέσει στο πρόγραμμα δύο άντρες ακόμα – όλοι παντρεμένοι. Από κει, που δεν είχα κανέναν, τώρα έχω τρεις.

Η αδελφή μου έχει τρομοκρατηθεί. Αναρωτιέται, γιατί το κάνω. Δεν την αφορά, όμως. Θα κάνω ό, τι θέλω.

Μήπως πρέπει να αισθάνομαι ένοχη και δεν το ξέρω;

Μια αληθινή ιστορία αγάπης που θα σας κάνει να κλάψετε!

Μια αληθινή ιστορία αγάπης που θα σας κάνει να κλάψετε!

Μια αληθινή ιστορία αγάπης θα διαβάσετε παρακάτω και θα σας κάνει να κλάψετε! Όσο κι αν θέλουμε να παραμένουμε αισιόδοξοι, η ζωή μας έχει δείξει (ξανά και ξανά) πως οι παραμυθένιοι έρωτες ίσως να υπάρχουν αποκλειστικά… στα παραμύθια. Ή έστω στις ταινίες του Χόλιγουντ. Δείτε ακόμα: 5+1 τρόποι για να κατακτήσετε τον άντρα που θέλετε!

Ο Λες Μπράουν Τζ. και η γυναίκα του, Έλλεν, γεννήθηκαν και οι δυο στις 31 Δεκεμβρίου του 1918. Γνωρίστηκαν στο λύκειο, κι ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Ο Λες καταγόταν από πλούσια οικογένεια, ενώ η οικογένεια της Έλλεν ανήκε στην εργατική τάξη.

Οι γονείς τους, λοιπόν, δεν ήταν και τόσο ενθουσιασμένοι με την αγάπη τους, μα το ζευγάρι κλέφτηκε μόλις έκλεισαν τα 18.

Αληθινή ιστορία

Έζησαν με την οικογένειά τους στην Νότια Καλιφόρνια, και ακόμα και στα 90 τους ήταν ένα ζωηρό, ερωτευμένο ζευγάρι. Προς το τέλος, η Έλλεν έπασχε από καρκίνο στο στομάχι, ενώ ο Λες υπέφερε από την νόσο του Πάρκινσον. Και όταν η Έλλεν πέθανε, στις 16 Ιουλίου 2013, ο Λες την ακολούθησε μια μέρα αργότερα.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share