Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τάκης 50 ετών: «Πάω με πιτσιρίκες γιατί η δικιά μου μεγάλωσε πολύ και δεν με…»

Απίστευτη ιστορία!

4 Σεπτεμβρίου 2019 08:20
Τάκης 50 ετών: «Πάω με πιτσιρίκες γιατί η δικιά μου μεγάλωσε πολύ και δεν με…»

Αυτή είναι μία αληθινή ιστορία του Τάκη 50 ετών ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα με την γυναίκα του στο κρεβάτι γιατί μεγάλωσε και την απατάει με μικρότερες! Δείτε άλλή μια αληθινή εξομολόγηση: Απατάω τον σύζυγό μου με έναν μικρότερο άντρα, δεν θέλω να τον αφήσω τον έχω ερωτευτεί!

«Με λένε Τάκη είμαι 50 ετών και είμαι παντρεμένος… 25 χρόνια! Τη γυναίκα μου την ερωτεύτηκα γιατί ήταν πολύ όμορφη όταν ήταν νέα όμως όσο περνάνε τα χρόνια τα πράγματα αλλάζουν!

Με τη γυναίκα μυ αποκτήσαμε ένα γιο που σήμερα είναι 22 ετών! Ζήσαμε ωραία χρόνια μαζί όμως πλέον η κατάσταση στο σπίτι έχει γίνει ανυπόφορη!

Τα χρόνια περάσαν και η γυναίκα μου μεγάλωσε, όπως και εγώ άλλωστε, όμως εκείνη άφησε πολύ τον εαυτό της!

Σίγουρα το μεγάλωμα του παιδιού, η δουλειά και οι ευθύνες του σπιτιού την κούρασαν και δεν της άφηναν χρόνο για τον εαυτό της.

Βλέπετε όλα τα βάρη του σπιτιού έπεσαν πάνω τη καθώς είναι πιο οργανωτικός άνθρωπος από εμένα και σίγουρα ήταν καλύτερη στη φροντίδα του παιδιού!

Καλή νοικοκυρά, αλλά…
Πάνω σε αυτό δεν έχω να πω τίποτα, όλα αυτά τα χρόνια κρατάει τα ινία του σπιτιού!

Το μόνο που δεν αντέχω πάνω της πια είναι η εξωτερική της εμφάνιση! Άλλαξε προς το χειρότερο! Δεν μοιάζει σε καμία περίπτωση με τη γυναίκα που ερ ωτεύτηκα πριν χρόνια!

Έχει παχύνει και το πρόσωπό της έχει αρχίσει να εμφανίζει ρυτίδες! Δε λέω ούτε εγώ είμαι όπως με γνώρισε αλλά σε μια γυναίκα φαίνεται περισσότερο η διαφορά από ότι σε έναν άντρα!

Βγαίνω έξω με τους φίλους μου και χαζεύω νέες και περιποιημένες γυναίκες! Τις θαυμάζω είναι να τις πιεις στο ποτήρι, όχι σαν τη δικιά μου που δε μου προκαλεί κανένα ερωτικό συναίσθημα πλέον!

Σκέφτομαι να της πω να βρει λίγο χρόνο και να ξεκινήσει να πηγαίνει σε κάποιο σπα, να αρχίσει να περιποιείται λίγο τον εαυτό της!

Είναι η μόνη λύση για να σωθεί η σε ξουαλική μας ζωή που φυσικά τώρα είναι ανύπαρκτη!»

Αληθινή εξομολόγηση: «Βγαίνω με κάποιον και μου ζητάει να πληρώνω πάντα τα μισά. Μήπως είναι γύφτος;»

Αληθινή εξομολόγηση από μια κοπέλα που βγαίνει με κάποιον που της ζητάει να πληρώνει πάντα τα μισά! Διαβάστε άλλη μια αληθινή εξομολόγηση: «Θέλω να παρατήσει τη γυναίκα και το παιδί του και να ζήσει μαζί μου!»

«Μια μέρα, που δεν είχε πολλά χρήματα πάνω του, μου ζήτησε να τσοντάρω 20 ευρώ, γιατί δεν του έφταναν. Δεν μου άρεσε η κίνησή του, αλλά το έκανα. Από κει και πέρα το έχει βρει σκοινί κορδόνι και το κάνει κάθε φορά: Μου ζητάει να πληρώνω τουλάχιστον τα μισά…

Είμαι 24 ετών και βγαίνω με έναν άντρα, που είναι 36. Αυτή η σχέση ήταν μεγάλο βήμα για μένα, αν σκεφτεί κανείς ότι δεν μου αρέσουν ούτε τα ραντεβού, ούτε οι νέες γνωριμίες, ούτε οι σχέσεις και προτιμώ να μένω μόνη μου ή να βγαίνω με καμία φίλη μου.

Βγαίνουμε εδώ και 2 μήνες. Στην αρχή ήταν κανονικός gentleman και τα πλήρωνε όλα αυτός: Φαγητό, ποτά, εκδρομές. Μια μέρα, που δεν είχε πολλά χρήματα πάνω του, μου ζήτησε να τσοντάρω 20 ευρώ, γιατί δεν του έφταναν. Δεν μου άρεσε η κίνησή του, αλλά το έκανα. Από κει και πέρα το έχει βρει σκοινί κορδόνι και το κάνει κάθε φορά: Μου ζητάει να πληρώνω τουλάχιστον τα μισά.

Σε μία σχέση περιμένω ότι είναι ο άντρας αυτός, που θα πληρώνει για όλα. Δεν είναι δουλειά της γυναίκας, όταν συνοδεύεται να πληρώνει εκείνη. Τώρα από πού κι ως πού να χωρίζουμε τους λογαριασμούς στη μέση και να πληρώνω και εγώ, δεν το καταλαβαίνω. 1 μήνα τώρα με έχει ξεπατώσει στο δώσε.

Μου εξέφρασε ότι θέλει να εξοικονομήσει χρήματα, γιατί θέλει να αγοράσει καινούργιο σπίτι. Καλά κάνει, εγώ μαζί του. Αλλά αυτό είναι δικό του θέμα. Ναι μεν θέλει σπίτι, θέλει και γκόμενα. Δεν γίνονται όλα μαζί. Αν δεν τα βγάζει πέρα, να με χωρίσει και να αποταμιεύσει τα ωραία του λεφτουδάκια. Διστάζω πλέον να βγαίνω μαζί του, γιατί κι εγώ δεν είμαι καμιά πλούσια να πληρώνω συνέχεια.

Πιστεύω ότι είναι πολύ καλό παιδί και γνήσιο αρσενικό και εκτιμώ την ειλικρίνεια του για την κατάστασή του. Καλύτερα όμως, να επικεντρωθεί στις προτεραιότητές του. Πιστεύω ότι αν του περίσσευαν χρήματα, θα ξόδευε και για μένα.

Τώρα τί να κάνω; Να τον χωρίσω και να μείνουμε φίλοι μου φαίνεται το καλύτερο.»

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share