Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αληθινή εξομολόγηση: «Έχω παραπάνω κιλά! Είμαι άσχημη και αντιαισθητική!»

Μια ιστορία που διχάζει!

2 Σεπτεμβρίου 2019 07:49
Αληθινή εξομολόγηση: «Έχω παραπάνω κιλά! Είμαι άσχημη και αντιαισθητική!»

Όλες αυτές οι ιστορίες είναι γεγονός δυστυχώς ή ευτυχώςότι συμβαίνουν στην καθημερινότητα και είναι μια αληθινή εξομολόγηση... Αληθινή εξομολόγηση: “Κάθομαι στον 70χρονο αναγκαστικά γιατί με ταΐζει”…

«Τον τελευταίο καιρό λόγω κάποιον προβλημάτων υγείας έβαλα κάποια παραπάνω κιλά και η αλήθεια είναι ότι νιώθω πάρα πολύ άσχημα γι’ αυτό και ντρέπομαι πολύ για το σώμα μου!
Είμαι 24 ετών και ντρέπομαι να βγω από το σπίτι μου!

Προσπαθώ με νύχια και με δόντια να τα χάσω αλλά τίποτα!

Μπορεί να περάσει μια ολόκληρη μέρα χωρίς να φάω τίποτα και να μη χάνω γραμμάριο!

Εντάξει ποτέ δεν ήμουν πετσί και κόκκαλο αλλά είχα ένα ωραίο και ελκυστικό σώμα! Τώρα βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και δε με αναγνωρίζω!

Έχω χάσει πια την πίστη στον εαυτό μου, η αυτοπεποίθηση μου έχει πέσει κατακόρυφα με αποτέλεσμα να έχω απομακρυνθεί και από τις παρέες μου.

Δεν βγαίνω πια μαζί τους γιατί ντρέπομαι για τον εαυτό μου! Εκεί που ήμουν η χαρά της ζωής και κάθε βράδυ ήμουν έξω τώρα έχω μιζεριάσει στο σπίτι!

Ναι! Τους ζηλεύω που βγαίνουν και χαίρονται τη ζωή τους όμως εγώ δε μπορώ! Όταν δεν είσαι καλά με τον εαυτό σου δεν μπορείς να είσαι καλά και με κανέναν άλλο άνθρωπο.

Ξέρω ότι μαζί με εμένα στεναχωριούνται και οι γονείς μου που βλέπουν το μονάκριβο κοριτσάκι τους να μαραζώνει και να μην μπορούν να κάνουν τίποτα για να το βοηθήσουν.

Η μητέρα μου επιμένει πως θα ήταν καλό να έκανα κάποιες συνεδρίες με κάποιον ψυχολόγο ώστε να με βοηθήσει να δω τα πράγματα διαφορετικά!

Όμως στην κοινωνία που ζούμε, το πρότυπο γυναίκας είναι κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που βλέπω εγώ στον καθρέφτη μου!

Είμαι απεγνωσμένη! Δεν ξέρω πως να δεχτώ και πως να αντιμετωπίσω αυτή την κατάσταση!

Αν κάποια από εσάς έχει περάσει μια ίδια ή παρόμοια κατάσταση θα ήθελα να ακούσω την ιστορία της και πως το ξεπέρασε!

Φοιτήτρια προκαλεί: "Οι πλούσιοι γέροι μου πληρώνουν τα πάντα και εγώ τους το δίνω στο πιάτο"

Ενώ κάποιες παίρνουν δάνεια σπουδών ή ξεκινούν μια έξτρα δουλειά για να πληρώσουν τις σπουδές τους ή τον πλούσιο τρόπο ζωής τους, ορισμένες νέες γυναίκες επιλέγουν μια λιγότερο παραδοσιακή συμφωνία.

Η σπουδάστρια κτηνιατρικών επιστημών του Πανεπιστημίου του Sydney, Jessica, έκανε περιήγηση στο Facebook μια μέρα, όταν είδε ένα βίντεο σχετικά με το Seeking Arrangement – ένα Baby/Sugar Daddy dating site – και έκανε εγγραφή. Ναταλία, 29 ετών: "Ξέρω, ότι είναι λάθος αλλά θέλω να ζήσω με τον αδερφό μου σαν κανονικό ζευγάρι!"

Τώρα, εδώ και ένα χρόνο είναι σε δύο σχέσεις «ζάχαρης». Η 20χρονη απολαμβάνει τακτικά δείπνα, πλούσια δώρα, διακοπές στο εξωτερικό, δίδακτρα και μηνιαίες πληρωμές ύψους 5.000 δολαρίων.

«Αρχικά έκανα κλικ στην ιστοσελίδα από περιέργεια, αλλά αμέσως ενθουσιάστηκα από μερικές φοιτήτριες που έγραφαν για τον τρόπο ζωής τους που ήταν «ζάχαρη» και με το πώς οι «μπαμπάδες» τους προσφέρονταν να πληρώσουν τα δίδακτρα και το ενοίκιο τους».

Η φοιτήτρια λέει ότι ενώ έπρεπε να φιλτράρει μερικά ανεπιθύμητα μηνύματα από άνδρες, μετά από μερικούς μήνες βρήκε δύο αξιόπιστους μπαμπάδες.

«Όλοι είναι διαφορετικοί και μερικοί άνδρες δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει να είσαι «Sugar Daddy».

Η Jessica έχει δύο μπαμπάδες ηλικίας 27 και 40 ετών. «Είναι επιτυχημένοι ιδιοκτήτες επιχείρησης / CEO κλπ. Δεν έχουν πολύ χρόνο για παραδοσιακά ραντεβού, έτσι χρειάζονται κάποια που να μην είναι πολύ εξαρτημένη».

Τον ένα από τους δύο δεν τον βλέπω συχνά επειδή ταξιδεύει. Δεν μου δίνει επιδόματα, αλλά πληρώνει για τα δίδακτρα και τις εξωσχολικές μου δραστηριότητες και μου κάνει δώρα. Μιλάμε καθημερινά και είμαστε πολύ άνετοι ο ένας με τον άλλο.

Με τον άλλο συναντιέται για δείπνο μία φορά την εβδομάδα και παρακολουθεί τις επαγγελματικές του εκδηλώσεις ως ραντεβού.

«Μου δίνει ένα επίδομα των 4.000 έως 5.000 δολαρίων το μήνα. Το καλό είναι, ότι δεν χρειάζεται να κοιμάστε με τον μπαμπά σας, αν δεν θέλετε. Ορίζετε εσείς τους όρους και τις προϋποθέσεις», είπε η Τζέσικα.

Ετοιμάζομαι να πάω ένα ταξίδι στη Χαβάη με έναν από τους Sugar Daddies μου. Παίρνω επίσης πολλά εσώρουχα,

«Οι μπαμπάδες πρέπει να είναι κύριοι και να μην θέλουν να κάνουν παιδιά μαζί σας. Δεν χρειάζεται να κοιμάστε μαζί τους αν δεν θέλετε, αλλά αυτό είναι μέσα στα χαρτιά τελικά».

«Θα το συνεχίσω σίγουρα για μερικά ακόμα χρόνια μέχρι να τελειώσω με το πτυχίο μου και να εγκατασταθώ σε μια πλήρους απασχόλησης δουλειά».

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share