Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αληθινή εξομολόγηση: "Απάτησα τον άντρα μου με το αφεντικό μου για τα λεφτά!"

Μια ιστορία που διχάζει!

23 Αυγούστου 2019 21:31
Αληθινή εξομολόγηση:

"Απάτησα τον άντρα μου με το αφεντικό μου για τα λεφτά!"..Μια αληθινή ιστορία, μια εξομολόγηση που θα διχάσει...

Τη σημερινή εποχή είναι πολύ δύσκολο να τα βγάλουμε πέρα με τα οικονομικά… Οι μισθοί είναι αρκετά μικροί και τα έξοδα μας πολλά..

Εγώ είμαι παντρεμένη εδώ και 6 χρόνια και έχω ένα γιο 5 ετών.

Αληθινή ιστορία: "Ήμουν στο διπλάνο δωμάτιο και η μητέρα μου έκανε έρωτα με..."

Ο μισθός του άντρα μου και ο δικός μου δε φτάνουν για να καλύψουν τα έξοδα μας.

Τα βγάζουμε με δυσκολία πέρα!

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε φτάσει σε απόγνωση γιατί δεν έχουμε λεφτά να πληρώσουμε τους λογαριασμούς.

Ένα βράδυ σε μπορούσα να κοιμηθώ γιατί σκεφτόμουν τα προβλήματα μας και την άθλια οικονομική μας κατάσταση.

Έτσι λοιπόν μου ήρθε στο μυαλό μια καλή ιδέα που θα μας «ξελάσπωνε» από τα οικονομικά μας προβλήματα!

Το αφεντικό μου με φλερτάρει καθημερινά στο γραφείο και φυσικά είναι ένας ευκατάστατος νέος και μάλιστα αρκετά γοητευτικός.

Τι πειράζει αν ανταποκριθώ στο φλερτ του με αντάλλαγμα κάποια χρήματα ή μια προαγωγή;

Την επόμενη μέρα πήγα στο γραφείο με διαφορετική διάθεση και πιο ανάλαφρο ντύσιμο. Ήθελα να τον ξελογιάσω για να κερδίσω με αυτόν τον τρόπο όσα χρήματα μπορούσα

Ξέρω ότι θα σας ακουστεί περίεργο αλλά το έκανα κυρίως για το παιδάκι μου. Να καλύψω τα έξοδα και τις ανάγκες του.

Το αφεντικό μου δε δυσκολεύτηκε και πολύ για πέσει στη παγίδα μου.

Βγήκαμε για φαγητό σε ένα πανάκριβο εστιατόριο και φυσικά η βραδιά μας συνεχίστηκε στο δωμάτιο ενός ακριβού ξενοδοχείου.

Από τότε ο μισθός μου έγινε διπλάσιος και φτάνει και περισσεύει για τα έξοδα του σπιτιού.

Ο άντρας μου φυσικά δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτα. Πιστεύει ότι η τύχη μας χαμογέλασε και πήρα αύξηση.

Η σχέση με το αφεντικό μου παραμένει μέχρι σήμερα ερωτική. Βγαίνουμε για φαγητό και πηγαίνουμε πολλά επαγγελματικά ταξίδια μαζί.

Δεν νιώθω τύψεις! Ξέρω ότι έκανα το σωστό… Έπρεπε να σώσω την οικογένεια μου και το έκανα!

Αληθινή ιστορία: "Έκανα έρωτα με τον συνάδελφο μου... στο γραφείο!"

Αντέχετε να διαβάσετε μια αληθινή ιστορία για μια γυναίκα που έκανε έρωτα με έναν συνάδελφό της στο γραφείο; Το γραφείο είναι ο χώρος στον οποίο περνάς καθημερινά ατέλειωτες ώρες. Ώρες που σε κουράζουν και πολλές φορές σε εξαντλούν, όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχικά.

Μέχρι που αντιλαμβάνεσαι ότι ο έρωτας κρύβεται κάπου δίπλα σου! Διαβάστε ακόμα: «Με κατηγορούσε ότι ντυνόμουν προκλητικά. Το τζιν ήταν κολλητό, η μπλούζα στενή»

Πράγματι, η καθημερινή συναναστροφή με συγκεκριμένους ανθρώπους, αναπτύσσει την οικειότητα, με αποτέλεσμα οι πιο απλές και τυπικές κουβέντες να καταλήγουν συχνά σε ραντεβού με τον άλλοτε αδιάφορο συνάδελφο.

Και φυσικά αυτό το ραντεβού δεν έχει επαγγελματικό χαρακτήρα. Λίγο το ποτό, λίγο η ρομαντική ατμόσφαιρα της βραδιάς, λίγο το διακριτικό φλερτ που αναπτύσσεται ανάμεσα σας και ξαφνικά, χωρίς να λογαριάζεις αν βρίσκεται σε σχέση ή όχι, απολαμβάνεις το καλύτερο σεξ της ζωής σου μαζί του.

Σου φαίνεται παρατραβηγμένο;

Κι όμως, δέκα γυναίκες που βίωσαν αυτή την ερωτική εμπειρία, μιλούν στο cosmopolitan για τα συναισθήματα τους και τις συνέπειες στη ζωή τους.

«Ημουν σερβιτόρα κι εκείνος σεφ. Μπορώ να πω ότι φλερτάραμε διαρκώς, ενώ υπήρχε και μια έντονη σεξουαλική διάθεση ανάμεσα μας. Το καλοκαίρι με κάλεσε στο σπίτι του. Εκεί κολυμπήσαμε στην πισίνα και απολαύσαμε τον ήλιο. Μετά από λίγο όμως βρεθήκαμε γυμνοί στο κρεβάτι του και κάναμε σεξ. Αποφασίσαμε να το κρατήσουμε μυστικό. Ολα ήταν φυσιολογικά στη δουλειά μετά από αυτό, όμως εγώ αισθανόμουν ενοχές και αποφάσισα να μιλήσω για αυτό στη φίλη μου, που ήταν και συνάδελφος μου. Ενώ αρχικά με καθησύχασε, στη συνέχεια άρχισε να με αποφεύγει. Προς μεγάλη μου έκπληξη έμαθα ότι οι δυο τους διατηρούσαν δεσμό εδώ και καιρό. Δεν ήξερα ότι είχα εξομολογηθεί κάτι τέτοιο στην κοπέλα του! Το χειρότερο; Η μητέρα της ήταν και μάνατζερ του εστιατορίου. Μόλις το έμαθε, έπαψε να μου δίνει βάρδιες!», Ράντι 23 ετών.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share