Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

3+1 λόγοι που τα ζευγάρια δεν πρέπει να ανεβάζουν συνεχώς φωτογραφίες στα στα social media!

Όσοι λιγότεροι το ξέρουν τόσο το καλύτερο!

1 Ιουλίου 2019 22:23
3+1 λόγοι που τα ζευγάρια δεν πρέπει να ανεβάζουν συνεχώς φωτογραφίες στα στα social media!

Μπορεί να ζείτε τον έρωτά σας και οι τέσσερις τοίχοι δεν είναι αρκετοί για να περιοριστείτε. Θέλετε να βγείτε στους δρόμους να το φωνάξετε. Λίγη ιδιωτικότητα δε θα έβλαπτε, αντίθετα θα διαφύλασσε τη σχέση σας. Τα social media χρειάζονται μέτρο ακόμα κι όταν ένα ζευγάρι είναι επάνω σε χαλιά, σε μαγικά χαλιά. Μία λεπτή γραμμή χωρίζει τα χαλιά από τα χάλια.

Δηλώσεις αγάπης

Είσαι ερωτευμένη και πολύ χαίρομαι όμως το να γράφεις κάτω από κάθε φωτογραφία (κοινή και μη) «μωρό μου» «αγαπάκι μου», «φως των ματιών μου», «ζωή μου», «έρωτά μου μεγάλε κι ανεπανάληπτε», «μετά από εσένα το χάος, μετά από εσένα το τίποτα» δεν είναι πρακτική. Το πάθος δε διατηρείται έτσι. Άσε που (χτυπάω ξύλο) αν χωρίσετε θα πρέπει να ανατρέξεις σε κάθε ανάρτηση για ένα πρόχειρο edit. Ο ένας μήνας δεν είναι επαρκής ώστε να ξεκινήσεις τις δημόσιες δηλώσεις αγάπης.

Τις προσωπικές συζητήσεις σας

Όχι και πάλι όχι. Δε θα ήθελε να δω screenshot των προσωπικών σας συνομιλιών ούτε σε περιόδους αγάπης αλλά ούτε και σε περιόδους «στα μαχαίρια». Τα προσωπικά πρέπει να μένουν προσωπικά.

Ατελείωτες κοινές φωτογραφίες

Γιατί να πρέπει να σας δούμε να δίνετε φιλί καυτό με φόντο της πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο, με φόντο Μακρυνίτσα, με φόντο το γαλάζιο των Σπετσών, με φόντο τα Μετέωρα, με φόντο το Λούβρο, με φόντο την πύλη του Βρανδεμβούργου, με φόντο το κάστρο του Εδιμβούργου. Χίλια μπράβο για τα ταξίδια σας αλλά θα ήμασταν ευχαριστημένοι με πρώτο πλάνο το φόντο κι όχι εσάς προφίλ. Είναι όμορφο να κρατάς τις αναμνήσεις μόνο για εσάς τους δύο.

Selfies από το κρεβάτι

Απαγορευτικό. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ποστάρεις στα social media selfies σας από το κρεβάτι. Πολύ προσωπική υπόθεση για να την δουν δεκάδες αδιάκριτα βλέμματα.

3+1 μυστικά για να ανανεώσεις μια σχέση που περνάει κρίση!

Μπορεί να περνάς κρίση στην σχέση σου αλλά σκέψου ότι δεν είσαι η μόνη! Δεν πάτε για διάλυση αλλά έχετε κάπως βαλτώσει. Να λείπουν τα άγχη. Υπάρχουν τρόποι να ανανεώσετε το in a relationship αρκεί να το προσπαθήσετε από κοινού....

Το κινητό στο αθόρυβο!

Φτάνει βρε πουλάκι μου με το κινητό. Δε φτάνουν οι 8+ ώρες που δουλεύεις μπροστά από μία οθόνη; Όταν βρίσκεστε μαζί στο σπίτι δεν είναι ανάγκη να ανανεώσεις 24 φορές το timeline για να δεις αν η Kim Kardashian ανέβασε φωτογραφία. Άφησέ το στο αθόρυβο και ζήτα από το αμόρε σου να κάνει το ίδιο.

Μιλήστε

Επικοινωνία. Μιλήστε χωρίς να ντρέπεστε. Τα προβλήματα δε λύνονται με τρίψιμο λυχναριού και κερί στην Παναγία τη Χοζοβιώτισσα. Ό,τι νιώθεις πες το, ακόμα κι αν αυτό δυσαρεστήσει. Κι αφού μιλήσεις, μάθε να ακούς και να κατανοείς.

Ραντεβού, όπως παλιά

Θυμηθείτε τι σας έκανε να ερωτευτείτε και τι κάνατε εκείνες τις πρώτες φορές που κλείνατε ραντεβού. Κανονίστε μία ημέρα της εβδομάδας να πηγαίνετε για φαγητό, ποτό, σινεμά, θέατρο. Η ρουτίνα της καθημερινότητας θα είναι πάντα εκεί, τα μικρά χαρούμενα διαλείμματα θα σας κάνουν να βρείτε τη χαμένη σπίθα.

Το πολύ μαζί βλάπτει

Και όλη την ώρα κολλημένοι δεν ωφελεί. Αγαπιέστε αλλά χρειάζεται κι ο καθένας τον προσωπικό του χώρο και χρόνο. Το «έσονται οι δύο εις σάρκα μία» θα σας οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στο χωρισμό.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share