Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

4+1 λόγοι για να νιώσεις υπέροχα που είσαι single!

Και ναι...περνάμε και μόνοι μας καλά!

25 Μαΐου 2019 12:46
4+1 λόγοι για να νιώσεις υπέροχα που είσαι single!

Δεν πρόκειται για ένα θέμα στο οποίο θα απομυθοποιήσω τις σχέσεις - άλλωστε νομίζω όλες ξέρουμε λίγο πολύ ότι δεν υπάρχει αυτό που λέμε "ιδανικό ζευγάρι". Όπως τα πάντα σε αυτή τη ζήση, έτσι και οι σχέσεις έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους. Το ίδιο και το να είσαι single. Αν και για κάποιο λόγο αυτή η κατάσταση έχει παρερμηνευτεί ως επιλογή απόγνωσης ή σεξουαλικής "απελευθέρωσης".
Στην πραγματικότητα, όπως το να είσαι σε αποκλειστική σχέση με έναν άνθρωπο, μπορεί να είναι υπέροχο, εξίσου σπουδαίες στιγμές μπορεί να ζήσει μια γυναίκα και στην περίοδο της ζωής της που έχει επιλέξει να μην έχει σύντροφο.

Αυτό που δεν έχουμε συνειδητοποιήσει, όσες θεωρούμε πως ένας άντρας μπορεί να είναι αυτό που λείπει απ' τη ζωή μας, είναι όλα όσα κερδίζουμε όσο είμαστε μόνες.

1. Ουσιαστικότερες σχέσεις
Όταν δεν έχεις έναν ερωτικό σύντροφο, αφιερώνεις περισσότερο χρόνο και επενδύεις περισσότερο συναισθηματικά στις πιο σταθερές σχέσεις της ζωής σου, όπως οι φίλοι, η οικογένεια, ακόμα και οι συνάδελφοί σου.

2. Συναισθηματική σταθερότητα
Οι περισσότεροι άνθρωποι που βρίσκονται σε σχέση έχουν συχνά θέματα εξάρτησης. Όσο πιο ανεξάρτητη και αυτοδύναμη είσαι, τόσο λιγότερο πιθανό είναι να βιώσεις τέτοιου είδους αρνητικά συναισθήματα.

3. Καλύτερο σώμα
Οι σχέσεις παχαίνουν, πολλές φορές ακόμα κι αν έχεις μπλέξει με γυμναστή. Οι single γυναίκες είναι σε καλύτερη φόρμα και γυμνάζονται περισσότερο απ' όσες έχουν δεσμό. Όταν νιώθεις ότι "έδεσες τον γάιδαρό σου", είναι πιο εύκολο να παρατήσεις τον εαυτό σου.

4. Επαγγελματική υπεροχή
Όταν δεν έχεις κάποιο σύντροφο να σε αποσπά και να χρειάζεται αρκετό από τον χρόνο σου, μοιραία αφοσιώνεσαι περισσότερο στην καριέρα και τα ενδιαφέροντά σου - γιατί αυτό είναι που σε ολοκληρώνει.

5. Εξέλιξη
Έχεις αυξημένη την αίσθηση του αυτοπροσδιορισμού, άρα και περισσότερες πιθανότητες να εξελιχθείς και να αναπτυχθείς σαν άνθρωπος και προσωπικότητα.

12 ακραία πράγματα που κάνει μόνο ένας πολύ ερωτευμένoς άντρας! Το 8ο το βλέπεις σπάνια!

Τα ξέρατε; Αυτά είναι τα 12 ακραία πράγματα που κάνει μόνο ένας πολύ ερωτευμένoς άντρας!

Είμαστε μια γενιά ανασφαλών ατόμων, οπότε είναι εύκολο να αμφιβάλλετε όταν ο σύντροφός σας λέει ότι σας αγαπά. Αν θέλετε απεγνωσμένα να μάθετε αν ο άνθρωπος της ζωής σας, σας λατρεύει πραγματικά, διαβάστε και ελέγξτε τα σημάδια σε αυτή τη λίστα…

1. Κάνει θυσίες για τη σχέση σας

Γνωρίζετε ότι ο άντρας σας, σας αγαπάει πραγματικά, όταν κάνει συντονισμένες προσπάθειες για να σας βάλει σε προτεραιότητα.

2. Σας ακούει πραγματικά

Ακούγοντάς σας με προσοχή, είναι ένα σημάδι σεβασμού, και δείχνει ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για εσάς.

3. Ζηλεύει

Η υγιής ζήλια, είναι ένα σημάδι ότι φοβάται μη σας χάσει και ότι σας θεωρεί επιθυμητή προς τους άλλους ανθρώπους.

4. Ποτέ δεν σκέφτεται ότι δεν είστε όμορφη

Ένας άνθρωπος που είναι πραγματικά ερωτευμένος, θα σκέφτεται ότι είστε όμορφοι και χωρίς μακιγιάζ.

5. Κάνει προσπάθεια με τους φίλους και την οικογένειά σας

Όταν ένας άνθρωπος λατρεύει κάποιον, θέλει να γνωρίσει τα πάντα για τον άνθρωπο που έχει κλέψει την καρδιά του. Αυτό περιλαμβάνει τους φίλους και την οικογένειά του.

6. Δεν φοβάται να δείξει τη συναισθηματική του πλευρά

Οι άντρες φοβούνται ότι θα φανούν λίγοι μπροστά σας. Έτσι, ένας άνθρωπος που είναι σε θέση να λυγίσει μπροστά σας, είναι ένας άνθρωπος που πραγματικά αισθάνεται άνετα μαζί σας.

7. Σε κάνει να νιώθεις ότι είναι υπερήφανος που είσαι δικός σου άνθρωπος

Όποτε ο σύντροφός σου, σου κάνει κομπλιμέντα, αισθάνεται έντονη αίσθηση υπερηφάνειας. Του θυμίζεις ακριβώς γιατί σε λατρεύει τόσο πολύ.

8. Δεν θέλει να αλλάξει τίποτα σε εσένα

Όταν είναι ερωτευμένος μαζί σου, τα βλέπει όλα τέλεια επάνω σου. Ότι και αν κάνεις του φαίνεται παραδεισένιο.

9. Του λείπεις όταν δεν είσαι εκεί

Όταν ένας άνθρωπος λατρεύει πραγματικά την αγαπημένη του, δεν μπορεί να αντέξει μακριά της. Έχει συνηθίσει να είναι συνέχεια μαζί της και αισθάνεται ότι του λείπει όταν δεν είναι μαζί του.

10. Η ευτυχία σας είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητά του

Ένας ερωτευμένος άνδρας είναι πιο ευτυχισμένος όταν η σύντροφός του είναι ευτυχισμένη. Λατρεύει όταν είναι σε θέση να βάλει ένα χαμόγελο στο πρόσωπο της.

11. Δεν παραιτείται από εσάς

Όλες οι σχέσεις έχουν τα σκαμπανεβάσματα τους, αλλά εάν ο άνθρωπος σας αγαπάει πραγματικά, θα δεσμευτεί να παλέψει για τη σχέση σας παρά τα εμπόδια που πέφτουν στο δρόμο του.

12. Είναι στοργικός με σας

Ένας άντρας θα δείξει στη σύντροφό του πόσο πολύ λαχταράει το άγγιγμά της, με το να είναι στοργικός μαζί της. Θα του αρέσει να δείχνει την αγάπη του, στη σύντροφό του, για να την εμψυχώσει.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share