Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ποιες είναι οι λάθος αντιδράσεις των γυναικών στο φλερτ των ανδρών και τι τους ξενερώνει;

Κορίτσια για ρίξτε μια ματιά!

21 Μαρτίου 2019 08:29
Ποιες είναι οι λάθος αντιδράσεις των γυναικών στο φλερτ των ανδρών και τι τους ξενερώνει;

Προσοχή, προσοχή! 10 άντρες επιτέλους απάντησαν στην αιώνια απορία! Ποια είναι η αντίδραση στο φλερτ που τους ξενερώνει;

Χειμώνας είναι και πόσο κολλάει το σοφό ρητό «κάνει κρύο, καιρός για δύο». Με αυτή τη λογική, το φλερτ πάει και έρχεται, οπότε πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για όσα θα ακολουθήσουν, ξεκινώντας με τα βασικά και τα κλασικά θέματα: «Πώς αντιδράμε στο φλερτ;». Ή καλύτερα: «Πώς δεν αντιδράμε στο φλερτ».
Ας δούμε τις απαντήσεις που μας έδωσαν 10 άντρες. Εμείς θα σου υπενθυμίσουμε ποιοι είναι οι 4 κανόνες στο φλερτ!

Jason, 34

Η χειρότερη αντίδραση είναι η μη αντίδραση. Χίλιες φορές να μου πει ότι δεν γουστάρει, δεν θέλει, δεν ενδιαφέρεται, δεν της αρέσω παρά να μην αντιδράσει καν. Εκεί νιώθεις τιποτένιος, απογοητεύεσαι, χάνεις αυτοπεποίθηση και την πληρώνει η επόμενη που τη βρίζεις.

Γιώργος, 34

Δεν μου αρέσει να ανταποκρίνεται ανοιχτά και άμεσα. Θέλω να νιώθω ότι την «ψήνω» και ότι υπάρχει ένα level δυσκολίας. Χωρίς όμως να με γειώνει.

Κωστής, 36

Με ξενερώνει να δείχνει ενδιαφέρον, να της ζητάω τηλέφωνο και τελικά να μου δίνει Facebook.

Αντρέας, 31

Με χαλάει να το παίζει ντίβα. Είναι τρομερό που παραπονιέστε ότι δεν σας την πέφτουμε πια και όταν τελικά σας την πέφτουμε να το παίζετε πριγκίπισσες και να μας κοιτάτε αφ’ υψηλού. Αντί να εκτιμήσετε το γεγονός ότι βρίσκουμε το θάρρος να σας προσεγγίσουμε μας κάνετε και νιώθουμε τελειωμένοι.

Θανάσης, 28

Αυτό που κάνουν μερικά κορίτσια, να τις φλερτάρουμε και να μας αποπροσανατολίζουν χωρίς λόγο φέρνοντας τις φίλες τους ή βάζοντάς τις στη συνομιλία μας.

Πέτρος, 29

Το να το ρίχνει στο φιλικό ή να είναι πολύ χύμα. Ή να μου πει κάτι τύπου «όχι ρε μ@@@@α ή φίλε μου».

Μιχάλης, 41

Το «υφάκι» χωρίς λόγο. Το ότι σας την πέφτουμε δεν σημαίνει ότι είστε το επίκεντρο του κόσμου. Αν δεν ανταποκριθείτε θα πάμε παρακάτω.

Δημήτρης, 28

Η ξινή μούρη. Εντάξει μαντάμ δεν είσαι ούτε η Ζιζέλ, ούτε εγώ ο Κλούνει. Κρέμα μια ταμπέλα που να λέει «μη μου την πέφτετε».

Δημήτρης, 29

Δεν θέλω να είναι ντίρλα, να της μιλάω και να παίρνει το αγελαδίσιο ύφος της μπεκροκανάτας.

Στέφανος, 27

Η αδιαφορία είναι ό,τι χειρότερο. Προτιμότερο είναι να σου πει ότι δεν ενδιαφέρεται παρά να κάνει ότι δεν υπάρχεις.

«Ερωτεύτηκα τον πρώην γιατρό της μαμάς μου...» Η αληθινή ιστορία νεαρής για τον έρωτα μέχρι τέλους!
Κοπέλα μας εξομολογείται πως ερωτεύτηκε τον πρώην γιατρό της μαμάς της.

Μια αληθινή ιστορία έρωτα.

«Ερωτας μέχρι το τέλος...»
Έπρεπε να πονέσω για να βρω τον αληθινό έρωτα. Και όταν λέω να πονέσω, σε καμία περίπτωση δεν εννοώ να πονέσω από κάποια άλλη, προηγούμενη σχέση. Τα πράγματα έγιναν όπως στις ταινίες. Μου ήρθε από εκεί που δεν το περίμενα. Είχα πρόβλημα με τον αυχένα μου και έψαχνα τον καλύτερο φυσιοθεραπευτή καθώς ο τελευταίος με είχε ταλαιπωρήσει χωρίς αποτελέσματα. Είχα ακούσει για τον Δημήτρη -καθώς είχε πελάτισσα και τη μαμά μου-, ήξερα πως ήταν εξαιρετικός στη δουλειά του, αλλά ήθελα να βρω κάποιον άλλον. Μου μίλησε η κολλητή μου για κάποιον και δεν έχασα χρόνο. Του έκλεισα αμέσως ραντεβού. Στην πρώτη μας συνάντηση συνειδητοποίησα πως το «πεπρωμένο φυγείν αδύνατον». Γιατί; Γιατί αυτός ήταν ο Δημήτρης, πρώην γιατρός της μαμάς μου, για τη δουλειά του οποίου μπορούσαν να μου μιλήσουν και οι πέτρες. Ομως... ενώ ήταν απόλυτα γοητευτικός, δεν ένιωσα έλξη. Δεν τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή. Ούτε από τη δεύτερη, ούτε από την τρίτη. Ο Δημήτρης κινήθηκε προς το μέρος μου προς το τέλος της θεραπείας μας και ύστερα από δική μου προτροπή. Η καλή μας χημεία με είχε οδηγήσει να του προτείνω να βγούμε τελείως φιλικά αλλά εκείνος είχε αρνηθεί ευγενικά. Σε ανύποπτη στιγμή με κάλεσε για να αντιστρέψει στην πρόταση και ενώ με βρήκε απροετοίμαστη δέχτηκα με χαρά. Και πώς να μη με βρει απροετοίμαστη μια πρόταση που αφορούσε διήμερο σε κάποιο κοντινό νησί. Πρέπει όμως να το παραδεχτώ. Εκτός γραφείου ήταν ακόμα καλύτερος. Αρχισα να τον ερωτεύομαι παράφορα και τα αισθήματα ήταν αμοιβαία. Ούτε ξέρω πώς πέρασαν μαζί του 11 ολόκληρα χρόνια. Τα 11 καλύτερα της ζωής μου. Και μπορεί τους τελευταίους μήνες να ζούμε χωριστά, όχι όμως μακριά ο ένας από τον άλλον, ξέρουμε όμως και οι δυο καλά πως οι μεγάλοι έρωτες -μπορεί να μη φοράνε νυφικό- μένουν όμως χαραγμένοι βαθιά μέσα στην καρδιά μας!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share