Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πρώτο ραντεβού: Αν δεν είναι αυτος που θες δες 5 τρόπους για να τον αποφύγεις διακριτικά!

Δες πως θα το κανεις

8 Μαρτίου 2019 15:36
Πρώτο ραντεβού: Αν δεν είναι αυτος που θες δες 5 τρόπους για να τον αποφύγεις διακριτικά!

Μπορείτε να διαφύγετε από ένα αποτυχημένο ραντεβού!

Σε όλους τους ανθρώπους έχει τύχει έστω και μια φορά στη ζωή τους να βγουν ραντεβού και η φαινομενικά όμορφη βραδιά να εξελιχθεί σε μια μεγάλη αποτυχία.
Κάποιες φορές, μάλιστα, θα είναι τόσο χάλια που θα θέλεις να ανοίξει η γη να σε καταπιεί, είτε γιατί ο τύπος που θα βγεις μαζί του θα είναι μεγάλος κόπανος, είτε γιατί δε θα έχεις κανένα κοινό σημείο μαζί του οπότε δεν θες να κάνεις σχέση μαζί του. Το μοναδικό πράγμα που σκέφτεσαι είναι να γλιτώσεις από το άθλιο ραντεβού, να τρέξεις έξω, να αναπνεύσεις τον καθαρό αέρα και να φωνάξεις με όλη σου την δύναμη “ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ”. Πώς μπορείς, όμως, να ξεφύγεις από μια τέτοια κατάσταση; Μην αγχώνεσαι καθόλου εγώ σου έχω τις “ιδανικές” λύσεις για να αποφύγεις τον χειρότερο εφιάλτη σου. Να σου υπενθυμίσω μόνο, πως αυτά που σου προτείνω απευθύνονται σε ανθρώπους, που θέλουν να αποφύγουν ένα πραγματικά άθλιο ραντεβού.

“Δεν έχω κλείσει τον θερμοσίφωνα”

Έχετε καθίσει, έχετε παραγγείλει, έχετε συζητήσει και εκεί πάνω εσύ συνειδητοποιείς, ότι δεν υπάρχει τίποτα κοινό μεταξύ σας. Μπορείς όμορφα και ψύχραιμα να του πεις “Λυπάμαι, αλλά πρέπει να φύγω, έχω ξεχάσει τον θερμοσίφωνα ανοιχτό” και παίρνεις τα πράγματα σου και φεύγεις. Δεν μπορεί να σου προσάψει απολύτως τίποτα, καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι η τιμή του ρεύματος έχει ανέβει στα ύψη.

“Δεν έκλεισα την πόρτα”

Κανόνισε να βγεις ραντεβού με τον πιο βαρετό και πολυλογά άνθρωπο στη γη, έχει περάσει ήδη μια ώρα και εσύ δε βρίσκεις κανένα ενδιαφέρον στα λεγόμενα του, άσε που δε σου αφήνει σειρά να αρθρώσεις μια λέξη. Τι κάνεις, λοιπόν; Τον διακόπτεις απότομα και εμφανώς ταραγμένη του λες “Δεν έκλεισα την πόρτα του σπιτιού” και δίχως να το σκεφτείς ξεπηδάς από την πόρτα του μαγαζιού που έχετε κάτσει και όπου φύγει-φύγει.

“Κάτι με πείραξε”
Έχετε κανονίσει να βγείτε για φαγητό, τρώτε, αλλά εσύ κατά τη διάρκεια της βραδιάς έχεις διακρίνει κάποια στοιχεία στο χαρακτήρα του που δεν σου ταιριάζουν καθόλου και έχεις ήδη μετανιώσει την απόφαση σου να βγεις μαζί του. Σε αυτήν την περίπτωση παίρνεις δραστικότερα μέτρα, ζητάς ευγενικά συγνώμη και πιάνοντας ελαφρώς την κοιλιά σου, κατευθύνεσαι στην τουαλέτα του εστιατορίου. Αργείς οπωσδήποτε ένα 10λεπτο και γυρνάς στο τραπέζι με κακόμοιρο ύφος και του λες “Κάτι με πείραξε”. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα σου προτείνει ο ίδιος να φύγετε από το μαγαζί.

“Ο πρώην μου”

Κανόνισες να βγεις ραντεβού με έναν άνθρωπο που το μοναδικό πράγμα που θέλεις να κάνεις μαζί του είναι να παίξετε μπουνιές. Σου είναι ανυπόφορος και δεν ξέρεις πως να το διαχειριστείς! Αξιοποίησε την ένταση που σου προκαλεί ο χαρακτήρας του και κάνε τον να θέλει να φύγει εκείνος από το ραντεβού. Άρχισε να του μιλάς για τον πρώην σου, να του λες για το πόσο άδικα σου φέρθηκε, ξεκίνα να κλαις, να μιλάς έντονα και να πίνεις σαν άλλος Ορέστης Μακρής, γενικά φρόντισε να φαίνεται πως βρίσκεσαι σε παραλήρημα. Αν δεν σου προτείνει ο ίδιος να φύγετε, πράγμα απίθανο, σήκω από τη θέση σου απότομα, χτύπα τα χέρια σου στο τραπέζι και με δάκρυα στα μάτια του ανακοινώνεις ότι δεν έχεις ξεπεράσει τον πρώην σου, πως είσαι αποφασισμένοι να τον συγχωρέσεις και σήκω φύγε χωρίς δεύτερη σκέψη.

“Έχω παρκάρει παράνομα”

Έχει έρθει να σε πάρει με το αμάξι του από το σπίτι σου, πηγαίνετε σε ένα μαγαζί να πιείτε κρασί και να συζητήσετε προκειμένου να γνωριστείτε και όλα δείχνουν ιδανικά. Έλα μου, όμως, που ο άνθρωπος που έχεις απέναντι σου είναι ένας γλοιώδης κόπανος, ήδη σε έχει προσβάλει και εσύ δεν ξέρεις τι να κάνεις, γιατί έχεις βρεθεί προ εκπλήξεων. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να έχεις γρήγορα αντανακλαστικά και θα πρέπει να τον “βοηθήσεις” να καταλάβει ότι τον παρατάς σύξυλο μέσα στο μαγαζί. Λοιπόν, την ώρα που μιλάει θα γουρλώσεις τα μάτια σου, θα πιάσεις το κεφάλι σου και θα πεις “Χίλια συγνώμη τώρα θυμήθηκα πως έχω παρκάρει παράνομα και πρέπει να φύγω” και πριν προλάβει να αντιδράσει του πετάς και τα λεφτά, για να μην έχει να σου προσάψει τίποτα και γίνε μπουχός πριν είναι αργά.

Πηγή: youweekly.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share