Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μοναδικά chic outfits για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Εμπνευστείτε!!

14 Φεβρουαρίου 2019 09:54
Μοναδικά chic outfits για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει. Αν ετοιμάζεσαι για μια μοναδική ρομαντική έξοδο με τον σύντροφό σου εκτός από το μέρος και το δώρο που θα του πάρεις σημαντικό ρόλο παίζει και η εμφάνισή σου.

Εδώ θα βρεις μοναδικά chic outfits για κάθε στυλ. Ανάλογα με την ηλικία σου, το στυλ σου και φυσικά το μέρος που θα πάτε εκείνη τη μέρα μπορείς να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει.


Κάνε τις σωστές επιλογές, συνδύασε έξυπνα τα ρούχα και τα αξεσουάρ, κάνε το σωστό χτένισμα και μακιγιάζ και θύμησε στον σύντροφό σου γιατί σε εpωτεύτηκε. Και αν έχεις ξεμείνει από ιδέες εδώ είμαι εγώ για να σου δώσω εύκολες και κυρίως κομψές λύσεις.

Ένα ρομαντικό κόκκινο φόρεμα με δαντέλα είναι μια πολύ ωραία και chic επιλογή για αυτή την ημέρα. Η λεπτομέρεια της δαντέλας στο επάνω μέρος και τα μανίκια δίνουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Για να μην γίνει υπερβολικό διάλεξε απλά κοσμήματα όπως ένα μακρύ χρυσό κολιέ και ένα διακριτικό βραχιόλι.

Επειδή είναι ένα αρκετά κλειστό φόρεμα, μπορείς να κάνεις μια αλογοουρά και να φορέσεις μακριά σκουλαρίκια αντί για κολιέ. Συνδύασέ το τζιν μπουφάν σου να γα μην γίνει υπερβολικό και τα ψηλοτάκουνα μαύρα παπούτσια σου. Μια crossbody μαύρη τσάντα θα απογειώσει το στυλ.

Μια άκρως νεανική και εντυπωσιακή επιλογή είναι η κοντή μίνι φούστα με ένα μαύρο τοπ. Για ροκ διάθεση πρόσθεσε ψηλές κάλτσες και ένα μαύρο μποτάκι. Το μαύρο και το κόκκινο ταιριάζει και το άσπρο, το οποίο μπορείς να προσθέσεις με ένα ριγέ ασπρόμαυρο σακάκι.

Διάλεξε κοσμήματα σε ασημένιες αποχρώσεις όπως ένα επιβλητικό κολιέ ή πολλά βραχιόλια για να ολοκληρώσεις το στυλ. Άσε τα μαλλιά σου κάτω ίσια ή με ανάλαφρες μπούκλες, φόρεσε το πιο μεγάλο χαμόγελο σου και φυσικά μην ξεχάσεις το έντονο κόκκινο κραγιόν σου.

Για εσένα που σου αρέσει να ντύνεσαι πιο sport αλλά λόγω της ημέρας θέλεις να ντυθείς πιο ιδιαίτερα δεν χρειάζεται να φύγεις τελείως απ’ το στυλ σου γιατί κινδυνεύεις να πέσεις σε λάθη. Μπορείς απλά να φορέσεις ένα skinny κόκκινο παντελόνι με μια φαρδιά λευκή μπλούζα ή μια πουκαμίσα, το μαύρο jacket σου και μαύρα μποτάκια με πλατφόρμα για να νιώθεις πιο άνετα.

Ολοκλήρωσε με το κατάλληλο χτένισμα όπως μια κοτσίδα και τα κατάλληλα αξεσουάρ. Θα σου συνιστούσα να κινηθείς σε χρυσές επιλογές με κολιέ, βραχιόλια ή δαχτυλίδια.

Αν είσαι το fan ροζ μπορείς να χτίσεις ένα girly outfit, αλλά και κατάλληλο για την ημέρα. Διάλεξε ένα μαύρο φόρεμα με ροζ στάμπες. Το κατάλληλο θα ήταν οι καρδιές για να εκφράσεις όλο το ρομαντισμό σου και συνδύασε το με τα ψηλοτάκουνα ροζ ή nude παπούτσια σου.

Ολοκλήρωσε το στυλ με το δερμάτινο μπουφάν σου και μαύρα και χρυσά αξεσουάρ. Αν δεν έχεις τον χρόνο να ασχοληθείς με τα μαλλιά σου μπορείς να φορέσεις ένα σκουφάκι και να αφήσεις τα κάτω ανάλαφρα.

Αν ετοιμάζεστε για μια πολύ ιδιαίτερη νύχτα και έχετε κλείσει τραπέζι σε ένα καλό εστιατόριο θα πρέπει να φανείς αντάξια της περίστασης. Διάλεξε ένα chic κόκκινο φόρεμα με ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες και χρυσά κοσμήματα.

Ολοκλήρωσε το outfit με το καλό σου παλτό ή ακόμα τόλμησε να φορέσεις τη λεοπάρ γούνα σου. Για το μακιγιάζ μπορείς να κάνεις ένα cut-eye look ή smokey eyes και φυσικά μην ξεχάσεις να φορέσεις το πιο ζουμερό κόκκινο gloss.

Εναλλακτικά για μια chic βραδινή εμφάνιση αν δεν σου αρέσει το κόκκινο μπορείς να διαλέξεις ένα μωβ φόρεμα και ιδανικά με παγιέτες. Οι παγιέτες είναι μεγάλη τάση για τον φετινό χειμώνα και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο γι’ αυτή την ιδιαίτερη περίσταση.

Ένα παπούτσι στο αντίστοιχο χρώμα θα ήταν ιδανικό, ενώ τα υπόλοιπα αξεσουάρ μπορούν να κινηθούν σε μπεζ-καφέ αποχρώσεις.

Αν νιώθεις ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν σε εκφράζει σου έχω κι άλλες ιδέες για να εμπνευστείς. Λόγω της ημέρας κυριαρχεί το κόκκινο και τα δύο χρώματα που συνδυάζεται καλύτερα είναι το μαύρο και το λευκό. Μπορείς να παίξεις με αυτά τα τρία χρώματα και να διαλέξεις αν θα φορέσεις ένα φόρεμα mini ή maxi, μια φούστα σε φαρδιά ή εφαρμοστή γραμμή.

Ό,τι και αν επιλέξεις φρόντισε να δείχνεις άψογη και φυσικά μην ξεχάσεις να δώσεις την απαραίτητη σημασία στα παπούτσια για να έχεις μια κομψή και λαμπερή εμφάνιση. Φόρεσε αυτό που σε κάνει να νιώθεις όμορφη και να είσαι άνετη για να απολαύσεις τις στιγμές που θα ζήσεις με το σύντροφό σου και να δημιουργήσετε δυνατές αναμνήσεις.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share