Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτά είναι τα λάθη που μπορεί να χαλάσουν μια όμορφη σχέση!

Ποια είναι;

27 Ιανουαρίου 2019 14:41
Αυτά είναι τα λάθη που μπορεί να χαλάσουν μια όμορφη σχέση!

Σε πολλά αγαπημένα ζευγάρια έχει συμβεί να περάσουν μαι κρίση στη σχέσητους όπου ακόμα και ένα μικρό ζήτημα, όπως το «τι θα φάμε το μεσημέρι» καταλήγει σε ομηρικό καβγά.

Μην στεναχωριέστε! Αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Διαβάστε παρακάτω ποια λάθη είναι αυτά που οδηγούν τη σχέση σε εφιάλτη και δείτε πώς θα τα διορθώσετε.

#1 Νομίζεις πως ο σύντροφός σου έχει τηλεπάθεια
Όσο και να θες να συμβεί, ο σύντροφός σου δεν είναι τηλεπαθητικός και άρα δεν καταλαβαίνει από μόνος του ούτε τι σε εκνευρίζει ούτε τι είναι αυτό που δεν σου αρέσει να κάνει. Μίλα μαζί του, επικοινωνήστε καλύτερα και όλα θα πάνε καλά!

#2 Αποκρύπτετε πληροφορίες
Φυσικά και δεν εννοούμε τα ψέματα, καθώς αυτό είναι ακόμα πιο σοβαρό σε μια σχέση, αλλά μιλάμε για απόκρυψη πληροφοριών. Μπορεί να φαίνεται αθώα κάποιες φορές αλλά συνήθως δεν έχει αίσιο τέλος, ειδικά όταν ο σύντροφός σας μαθαίνει την αλήθεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: New love in town!: Αυτό είναι το νέο "hot" ζευγάρι της πόλης!

3 Προσπαθείτε να λύσετε τα προβλήματά του
Ο ρόλος σας σαν σύντροφος δεν είναι να λύσετε τα προβλήματα του συντρόφου σας αλλά να τον ακούτε κάθε φορά που σας τα εξιστορεί και να του λέτε τη γνώμη σας. Εκεί ακριβώς τελειώνει ο ρόλος σας και αυτό πρέπει να είναι κατανοητό και από τους δύο σας.

#4 Περιμένετε να σας κάνει ευτυχισμένηΚι όμως, δεν είναι δουλειά του συντρόφου σας να σας κάνει δυστυχισμένη. Σίγουρα δεν πρέπει να σας κάνει δυστυχισμένη αλλά η ευτυχία είναι κάτι που το πετυχένει ο κάθε άνθρωπος μόνος του και αυτό πρέπει αν το θυμάστε!

#5 Αντιδράτε με άσχημες εκφράσεις
Οι εκφράσεις μπορεί να μην σας φαίνονται ως τρομερό λάθος σε μια σχέση αλλά όταν είναι κακοπροαίρετες τότε δημιουργείται πρόβλημα. Αντιδράστε με εκφράσεις όταν χαίρεστε με κάτι αλλά μην κάνετε ποτέ άσχημες γκριμάτσες όταν σας μιλάει ο σύντροφός σας. Καταρχάς είναι αγένεια και κατά δεύτερον βλάπτει την σχέση και τον τρόπο που επικοινωνείτε.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share