Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021

Η ηλικία που θα βρεις τον έρωτα της ζωής σου, σύμφωνα με έρευνα!

Καλομελέτα κι έρχεται

25 Ιανουαρίου 2019 13:26
Η ηλικία που θα βρεις τον έρωτα της ζωής σου, σύμφωνα με έρευνα!

Αν είσαι κοπέλα κάτω των 25, τότε ψάξε λίγο ακόμα, δεν τον έχεις βρει. Αν είσαι εκεί κοντά στα 25, τότε κάπου τριγύρω είναι, να είσαι έτοιμη. Αν πάλι τα έχεις περάσει προ πολλού, τότε καλές μοναξιές, η προθεσμία έληξε…

Εσείς οι άντρες από την άλλη, μην σταματήσετε να παλεύετε μέχρι και τα 28 σας.

Σύμφωνα με έρευνα του Match.com, που πήρε συνέντευξη σε πάνω από 2.000 άτομα για τις σχέσεις τους, ο μ.ο. της ηλικίας των γυναικών που βρίσκουν τον έρωτα της ζωής τους είναι 25,
ενώ των αντρών 28.

Όλοι εσείς που είστε στην αναζήτηση λοιπόν, μπορείτε πλέον ύστερα από αυτήν την πληροφορία είτε να καλμάρετε λίγο γιατί έχετε ακόμα περιθώρια, είτε να πατήσετε γκάζια, γιατί ο χρόνος στερεύει.

Αλλά για να μη μείνουμε μόνο εκεί, το Match.com έπιασε κι άλλα σοβαρά ζητήματα, που καίνε τον κόσμο.

Μεταξύ αυτών η πρώτη φορά που λέει κανείς το «σ’ αγαπώ», το πότε επισημοποιείτε για τα καλά μια σχέση (πότε αλλάζει το relationship status στο facebook δηλαδή) και πόσος καιρός μεσολαβεί μέχρι η κατάσταση να μεταφερθεί στο… υπνοδωμάτιο.

Ενημερωτικά λοιπόν, τη βαριά κουβέντα που δύσκολα ξεστομίζεται, θα την ακούσεις ή και θα την πεις, κάπου στους 5 μήνες.

5 μήνες χρειάζεται επίσης ένα ζευγάρι για να κάνει το επόμενο, μεγάλο βήμα και να δημοσιοποιήσει στα social media το δεσμό του.

Επίσης, αποδείχθηκε ότι το να πιάνεσαι χεράκι-χεράκι με τον άλλον είναι πιο δύσκολο από το πρώτο φιλί.

Το 34% των ατόμων είπε ότι περιμένει 1-2 βδομάδες για να απλώσει το χέρι του (όχι με πονηρό τρόπο). Το 31% από την άλλη, είπε πως αν τα πράγματα στο ραντεβού κυλούν καλά, τότε κάνουν χωρίς δεύτερη σκέψη την κίνηση για το φιλί.

Όσον αφορά το θέμα του σεξ την πρώτη φορά, το 27% τις θέλει τις 2 βδομαδούλες του για να νιώσει άνετα. Το 23% ωστόσο, θέλει κάτι παραπάνω από 2 βδομάδες, φτάνοντας έτσι στο μήνα.

Και για να μιλήσουμε και για την σκοτεινή πλευρά μιας σχέσης, το πρώτο καυγαδάκι έρχεται κοντά στους έξι μήνες. Που είναι επίσης και το διάστημα που γίνονται οι πρώτες συστάσεις με τα… πεθερικά.

Τέλος, κουβέντες τύπου «πού πάει η σχέση μας;», «πότε θα μου βάλεις την κουλούρα;» και «εγώ πότε θα γίνω μάνα;», έρχονται λίγο αργότερα. Η πρώτη απορία λύνεται μέσα στον πρώτο χρόνο, σύμφωνα με τις απαντήσεις του 33% των ατόμων. Οι αρραβώνες έρχονται μετά από 2 χρόνια, οι γάμοι ύστερα από 3, ενώ οι απόγονοι κάνουν την εμφάνισή τους μετά τα 4 χρόνια!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο: Έβαλαν λάθος συντάξεις σε λογαριασμούς δικαιούχων!

Μην σκας λοιπόν αν δεν έχεις βρει τον έρωτα της ζωής σου ακόμα, έχεις μέλλον. Διαφορετικά, τo νου σου γιατί μπορεί να εμφανιστεί κι εσύ να μην πάρεις χαμπάρι!

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share