Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Όσα πρέπει να σκεφτείς πριν του πάρεις δώρα στις γιορτές!

Τι έχετε τελικά μεταξύ σας;

28 Δεκεμβρίου 2018 10:15
Όσα πρέπει να σκεφτείς πριν του πάρεις δώρα στις γιορτές!

Και τι δε θα δίναμε για να επικρατούσε όλο το χρόνο το χριστουγεννιάτικο κλίμα! Οι άνθρωποι γίνονται λίίίγο καλύτεροι από ό,τι είναι συνήθως, με τα καλικαντζαράκια να απομακρύνουν με το γιορτινό τους πνεύμα μερική από τη μιζέρια τους. Το ίδιο γιορτινό πνεύμα κατακλύζει βέβαια και τις σχέσεις. Τα ζευγαράκια ανταλλάζουν όμορφα δώρα μεταξύ τους και ανταγωνίζονται ποιος έκανε το καλύτερο.

Τι συμβαίνει όμως όταν μία σχέση είναι ακόμη τόσο νωπή, που δε σου βγαίνει να κάνεις στον άλλο κάποιο δώρο, παρά τις γιορτινές μέρες που διανύουμε;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χρύσα Δρακάκη: Τι σχέση έχει η πρώην playmate με την απαγωγή του επιχειρηματία στον Πειραιά!

Ενθουσιασμένη είσαι, δεν το συζητάω αυτό, αλλά σε περίπτωση που αμφιταλαντεύεσαι αν πρέπει ή όχι να του πάρεις δώρο, τα παρακάτω σημάδια, θα σε βοηθήσουν να αποφασίσεις:
1 | Δεν έχετε κλείσει ούτε μήνα μαζί

Το ότι είναι γιορτές είναι άσχετο με το ότι είστε σε σχέση, ας ξεκινήσουμε από εκεί. Οπότε δεν ισχύει σε καμία περίπτωση πως πρέπει ντε και καλά να ανταλλάξετε δώρα. Αν μάλιστα δεν έχετε κλείσει ούτε ένα μήνα μαζί, τότε καλό θα ήταν να ΜΗΝ κάνεις τέτοια κίνηση. Θα ήταν λίγο awkward πιστεύω και κάπως επικίνδυνο. Ναι επικίνδυνο, γιατί το παιδί μπορεί να το παρεξηγήσει και να νομίζει ότι έχει μπλέξει με τρελή!

2 | Δεν έχεις κοιμηθεί καν σπίτι του

Aboard, aboard, aboard! Σε τόσο πρώιμο στάδιο είναι η σχέση, που δεν έχεις επισκεφτεί καν το σπίτι του; Ε, τι δώρο να του κάνεις τότε κορίτσι μου, που δεν ξέρεις καλά-καλά τον προσωπικό του χώρο και το γούστο του; Εδώ δεν έχετε ακόμη αποκτήσει απόλυτη άνεση και οικειότητα οι δυο σας και το πιο σημαντικό(!), δεν έχετε ακόμη ξεκαθαρίσει αν ταιριάζετε ή όχι σεξουαλικά.

3 | Σου έχει πει ότι πιέζεται οικονομικά

Αυτός είναι από μόνος του ένας λόγος να μην του αγοράσεις κάτι. Αν του κάνεις δώρο, όσο ανιδιοτελής κι αν είσαι, εκείνος ενδέχεται να νιώσει άσχημα που δεν μπορεί να σου χαρίσει κι εκείνος με τη σειρά του ένα. Αν βρίσκεται σε μία δυσχερή οικονομική κατάσταση, αυτό σημαίνει ότι δεν είναι για πολλές σπατάλες. Το να του κάνεις δώρο, ίσως σημαίνει για εκείνον, ότι περιμένεις κάτι πίσω. Μην τον φέρεις σε τέτοια δύσκολη θέση.

4 | Δεν έχεις ιδέα για τα γούστα του

Τι δώρο ακριβώς να του κάνεις, από την στιγμή που δεν ξέρεις τι βιβλία διαβάζει, τι σειρές και ταινίες του αρέσουν, τι παιχνίδια παίζει, ακόμη και τι είδους ρούχα προτιμά; Γνωρίζεις ελάχιστα πράγματα για εκείνον και σε λιγότερο από ένα μήνα, παίζει να μην έχεις καταλάβει και για τι άτομο μιλάμε. Εδώ ζευγάρια που είναι για χρόνια μαζί, εξακολουθούν να μαθαίνουν νέα πράγματα ο ένας για τον άλλον. Πού πας εσύ βρε κορίτσι μου τώρα;

5 | Δεν θα περάσετε καν τις γιορτές μαζί

Όταν πήγε η κουβέντα στα σχέδιά σας για τις γιορτές, εκείνος σου είπε κατηγορηματικά ότι έχει κανονίσει ήδη και το πλάνο δεν περιλαμβάνει να κάνετε κάτι οι δυο σας. Πέρα από το ότι είναι μαλάκας, σου ξεκαθάρισε αμέσως τις προθέσεις του, χωρίς να ρωτήσει τι θες εσύ. Επομένως, μετά από αυτό, θες να του πάρεις και δώρο; Για μένα, πρέπει να σκεφτείς σοβαρά αν αξίζει να είσαι μαζί του ή όχι.

6 | Σου έχει πει κατηγορηματικά ότι δε θέλει δώρο

Δεν μπορώ να καταλάβω τους ανθρώπους που δε θέλουν δώρα. Έλα Παναγία μου δηλαδή! Anyways, σου το είπε ξεκάθαρα λοιπόν, οπότε μην μπεις καν στο κόπο. Μια χαρά σου ‘κατσε, γλιτώνεις κόπο και φυσικά χρήματα. Επίσης, από ό,τι καταλαβαίνω ούτε εκείνος σκοπεύει να σου πάρει τίποτα, οπότε προφανώς και δε θα είσαι εσύ το κορόιδο που θα καταξοδεύεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναγερμός από τον ΕΟΦ: Επικίνδυνα χάπια για την καρδιά! Προκαλούν θανάτους!

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share