Τρίτη, 20 Απριλίου 2021

5 σημάδια πως ακόμα σου λείπει ο πρώην σου

Δεν τον ξεπέρασες ποτέ

30 Νοεμβρίου 2018 09:52
5 σημάδια πως ακόμα σου λείπει ο πρώην σου

Δε χωρίσατε και αγαπημένα αλλά δεν έπεσαν και κορμιά. Ο χωρισμός ήρθε ως η λογική συνέχεια μίας σχέσης που δεν πήγαινε παρακάτω και έμενε στα ίδια και τα ίδια και τα ίδια. Βαρεμάρα. Αυτή είναι η σωστή λέξη για να περιγράψεις αυτό που ένιωσες και τελικά από κοινού αποφασίσατε να βάλετε τέλος. Και κάνατε πολύ σωστά και δεν διαιωνίσατε έναν δεσμό που δεν είχε και πολλές ελπίδες επιτυχίας, τουλάχιστον με τα ως τότε δεδομένα. Χωρίσατε λοιπόν και η επόμενη σχέση ήρθε. Και τότε σε έπιασε η λησμονιά και σε κατέκλυσαν οι θύμησες. Ο πρώην σου ήταν στο μυαλό σου και δεν μπορούσες να καταλάβεις τι σου συνέβαινε. Μη στα πολυλογώ. Σου λείπει και τον θέλεις ακόμα παρά τη νέα σχέση που έχεις δημιουργήσει. Υπάρχουν κάποια σημάδια που κατά πάσα πιθανότητα πρέπει να σου χτυπήσουν καμπανάκι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έχω πάθει ζημιά μαζί σου... " - Ο Γιώργος Παπαδάκης φλερτάρει on air πασίγνωστη παρουσιάστρια!

Άτιμες συγκρίσεις

Και ο Γιώργος αυτό το έκανε καλύτερα. Και ο Γιώργος αυτό θα το είχε φτιάξει. Και ο Γιώργος εκείνο. Και ο Γιώργος το άλλο. Το μόνο πρόβλημα είναι πως τα έχεις με τον Παναγιώτη. Μπαίνεις διαρκώς στη διαδικασία να συγκρίνεις οποιονδήποτε με τον πρώην σου και να τον βγάζεις και νικητή.

Ξέχασες όλα τα αρνητικά
Τότε γκρίνιαζες και σου έφταιγαν όλα του και τώρα εξιδανίκευσες τον Γιωργάκη ξεχνώντας όλες τις άσχημες στιγμές. Και πώς γίνεται να έρχονται στο μυαλό μνήμες από τις πιο όμορφες στιγμές σας και μόνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάρνηθα: Το έστρωσε! Λευκό τοπίο στους -2 βαθμούς Κελσίου (video)

Φλερτάρεις με την ιδέα ενός μηνύματος
Όλο και σχηματίζεις τον αριθμό του στο κινητό σου, τον οποίο και φυσικά γνωρίζεις απέξω. Να του στείλεις ένα μήνυμα έτσι στα ξαφνικά, χωρίς λόγο και αφορμή. Να του πεις πως σου λείπει και τον σκέφτεσαι θέλεις χωρίς να έχεις υπολογίσει το μετά. Τα βράδια μετά από 2-3 ποτηράκια είναι τα δύσκολα.

Όλα τον θυμίζουν απλά κι αγαπημένα
Πράγματα δικά του καθημερινά. Μπορεί να κατά λάθος να ξέμεινε ένα πουκάμισό του στην ντουλάπα σου αλλά καθόλου κατά λάθος δε διπλώθηκε και μπήκε πίσω-πίσω στο συρτάρι.

Στα ίδια μέρη
Έχεις αυτή την ακατανίκητη ανάγκη να πηγαίνεις με το νέο αμόρε στα μέρη που έχεις συνδέσει με τον πρώην σου. Και μη μου πεις δεν υπάρχουν μαγαζιά να πιείτε τον καφέ σας. Μέρη συνδεδεμένα με εκείνον και μία μικρή ελπίδα να τον συναντήσεις.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share