Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

9 τρόποι να αποφύγεις τον πρώην σου αν είστε στην ίδια σχολή!

Δεν είναι λύση να μην πηγαίνεις στη σχολή!

19 Οκτωβρίου 2018 16:40
9 τρόποι να αποφύγεις τον πρώην σου αν είστε στην ίδια σχολή!

Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά άτομα που θα προτιμούσες να μη συναντάς στη σχολή σου. Όχι ότι έχεις τίποτα με τους ανθρώπους, αλλά να, βαριέσαι τα «τι κάνεις;», «πώς τα πας με τα μαθήματα;» και όλες αυτές τις τυπικούρες. Αλλά ακόμα κι αυτό μπορείς να το υποφέρεις. Εκείνο που δε μπορεί να «σηκώσει» με τίποτα ο οργανισμός σου, είναι η συνάντηση με τον πρώην! Από την στιγμή που θα τον πετύχει το μάτι σου και ύστερα, πάει στράφι όλη σου η μέρα.

Ωστόσο, ξέρεις πολύ καλά ότι το να πιστολιάζεις τα κοινά μαθήματα μόνο και μόνο για να μην τον βλέπεις, δεν είναι λύση. Όπως σίγουρα επίσης, δεν είναι λύση και να μην πηγαίνεις στη σχολή, για να αποκλείσεις κάθε ενδεχόμενο!

Πραγματικές λύσεις στο πρόβλημα αυτό, που δε θα στοιχίσουν και τη φοιτητική σου καριέρα, είναι οι εξής παρακάτω:
1 «Μαύρα γυαλιά φοράω μέσα στη… σχολή, το παίζω φευγάτη»
Τα ‘λεγε στο τραγουδάκι της η Βίσση, και να που ήρθε η στιγμή να ακολουθήσεις τους στίχους κατά γράμμα. Δε θέλεις να δεις τον ακατανόμαστο; Πολύ απλά φοράς γυαλιά, τα οποία παραπλανούν τους γύρω σου, καθώς δεν μπορούν να καταλάβουν αν τους κοιτάς ή όχι. Έτσι, ακόμα και στη χείριστη περίπτωση που τον πετύχεις, δε θα καταλάβει αν η παρουσία του υπέπεσε στην αντίληψή σου! Μεγάλο πλεονέκτημα τα γυαλιά λέμε: εσύ θα τον κοιτάς κι από μέσα σου θα σιγοβράζεις και εκείνος θα νομίζει πως αγναντεύεις το υπερπέραν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία για την Ελένη Μενεγάκη: Η ψυχολογική πίεση και το ναρκοπέδιο!

2 Τα ακουστικά για κάτι τέτοιες ώρες ανακαλύφθηκαν
Αν θεωρείς τα γυαλιά λίγο υπερβολικά, τότε μια πιο safe επιλογήείναι τα ακουστικά. Εξίσου αποτελεσματικός τρόπος αποφυγής… του πρώην και της παρέας του. Γιατί ακόμη και να μην ακούς τίποτα, μπορείς να παριστάνεις ότι χαλαρώνεις με λίγη μουσικούλα, heavy metal, έτσι ώστε σε περίπτωση που σε φωνάξει κανείς από την παρέα, απλώς να μην αντιδράσεις. Κρίμα ε; Και ήθελες τόσο πολύ να αράξετε μαζί να τα πείτε.

3 Ένα τηλεφωνάκι στην κολλητή και σώθηκες
Σε περίπτωση που δε σου κάνουν ούτε τα γυαλιά ούτε τα ακουστικά (όλο εναλλακτικές είμαι), το κινητό σου τι το έχεις; Όταν λοιπόν βρίσκεσαι σε επικίνδυνο χώρο (εκεί δηλαδή, που υπάρχει το ενδεχόμενο να συναντήσεις τον πρώην) πάρε τηλέφωνο κάποια φίλη σου μέχρι να νιώσεις σιγουριά πως δε θα πέσετε ο ένας πάνω στον άλλον! Είναι ο μόνος τρόπος να μη νιώθεις αμήχανα, καθώς κοιτάς τριγύρω μέχρι να τον εντοπίσεις και να αρχίσεις να τρέχεις, αλλά συνάμα και στην περίπτωση που γίνει η μοιραία συνάντηση, να το παίξεις αδιάφορη και busy! Oops, sorry!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νύχτα κόλαση για Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκο Ευαγγελάτο: Διέλυσε το σπίτι στην Κηφισιά η παρουσιάστρια!

4 Μόνη σου (δεν) το πέρασες κι αυτό
Οι φίλες σου, όπως είναι λογικό, μισούν το ίδιο με σένα τον λεγάμενο, γι’ αυτό και μεγαλύτερός του τρόμος κάθε φορά είναι να μη σας πετύχει όλες μαζί και τον «πεθάνετε» με το bitchy βλέμμα σας. E λοιπόν, από εδώ και πέρα, για να ‘ναι και τα νευρά σου σε λογικά όρια, προνόησε να είσαι ΠΑΝΤΑ με τις φίλες σου στη σχολή. Φαντάζεσαι να περπατάς αμέριμνη στο διάδρομο της σχολής και να έρθει μέσα στο θράσος να σε χαιρετήσει; Μακριά από σένα!

5 Βάλε απαγορευτικό στα μέρη που συχνάζει
Γύρω από κάθε σχολή υπάρχουν κάποια σημεία που συχνάζουν όλοι οι φοιτητές, αλλά από την στιγμή που δε θέλεις να πετύχεις τον you-know-who, οφείλεις να μείνεις μακριά. Πόσο ακόμα θα έχεις την τύχη με το μέρος σου; Θα έρθει και εκείνη η ώρα που θα πέσετε μούρη με μούρη και μετά… ούτε τα μαύρα γυαλιά δε σε σώζουν! Επίσης, σημαντικό είναι να έχεις στο μυαλό σου τις συνήθειές του, για να αποφύγεις τυχαίες συναντήσεις! Πού αράζει σε κενές ώρες, πότε πηγαίνει στη βιβλιοθήκη να διαβάσει, πού κάνει τσιγάρο κλπ. Γενικά, μην πατάς το πόδι σου σε μέρη που υπάρχει έστω και 1% να τον πετύχεις.

6 Εξαφάνισε τα ίχνη σου
Αν δε θέλεις να πέσεις πάνω στον πρώην σου, ή στην προκειμένη περίπτωση να πέσει εκείνος πάνω σε εσένα, τότε κομμένα τα storyλίκια. Ναι, πες του και ακριβώς το σημείο που βρίσκεσαι, μη δυσκολευτεί ο άνθρωπος! Ακόμα και block να τον έχεις κάνει, υπάρχουν αρκετά πουλάκια να του σφυρίξουν πού είσαι. Μόνο και μόνο για να σε φέρει σε δύσκολη θέση ή απλώς για να ρίξει μια ματιά, θα περάσει από εκεί, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Οι πρώην είναι ύπουλα πλάσματα και θέλουν προσοχή!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εφιαλτικό τριήμερο για 5 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα!

7 Stalkαρε for your own good
Μπορεί εσύ να μη χρειάζεται να ενημερώνεις τα πλήθη για το πού βρίσκεσαι, αλλά εκείνος το καλό που του θέλω είναι να το κάνει! Και επειδή πρόκειται για παλικάρι με τρομερά ενδιαφέρουσα ζωή, που δε χάνει check in για check in, εκμεταλλεύσου το. Πριν αρχίσεις να κυκλοφορείς ελεύθερα στη σχολή, τσέκαρε πρώτα πού είναι, μη τυχόν και βρεθείς κι εσύ εκεί.

8 Το κεφάλι ψηλά και περπατά με σιγουριά
Αν ποτέ χρειαστεί να περάσεις σε κοντινή απόσταση απ’ αυτόν, τότε κάνε ότι βιάζεσαι και ότι πας κάπου συγκεκριμένα κι όχι ότι περιπλανιέσαι εκεί τριγύρω (κι ας ισχύει το δεύτερο). Να είσαι σίγουρη πως αν κομπλάρει να σου μιλήσει όταν απλώς κάθεσαι ή περπατάς χαλαρά κι ωραία, τότε δεν πρόκειται να το κάνει την στιγμή που περνάς φουριόζα από μπροστά του, επειδή κάτι θέλεις να προλάβεις. Θα τολμήσει να μπει στο δρόμο σου;

9 Και οι μπροστινές θέσεις στο αμφιθέατρο έχουν τα καλά τους
Αν τυχαίνει να είστε στο ίδιο τμήμα με τον πρώην, να σου πω τα συλλυπητήρια μου αρχικά. Δύσκολα τα πράγματα φίλη, αλλά όχι ακατόρθωτο να τον αποφύγεις. Από την στιγμή που εκείνος, προτιμά να κάθεται μέση και πίσω στο αμφιθέατρο, εσύ θα πηγαίνεις να παρακολουθείς στην άλλη άκρη, που στην περίπτωσή μας είναι… πιο μπροστά δε γίνεται. Έτσι, και πίσω σου θα τον έχεις (τον σατανά) και άρα δε θα σου αποσπάει την προσοχή, και ίσως παρακολουθήσεις και κανένα μάθημα σωστά.

Πηγή: neopolis.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share