Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κάπως έτσι νιώθεις όταν βρίσκεις επιτέλους τον άντρα που θέλεις να παντρευτείς!

Πως καταλαβαίνεις ότι είναι ο "ένας";

17 Οκτωβρίου 2018 11:52
Κάπως έτσι νιώθεις όταν βρίσκεις επιτέλους τον άντρα που θέλεις να παντρευτείς!

Φαντάζομαι πως έχεις γνωρίσει αρκετούς άντρες στη ζωή σου και σίγουρα έχεις κάνει κάποιες σχέσεις, αλλά πάντα ένιωθες πως κάτι έλειπε. Καμία από αυτές τις σχέσεις δε σε έκανε να νιώθεις ολοκληρωμένη και πραγματικά ευτυχισμένη. Βέβαια αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αντιθέτως σε βοήθησε να καταλάβεις τι είναι αυτό που ζητάς από τον εαυτό σου κι από έναν άντρα. Ωστόσο, κουράστηκες πια (εσύ κι η Charlotte από το Sex and the City) να ψάχνεις να βρεις τον πρίγκιπα.

Πότε θα γίνει επιτέλους η μοιραία συνάντηση, πότε θα βρεθεί ο κατάλληλος άντρας που θα ερωτευτείς παράφορα κι εκείνος το ίδιο και θα ζήσετε εσείς καλά κι εμείς καλύτερα;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εγκέλαδος στον Alpha: Η μεγάλη απόφαση του Κοντομήνα για την Μενεγάκη που ανατρέπει τα δεδομένα!

Και να, εκεί που δεν το περιμένεις ΚΑΘΟΛΟΥ, πέφτεις πάνω του και η ζωή σου μετατρέπεται σε παραμύθι. Δεν έχεις πλέον καμία αμφιβολία πως αυτός ακριβώς ήταν που περίμενες τόσο καιρό, πως όλες οι προηγούμενες (αποτυχημένες) σχέσεις τελικά… άξιζαν, γιατί γνώρισες εκείνον. Είναι το άλλο σου μισό και τίποτα δεν πρόκειται να σας χωρίσει. Αυτή τη φορά είναι διαφορετικά και το ξέρεις.

Πώς όμως καταλαβαίνεις ότι βρήκες επιτέλους τον άντρα που θα παντρευτείς; Να λοιπόν:

1 Σου είναι δύσκολο να πιστέψεις πως υπάρχει τέτοιος άντρας

Από την αρχή της γνωριμίας σας, νιώθεις ότι έχεις βρει τον… Κύριο Τέλειο. Είναι καλός, έξυπνος, δραστήριος και πάνω απ’ όλα δείχνει κατανόηση κι εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό σου. Επίσης, είναι κι από τους πιο ωραίους άντρες που έχεις δει και ναι, είναι δικός σου!Δεν μπορείς να πιστέψεις πως έχεις σταθεί τόσο τυχερή, πριν τον γνωρίσεις νόμιζες πως άντρες σαν κι αυτόν υπάρχουν μόνο στις ταινίες. Εκείνος όμως, ήρθε να ανατρέψει όλα όσα πίστευες μέχρι τώρα και να σε βγάλει από το λαβύρινθό σου.

2 Mαζί του είσαι απλά… ο εαυτός σου

Ίσως όλες οι προηγούμενες σχέσεις σου να σε κόμπλαραν και να μη σε άφηναν να νιώθεις άνετα. Κάτι βέβαια που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση ΜΑΖΙ ΤΟΥ! Όλες αυτές οι ανασφάλειες που ένιωθες με τους προηγούμενους, φαντάζουν πλέον τόσο αστείες κι ασήμαντες. Δε φοβάσαι να σε δει με τα ίδια ρούχα δύο συνεχόμενες μέρες, ούτε τρομάζεις και μόνο στην ιδέα να σε αντικρίσει άβαφη κι ατημέλητη. Σε αγαπάει γι’ αυτό που είσαι κι εσύ το ξέρεις, το καταλαβαίνεις. Δε χρειάζεται να προσποιηθείς ένα κλασάτο και καθωσπρέπει κορίτσι, για να μη σε παρεξηγήσει. Αχ, τι τράβαγες με τους άλλους…

3 Κάθε λεπτό που περνάει, σου φαίνεται ακόμα πιο ελκυστικός

Ο άντρας που γνωρίζεις και ξέρεις πως θα είναι εκείνος που θα περάσεις μαζί του το υπόλοιπο της ζωής σου, σε ελκύει κάθε στιγμή. Δεν έχει καμία σημασία αν είναι αξύριστος, αγουροξυπνημένος, ατημέλητος κλπ, στα δικά σου μάτια φαίνεται πάντα χαριτωμένος και σέξι. Ακόμα και λυπημένος, για σένα είναι απίστευτα γλυκός. Θέλεις συνέχεια να τον αγκαλιάζεις, να τον φιλάς και γενικότερα να μην τον αφήνεις ποτέ. Όπως κατάλαβες, δε χρειάζονται πολλά, στις λεπτομέρειες φαίνονται οι διαφορές.

4 Μπορείτε να ξεπεράσετε κάθε δυσκολία χωρίς υστερίες και φωνές

Οι καβγάδες πάντα θα υπάρχουν. Το θέμα είναι να λύνονται σωστά και πολιτισμένα. Γι’ αυτό κι εσείς μπορείτε να συζητήσετε για τα πάντα χωρίς φόβους και δισταγμούς. Δεν τσακώνεστε δίχως να υπάρχει αύριο, γιατί έχετε την τέλεια επικοινωνία και τις ίδιες επιθυμίες. Λύνετε τις όποιες διαφορές σας με το διάλογο, όχι με το να κρατάτε μούτρα ο ένας στον άλλον.

5 Δε σε αφήνει να αμφιβάλλεις για την αγάπη του

Ο άντρας που θα παντρευτείς δεν παίζει μαζί σου, ούτε προσπαθεί να σου δημιουργήσει μια αίσθηση ανικανοποίητου για να κολλήσεις. Δεν μπορεί να συγκρατηθεί όσον αφορά εσένα και σου δείχνει με κάθε τρόπο την αγάπη του και το πάθος του. Επίσης, δεν παραλείπει να στο λέει κιόλας, σε περίπτωση που δεν πιάνεις εύκολα τις πράξεις. Αδιαφορία κι αναπάντητα μηνύματα δεν υφίστανται καν! Εδώ είναι ικανός να έρθει στο σημείο που βρίσκεσαι, να απαντήσει αυτοπροσώπως στο μήνυμά σου! Ο άνθρωπος δεν μπορεί χωρίς εσένα και δε φοβάται να το δείξει!

6 Λατρεύεις τις ατέλειες του

Δε μπορείς να σκεφτείς κάτι αρνητικό πάνω του. Ίσως να υπάρχουν στοιχεία του χαρακτήρα του, που για άλλους να είναι ανυπόφορα κι ενοχλητικά, εσένα όμως δε σε πειράζουν καθόλου. Η γκρίνια του είναι υποφερτή και καμιά φορά και χαριτωμένη. Ακόμα και η νευρικότητά του σε… ανάβει, διότι δείχνει πως είναι ένας άνθρωπος με πάθος. Είναι αυτά τα μικρά χαρακτηριστικά, που για τους άλλους μπορεί να αποτελούν μειονεκτήματα και να αδιαφορούν πλήρως, για σένα όμως αποτελούν τα χαρακτηριστικά εκείνα που σε ελκύουν σε αυτόν τον άνθρωπο.

7 Έχετε κοινούς στόχους και όνειρα

Έχει πολύ μεγάλη σημασία οι στόχοι να είναι κοινοί μεταξύ ενός ζευγαριού. Κι αυτό ακριβώς συμβαίνει με εσάς. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον, έχετε τα ίδια όνειρα για το μέλλον σας, τις ίδιες επιθυμίες και τα ίδια γούστα. Προγραμματίζετε ταξίδια, περιπέτειες και γενικότερα εμπειρίες, που θέλετε να μοιραστείτε ο ένας με τον άλλον. Οραματίζεστε με λίγα λόγια ένα κοινό μέλλον, με πολλές όμορφες και έντονες στιγμές. Αυτό είναι έρωτας…

8 Ανυπομονείς για το πότε θα βρεθείτε όπως τον πρώτο καιρό

Ο καθένας έχει τη δική του ζωή και τις δικές του ασχολίες, αλλά στεναχωριέστε όταν δεν είστε μαζί. Όταν βρίσκεσαι στη σχολή/δουλειά κοιτάζεις συνεχώς το ρολόι και περιμένεις πώς και πώς να περάσει η ώρα να βρεθείς στην αγκαλιά του. Κάθε στιγμή σας είναι ιερή! Δε θες να σας διακόπτει κανείς και ακόμη και η μία ώρα παραπάνω, για σένα είναι πολύτιμη. Κάθε φορά που αποχωρίζεστε, θέλεις να ξέρεις πότε θα τον ξαναδείς. Και φυσικά όταν φτάνεις σπίτι τού στέλνεις μηνύματα, για να τον νιώθεις έστω μ’ αυτόν τον τρόπο κοντά σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στο Star: "Παγώνει" το πιο αγαπημένο τηλεοπτικό project!

9 Mπορείτε να συζητήσετε κυριολεκτικά για τα πάντα

Είναι πάντα εκεί για σένα, έτοιμος να σε ακούσει. Προσπαθεί να λύσει κάθε πρόβλημα σου και αντίστοιχα το ίδιο κάνεις κι εσύ. Είναι το πρώτο άτομο που θα πάρεις στη χαρά σου και ομοίως και σε κάποια στεναχώρια. Είστε ζευγάρι, αλλά ταυτόχρονα και οι καλύτεροι φίλοι. Δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορείς να συζητήσεις μαζί του, γιατί νιώθεις απολύτως άνετα! Δε σας χωρίζει καμία συναισθηματική απόσταση… Τι πιο ωραίο;

10 Με άλλα λόγια, βρήκες επιτέλους το καταφύγιό σου

Μετά από τόσες στεναχώριες, βρήκες τον άνθρωπο που αποτελεί το σπίτι σου. Είναι το καταφύγιο σου, το άλλο σου μισό, η καρδιά σου. Νιώθεις τα πάντα να έχουν μπει στη θέση τους. Δε σου λείπει πια κάτι, είσαι εντελώς ολοκληρωμένη στη ζωή σου… Δεν μπορείς να φανταστείς μια καθημερινότητα χωρίς αυτόν και μόνο στην σκέψη, σε πιάνει ένα μούδιασμα στην καρδιά. Για σένα ήταν, είναι και θα είναι για πάντα εκείνος! Κανένας και τίποτα δε θα μπορέσει ποτέ να το αλλάξει και να διαταράξει την ευτυχία σου. Είναι ο άντρας της ζωής σου.


 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share