Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

4 τρόποι για να ανακαλύψεις αν είναι ερωτευμένος μαζί σου!

Είναι ή όχι τελικά;

19 Σεπτεμβρίου 2018 15:53
4 τρόποι για να ανακαλύψεις αν είναι ερωτευμένος μαζί σου!

Οι άνδρες πολλές φορές δυσκολεύονται να δείξουν τα αισθήματα τους γιατί φοβούνται ότι θα χαθεί το μυστήριο και η γοητεία τους.
Εσύ όμως από την άλλη θέλεις να ξέρεις τι συμβαίνει μεταξύ σας!

Περνάτε αρκετό χρόνο μαζί, μιλάτε συνεχώς από το τηλέφωνο και μέσω μηνυμάτων αλλά ακόμα δεν σου έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor διαρροή: Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του Σάκη Τανιμανίδη!

Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου! Το μόνο που έχεις να κάνεις για να καταλάβεις αν είναι πραγματικά ερωτευμένος μαζί σου είναι να παρατηρήσεις τα σημάδια!

Ποια είναι αυτά;

Ας αρχίσουμε!

1.Απαντάει κατευθείαν στα μηνύματα και τα τηλεφωνήματα σου

Αυτό είναι καλό σημάδι! Σημαίνει ότι του αρέσει να μιλάτε και το επιδιώκει με κάθε τρόπο! Κι όμως και οι άντρες μπορεί να στηθούν όλοι μέρα πάνω από ένα τηλέφωνο και να περιμένουν ένα μήνυμα ή μια κλήση από την καλή τους! Μη σας φαίνεται περίεργο κορίτσια!

2.Δε σου ζητάει χρόνο και χώρο

Αυτό σημαίνει πως δεν τον καταπιέζεις και φυσικά του αρέσει πολύ αυτό! Θέλει να περνάει αρκετό χρόνο μαζί σου και απολαμβάνει την κάθε στιγμή! Συγχαρητήρια φίλη μου το πας πολύ καλά το θεματάκι μέχρι τώρα!

3.Δε σε κριτικάρει

Δεν κατακρίνει τις επιλογές σου! Ίσα ίσα τις υποστηρίζει με κάθε τρόπο! Ακόμα και αν δεν συμφωνεί μαζί σου ή με αυτό που θέλεις να κάνεις δε θα στο πει με άσχημο τόπο, θα είναι δίπλα σου και θα σε στηρίξει! Τι πιο όμορφο από αυτό;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: "Έρχεται απίστευτος καύσωνας για την εποχή..."

4.Είσαι η προτεραιότητα του

Όταν ένας άντρας σε βάζει πάνω από όλους και από όλα σίγουρα την έχει πατήσει άσχημα μαζί σου! Πλέον σε βάζει πάνω από το φίλους του και προσωπικά σου βγάζω το καπέλο γι΄αυτό! Προσπάθησε και εσύ να τον κάνεις χαρούμενο και σίγουρα θα έχετε μια όμορφη σχέση!

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share