Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

7 σημάδια που φανερώνουν ότι του αρέσεις!

Δες αν ενδιαφέρεται!

19 Ιουλίου 2018 13:20
7 σημάδια που φανερώνουν ότι του αρέσεις!

Βγαίνετε εδώ και λίγο καιρό και δυσκολεύεσαι να καταλάβεις τα πραγματικά αισθήματά του; Δεν είναι πολύ δύσκολο!

Οι άντρες αν και συνηθίζουν να κρύβουν το ότι ενδιαφέρονται, με τον τρόπο τους καταφέρνουν και "προδίδονται"! Μάθε από το Youweekly.gr τα σημάδια που δείχνουν ότι σε βλέπει σοβαρά!

Δεν διστάζει να στείλει πρώτος μήνυμα 2 φορές μέσα στη μέρα

Τα μηνύματα στις μέρες μας είναι ο πλέον συνηθισμένος και εύκολος τρόπος να έρθουν δύο άνθρωποι σε επαφή. Το να κάνεις το βήμα να στείλεις πρώτος όμως απαιτεί κότσια και σημαίνει ότι ενδιαφέρεσαι! Εάν αυτός που σε ενδιαφέρει στέλνει πρώτος και μάλιστα παραπάνω από μια φορές τη μέρα, σημαίνει ότι σίγουρα σε έχει στο μυαλό του!

Δεν έχει πρόβλημα να κοιμηθείτε σπίτι σου

Στην αρχή μιας σχέσης, είναι λίγο άβολο εφόσον δεν γνωρίζεστε καλά να προτείνει ο ένας να κοιμηθεί σπίτι του άλλου. Εάν αυτός που σε ενδιαφέρει προτείνει από μόνος του να περάσετε τη νύχτα μαζί σπίτι σου,σημαίνει και πως νιώθει ήδη οικεία να βρεθεί εκεί αλλά και πως θέλει εσύ να νιώθεις άνετα και να μην σε φέρει σε δύσκολη θέση καλώντας σε στο δικό του.

Δεν έχει θέμα να αφήσει προσωπικά του αντικείμενα στο σπίτι σου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακοίνωση της οικογένειας Κόκκαλη για την κηδεία του Σωκράτη τζούνιορ!

Αντικείμενα όπως η οδοντόβουρτσα ή οι πιτζάμες είναι τα πλέον προσωπικά κάθε ατόμου και το σημείο όπου βρίσκονται δηλώνει πως είναι αρκετά οικείο και το νιώθει σαν σπίτι του. Αν στο σπίτι σου βρίσκεται κάτι προσωπικό του αγαπημένου σου σίγουρα ο ίδιος αισθάνεται άνετα για να το κάνει αυτό και σε νιώθει κοντά του!

Σου λέει πως του λείπεις

Πόσο δύσκολο είναι να παραδεχτείς σε οποιονδήποτε πως σου λείπει; Σκέψου λοιπόν πόσο το εννοεί αυτός αν στο πει στις αρχές κιόλας της σχέσης σας! Αν το κάνει, μην αμφισβητήσεις στιγμή τα αισθήματά του.

Θέλει να γνωρίσεις τους φίλους του

Οι φίλοι μας είναι πάντα οι πιο αυστηροί κριτές των σχέσεών μας. Εάν ο δικός σου επιμένει στο να σε γνωρίσει στους φίλους του, σημαίνει πως είναι περήφανος για σένα και πιστεύει πως θα σε συμπαθήσουν οι πιο κοντινοί του άνθρωποι.

Δεν κοιτάζει συνεχώς το κινητό του όταν βγαίνετε έξω

Παρόλο που καταλαβαίνουμε πως σε οποιαδήποτε περίπτωση το να είμαστε κολλημένοι στο κινητό μας ενώ είμαστε έξω με παρέα είναι αγένεια, ας μην κοροϊδευόμαστε, όλοι το κάνουμε! Επομένως, καταλαβαίνεις πως αν στα ραντεβού σας έχει τα μάτια του καρφωμένα πάνω σου και όχι στην οθόνη του κινητού, σε θέλει!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκοτώθηκε στα 40 του γνωστός Έλληνας τραγουδιστής!

Θέλει να μάθεις τα πράγματα που του αρέσουν

Το να δείχνεις στο αγαπημένο σου άτομο να πράγματα που σου αρέσουν σημαίνει πως θες να μοιραστείς τα ενδιαφέροντά σου και να δεις αν αρέσουν και σε αυτό. Οπότε εάν δεχτείς να δεις μαζί του έναν ποδοσφαιρικό αγώνα,να ξέρεις θα τον κάνεις πολύ χαρούμενο!

Πηγή: youweekly.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share