Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θες να τον τρελάνεις αλλά δεν ξέρεις τον τρόπο; - Εμείς σου έχουμε την λύση!

Όσα πρέπει να ξέρεις!

1 Ιουνίου 2018 13:52
Θες να τον τρελάνεις αλλά δεν ξέρεις τον τρόπο; - Εμείς σου έχουμε την λύση!

Θες να του «μαγέψεις» το μυαλό αλλά δεν ξέρεις πως να το κάνεις!

Δεν ξέρεις αν πρέπει να είσαι ο κυνηγός ή να έχεις τον ρόλο της γυναίκας. Γενικότερα, υπάρχει μια σύγχυση για την στάση που πρέπει να κρατήσεις- αφού κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός.

Υπάρχουν κάποιες κοινές παραδοχές!

Take it Slow

To να σαγηνεύσεις τον ενδιαφερόμενο χρειάζεται υπομονή , χρόνο και σίγουρα θάρρος. Το σημαντικότερο είναι να κάνεις αργές κινήσεις, αφού πρέπει και εκείνος να αρχίσει να σε σκέφτεται. Είναι η αρχή, για να κάνεις μια γλυκιά «εισβολή» στο μυαλό του.

Τόνισε τα δυνατά σου σημεία

Σίγουρα υπάρχει ένα σημείο στο πρόσωπο σου ή στο σώμα σου που σε κάνουν ξεχωριστή. Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιος σου έχει κάνει κοπλιμέντο γι' αυτό το σημείο. Ανέδειξε. λοιπόν το χαρακτηριστικό σου αυτό και να είσαι σίγουρη... ότι θα το προσέξει!

Funny; Not!

Tα πολλά παιχνίδια είναι κουραστικά. Το σημαντικότερο είναι να τον εξιτάρεις- όχι να τον κάνεις να σκέφτεται ότι κουράστηκε ήδη ή ότι παίζει πάρα πολύ μαζί του. Το βασικό είναι να είσαι ο εαυτός σου και κυρίως να είσαι ειλικρινής με τα "θέλω" σου.

Παίνεψε τον!

Το γεγονός ότι είναι άντρας δεν σημαίνει ότι δεν αναζήτα ένα καλό λόγο! Όπως εσύ, περιμένεις να σου πει ένα καλό λόγο για το ντύσιμο σου- αντίστοιχα περιμένει και εκείνος!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Βόμβα: Αλλάζει ο τρόπος αποχώρησης! Δεν θα είναι υποψήφιος αυτός που θέλουν οι παίκτες αλλά...

Μην αγχώνεσαι!

Όταν αγχωνόμαστε οι περισσότερες γυναίκες συμβαίνουν δύο πράγματα! Είτε μιλάμε πάρα πολύ είτε καθόλου.... Προτιμούμε την ενδιάμεση λύση! Δηλαδή, να μην είσαι πολύ φιλική, αλλά και ούτε με πολύ ερωτική διάθεση.

Και να θυμάσαι αν είσαι αληθινή στο πρώτο ραντεβού ή στην πρώτη έξοδο σας... σίγουρα θα τον εντυπωσιάσετε γιατί είστε ξεχωριστή και μοναδική! Ανέδειξε τα ελαττώματα σου σε προτερήματα και «κλέψε» την παράσταση!

Good Luck!

Πηγή: youweekly.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share