Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μετράει το μέγεθος; Αυτές οι στάσεις θα σου αποδείξουν ότι όχι!

Κι' όμως είναι αλήθεια!

3 Μαΐου 2018 19:28
Μετράει το μέγεθος; Αυτές οι στάσεις θα σου αποδείξουν ότι όχι!

Σε πόσες από εσάς έχει τύχει ένας άνδρας με μικρό πέος; Δεν είναι δύσκολο, άλλωστε, αν αναλογιστεί κανείς ότι οι περισσότεροι διαθέτουν μικρό πέος. Τι μπορείς να κάνεις;

Αυτό που μπορείς είναι να την αξιοποιήσεις με τέτοιο τρόπο ώστε να μην στερηθείς την ευχαρίστηση. Όλη αυτή η προσέγγιση μπορεί να ακούγεται πολύ ωφελιμιστική, αλλά στην ουσία είναι ένας τρόπος να νιώσεις ικανοποίηση με ο,τι έχεις και -βασικό- να μην ξενερώσεις και φύγεις γι' αυτό το λόγο.

Επίσης μην ξεχνάς ότι όταν υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος. Έτσι, την έλλειψη κάποιων εκατοστών λοιπόν μπορούν να αναπληρώσουν μερικές στάσεις και τεχνικές. Αυτές είναι οι στάσεις που εγγυώνται να σου χαρίσουν απόλαυση, όταν σύντροφος ή παρτενέρ σου υστερεί σε μέγεθος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Eurovision 2018: Η επίσημη ανακοίνωση του ΡΙΚ για την κίνηση της Φουρέιρα με τον αλβανικό αετό!

1 Με τα πόδια ψηλά, στο στήθος του
Οποιαδήποτε στάση στην οποία η γυναίκα είναι ξαπλωμένη με πλάτη και έχει τα πόδια της ψηλά «δουλεύει» όταν ο άντρας έχει μικρό πέος. Ξάπλωσε ανάσκελα, ανασήκωσε τη λεκάνη σου υψώνοντας τα πόδια σου και ακούμπησέ τα στο στήθος και στους ώμους του. Τώρα ζήτα του να σε ανασηκώσει πιάνοντας σε από τα οπίσθιά σου και να εισχωρήσει μέσα σου. Αν θέλεις να νιώθεις πιο έντονα την τριβή, μπορείς να σταυρώσεις τα πόδια σου.

2 Doggy, σταθερή αξία
Εδώ οι οδηγίες περιττεύουν. Ένα tip θα σου δώσουμε μόνο. Προσπαθήστε να κάνετε πιο «ελεγχόμενες» κινήσεις. Ζήτα από τον παρτενέρ σου να εισχωρήσει βαθιά μέσα σου και να περιοριστεί σε μικρές κινήσεις αντί να να μπαινοβγαίνει έντονα (το οποίο ίσως κάνει το πέος του να «γλιστράει» προς τα έξω).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of Love: Ενοχλημένος ο Σωκράτης με την πλάκα της Κυριακής και του Πάνου! Τι έκαναν; (Video)

3 Το αντικριστό
Βάλε εκείνον να κάτσει στην άκρη του κρεβατιού (ή ενός τραπεζιού) και εσύ κάθισε επάνω του με τα οπίσθιά σου να βρίσκονται πάνω στους μηρούς του. Από αυτή τη στάση, εκτός του εσύ έχεις τον έλεγχο, υπάρχει άμεση οπτική επαφή (πράγμα που αυξάνει την ένταση), διεγείρεται και η κλειτορίδα σου και το πέος του έχει πολύ λίγες πιθανότητες να «ξεφύγει».

4 Εσύ από πάνω
Τα ξέρεις τα κατατόπια κι εδώ. Όταν λοιπόν θα είσαι σε αυτή τη θέση δοκίμασε, αντί να πηγαίνεις πάνω-κάτω, να πηγαίνεις μπρος-πίσω. Στάση απολαυστική και, επιπλέον, πρακτική.

5 Το κοχύλι
Δώσε βάση τώρα. Ξαπλώνεις ανάσκελα και φέρνεις τα πόδια σου επάνω και προς τα πίσω (προς τους ώμους σου). Στην ουσία είναι σαν έχεις σχηματίσει ένα V με τα πόδια σου. Από αυτή τη θέση, η διείσδυση είναι πιο βαθιά και η απόλαυση, μεγαλύτερη.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share