Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Girl on top: 7+1 πράγματα που σκέφτεται όταν είσαι από πάνω του!

Το ήξερες;

27 Απριλίου 2018 09:31
Girl on top: 7+1 πράγματα που σκέφτεται όταν είσαι από πάνω του!

Η στάση girl on top είναι ιδιαίτερα απολαυστική και για τους 2 σας αφού σας χαρίζει δυνατό οργασμό. Μπήκαμε στο μυαλό του και βρήκαμε τι σκέφτεται όταν κάνεις την ανέμελη καουμπόισα.

1.Επιτέλους θα ξεκουραστώ λίγο. Μετά από τόση ώρα να είναι εκείνος από πάνω τα γόνατα και τα οπίσθιά του έχουν πιαστεί και θέλει πραγματικά να κάνει κάτι πιο ξεκούραστο.

2. Πρόσεχε σε παρακαλώ μην σπάσεις το πέος μου. Ξέρει ότι έχεις τον πλήρη έλεγχο και είναι στα χέρια ό,τι πιο πολύτιμο έχει ένας άντρας. Να είσαι ευγενική μαζί του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Η συμβίωση στην παραλία, η αποκάλυψη της Δαλάκα για τον Μουρούτσο και τα νεύρα του Αγόρου! (video)

3. Μήπως μπορείς να κουνιέσαι πιο γρήγορα; Η ταχύτητα τον εξιτάρει και θέλει πραγματικά κάτι έντονο.

4. Μην κρύβεις το στήθος σου. Είτε φοράς σουτιέν είτε άλλο lingerie εκείνος θα ανάψει πραγματικά αν τα δει γυμνά να ανεβοκατεβαίνουν. Μην του στερήσεις τη χαρά.

5. Έλα να συγχρονιστούμε. Πρέπει να βρείτε έναν κοινό ρυθμό ώστε να μη διακόπτετε κάθε λίγο.

6. Να κάνω κάτι παραπάνω; Δεν θέλει να νομίζεις πως βαριέται και αναρωτιέται αν θέλεις να είναι περισσότερο ενεργός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή βόμβα στο έγκλημα στην Κύπρου: Τα 2 σημειωματάρια που έδειξαν πως...

7. Τρελαίνομαι που μπορώ να αγγίξω ταυτόχρονα το στήθος, την κλειτορίδα και τα οπίσθιά σου. Στις άλλες στάσεις πρέπει να τεντωθεί για να χαϊδέψει αυτά τα σημεία ή να σκύψεις εσύ.

8. Ωχ, γλίστρησε το πέος μου έξω. Εσύ πρέπει να το βάλεις πάλι μέσα σου ή εκείνος; Λογικά είναι δική σου δουλειά αλλά μην αφήσετε πολύ ώρα να περάσει περιμένοντας ποιος θα κάνει την κίνηση.

Πηγή: youweekly.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share