Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πώς να ανάψεις τον σύντροφο σου σε δημόσιους χώρους!

21 Μαρτίου 2018 12:26
Πώς να ανάψεις τον σύντροφο σου σε δημόσιους χώρους!

Το seχ είναι ένα από τα πιο συχνά θέματα συζήτησης σε πολλές παρέες. Πάντα μας απασχολεί γιατί είναι καλό, κακό, λίγο, πολύ, γρήγορο, αργό κ.α. Αν την περίοδο αυτή ο σύντροφος σου κι εσύ έχετε παιχνιδιάρικη διάθεση και ψάχνεις τρόπους για να τον ανάψεις σε δημόσιους χώρους, σου έχω καλά νέα!

Ετοίμασα για σένα μία λίστα με τα πράγματα που πρέπει να κάνεις για να τον ανάψεις όταν είστε έξω. Μπορεί να είστε μόνοι σας σε ένα μπαρ ή με παρέα σε κάποιο εστιατόριο. Εφάρμοσε τις συμβουλές αυτές όπου κι αν βρίσκεστε και ανέβασε τη μεταξύ σας θερμοκρασία!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα χάνει σήμερα την ασυλία και δίνει 3 υποψήφιους προς αποχώρηση!

Ντύσου seχy!

Αποφάσισες πως ήρθε η ώρα για παιχνίδι; Ντύσου λοιπόν seχy! Υπάρχουν συγκεκριμένα ρούχα για τα οποία οι άντρες τρελαίνονται όπως τα φορέματα και οι φούστες (ιδίως σε συνδυασμό με ψηλές κάλτσες), τα μπλουζάκια με ντεκολτέ ή δαντέλα.

Σκέψου ποια είναι τα δυνατά σου σημεία και τόνισε τα με τα κατάλληλα ρούχα. Αν συνδυάσεις τα ρούχα με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες να είσαι σίγουρη πώς έχεις ήδη κερδίσει το παιχνίδι από τα αποδυτήρια!

Βάλε άρωμα!

Η αίσθηση της όσφρησης συνδέεται πολύ έντονα με τα συναισθήματα μας γι’ αυτό φρόντισε τη μοιραία βραδιά να φορέσεις το αγαπημένο του άρωμα. Μπορεί ούτε κι ο ίδιος να μη γνωρίζει ποια δύναμη ασκεί πάνω του το συγκεκριμένο άρωμα, σίγουρα όμως σε συνδυασμό με το seχy ντύσιμο θα χάσει το μυαλό του!

Ψιθύρισε του

Δεν υπάρχει καλύτερο αφpοδισιακό από το να του ψιθυρίσεις στο αυτί πράγματα που θέλεις να κάνετε μαζί. Την ώρα που μιλάει με κάποιο φίλο του σκύψε προς το μέρος του και ψιθύρισε του λεπτομέρειες που μόνο οι δυο σας πρέπει να ξέρετε. Μπορείς επίσης να του μιλάς με υπονοούμενα όλο το βράδυ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 - αποκάλυψη: Διέρρευσαν τα πάντα σε Μαχητές και Διάσημους! Η γκάφα της παραγωγής και οι συμμετοχές που ακύρωσαν!

Ακούμπα τον

Για να τον τρελάνεις ακόμη περισσότερο την ώρα που θα του ψιθυρίζεις στο αυτί ή ακόμη και σε ανύποπτες στιγμές ακούμπησε τον κοντά σε ευαίσθητα σημεία.

Ακούμπα τον εαυτό σου

Την ώρα που μιλάτε άρχισε να ακουμπάς τον εαυτό σου “τυχαία” σε σημεία του σώματος σου που ξέρεις ότι έχει αδυναμία όπως ο λαιμός ή το στήθος σου.

Παίξε με χείλη, μαλλιά και δάχτυλα

Για πολλούς άνδρες το στόμα είναι από τα πιο εpωτικά σημεία σε μία γυναίκα. Το ίδιο ισχύει και για τα δάχτυλα, το ήξερες; Παίξε λοιπόν με τα χείλη σου ή δάγκωσε τα κοιτώντας τον πονηρά καθώς σου μιλάει. Βάλε στο παιχνίδι και τα μαλλιά. Πολλοί άντρες πιστεύουν πως όταν παίζεις με τα μαλλιά σου, φλερτάρεις.

Κράτα οπτική επαφή μαζί του

Όση ώρα παίζεςι με τα μαλλιά σου, ακουμπάς το πόδι του, ή του μιλάς με υπονοούμενα διατήρησε την οπτική επαφή μαζί του. Μια ιδέα είναι να του ρίξεις μια kαυτή ματιά ενώ ανανεώνεις το κραγιόν σου.

Στείλε του sms

Είστε έξω με φίλους κι ο σύντροφος σου κάθεται απέναντι σου και μιλάει με κάποιον από τους φίλους του. Επειδή δεν είσαι δίπλα του για να του ψιθυρίσεις στο αυτί, στείλ’ του sms! Μπορείς τη στιγμή που το διαβάζει να το παίξεις αδιάφορη ή να τον κοιτάξεις πονηρά κλείνοντας του το μάτι! Τι λες λοιπόν; Θα το τολμήσεις;

Πηγή: ediva.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share