Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

5 εναλλακτικές ιδέες για μοντέρνα ζευγάρια: Τι να της πάρεις αντί για δαχτυλίδι αρραβώνα!

17 Μαρτίου 2018 13:39
5 εναλλακτικές ιδέες για μοντέρνα ζευγάρια: Τι να της πάρεις αντί για δαχτυλίδι αρραβώνα!

Το δαχτυλίδι αρραβώνων είναι μία τεράστια επένδυση. Το 2015 μάλιστα υπολογίζεται ότι ο μέσος όρος χρημάτων που ξοδεύτηκε για ένα δαχτυλίδι αρραβώνων ήταν πάνω από 5.000 ευρώ.

Έτσι ακόμα και αν δεν σκοπεύετε να παντρευτείτε άμεσα μετά την πρόταση γάμου που θα κάνετε στην αγαπημένη σας, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν βάλατε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αποδείξετε την αγάπη και την αφοσίωσή σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power Of Love: Αποχώρηση βόμβα από το σπίτι! Ξέσπασαν σε κλάματα τα κορίτσια! (video)

Το άλλο μεγάλο πρόβλημα, το οποίο προηγείται της αγοράς του δαχτυλιδιού, είναι ότι αγχώνεστε για το αν το δαχτυλίδι θα αρέσει στην καλή σας. Για να μην κάνετε τη ζωή σας πιο δύσκολη λοιπόν και για να μην της προσφέρετε ένα κόσμημα που δεν πλησιάζει ούτε στο ελάχιστο αυτό που φανταζόταν, εμείς σας προτείνουμε μερικές εναλλακτικές, που για τους άντρες τουλάχιστον αποτελούν καλύτερη επένδυση από μία απλή πέτρα στο χέρι.

Διακοπές

Διαθέτεις 1,2,3 ή και περισσότερα χιλιάδες ευρώ για την καλή σας; Πηγαίνετε την διακοπές. Ένα ταξίδι στα Μπόρα Μπόρα, την Καραϊβική, τις Μαλδίβες ή το Σαν Φρανσίσκο και τη Νέα Υόρκη θα της μείνει στο μυαλό μέχρι τα βαθιά της γεράματα.

Ένα μοναδικό δερμάτινο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Aegean: Νέες προσφορές για φτηνά εισιτήρια στην Ευρώπη! Μόνο 48 ώρες έμειναν δείτε τους προορισμούς!

Ένα καλό αυθεντικό δερμάτινο τζάκετ κοστίζει περισσότερα από 1.000 ευρώ και δεν είναι καθόλου δύσκολο να βρείτε ένα κλασικό κομμάτι που θα φοράει για μια ζωή.

Ένα καινούριο αυτοκίνητο

Ακόμα και οι γυναίκες εντυπωσιάζονται με ένα όμορφο και γρήγορο αυτοκίνητο.

Ένα σπίτι

Τα χρήματα για το δαχτυλίδι θα είναι οι πρώτες δόσεις για το δάνειο. Τρελό δώρο!

Ένα αντικείμενο τέχνης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη βόμβα: Οι γονείς "πίσω" από την εξαφάνιση των δύο ανήλικων αδελφών! Δεν φαντάζεστε που εντοπίστηκαν!

Μάθε ποιος είναι ο αγαπημένος της ζωγράφος ή γλύπτης -βέβαια, αν έχει καλλιτεχνικές τάσεις θα έπρεπε ήδη να το ξέρεις-, συμβουλέψου ειδικούς και αγόρασε ένα αντικείμενο τέχνης που της ταιριάζει.

Τώρα, όσο υπέροχα και αν ακούγονται τα παραπάνω δώρα, μην ξεχνάς: τα διαμάντια είναι όντως οι καλύτεροι φίλοι μιας γυναίκας.

Πηγή: bovary.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share