Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τι να κάνεις αν ο σύντροφός σου είναι πολύ συντηρητικός στο κρεβάτι! Τα tips του ειδικού για να τον μετατρέψεις σε.. Mr Grey!

9 Μαρτίου 2018 19:46
Τι να κάνεις αν ο σύντροφός σου είναι πολύ συντηρητικός στο κρεβάτι! Τα tips του ειδικού για να τον μετατρέψεις σε.. Mr Grey!

Συνήθως οι άντρες λένε ότι εμείς είμαστε… άτολμες στο κρεβάτι και θα ήθελαν να δοκιμάζουμε νέα πράγματα.

Τώρα εάν εσύ ανήκεις στις… εξαιρέσεις, πάρε άμεσα την κατάσταση στα χέρια σου γιατί αν τον αφήσεις θα γίνει το σεξ… βαρετό και στο τέλος μη επιθυμητό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόσο ακομπλεξάριστη! Η Τατιάνα Στεφανίδου έδειξε on air φωτογραφία της από το παρελθόν!

Αναρωτήσου αρχικά πού οφείλεται η συμπεριφορά του αυτή: Είναι επειδή έχει ανασφάλεια ή απειρία; Μήπως κάνεις κάτι και τον μπλοκάρεις, όπως, για παράδειγμα, να παίρνεις συνεχώς πρωτοβουλίες και να επιδιώκεις να έχεις διαρκώς το πάνω χέρι; Άσ’ τον να αναλάβει δράση και να οδηγήσει το παιχνίδι, αποθέωσέ τον για το μέγεθος, τον τρόπο που φιλάει και κάν’ τον να αισθανθεί μοναδικός και ποθητός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MasterChef: Δοκιμασία - θρίλερ για κόκκινη και μπλε ομάδα! Ποιος κερδίζει;

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αφήνεις υπονοούμενα ότι θέλεις να κάνετε σεξ… Πώς; Στέλνε του πονηρά μηνύματα μέχρι να συναντηθείτε ή φρόντισε να καθαρίζεις το σπίτι ή να μαγειρεύεις μόνο με τα… εσώρουχα!

Πηγή: youweekly.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share