Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πράγματα που κάθε γυναίκα πρέπει να ξέρει για τον αυνανισμό!

20 Φεβρουαρίου 2018 16:49
Πράγματα που κάθε γυναίκα πρέπει να ξέρει για τον αυνανισμό!

Οι βάσεις της σεξουαλικής σου ικανοποίησης είναι στο χέρι σου.

Όταν σου αρέσει το σεξ κι αισθάνεσαι καλά με το σώμα και τη σεξουαλικότητά σου, τότε θεωρείς προϋπόθεση πως ο αυνανισμός είναι κομμάτι του ερωτισμού σου. Μόνο μέσα από αυτή τη διαδικασία γνωρίζεις τον εαυτό σου, το σώμα και τις ανάγκες σου στο σεξ. Είναι μια απόλυτα φυσιολογική συμπεριφορά και δεν σταματάει ποτέ. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να γνωρίζεις, όπως και μερικά ακόμα δεδομένα που είναι περασμένα στο κεφάλαιο «Αυτοϊκανοποίηση».
Το κάνει το 70% των παντρεμένων

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of Love - αποκάλυψη: Η Αθηνά δεν λέει ψέματα μόνο για την ηλικία αλλά ΚΑΙ για το όνομα της! Δεν την λένε έτσι...
Ο αυνανισμός δεν σταματάει μετά το γάμο. Βασικά δεν σταματάει ποτέ. Για να μην σου πω ότι μερικές φορές σταματάει το σεξ και συνεχίζεται αυτό, δυστυχώς. Αλλά όταν υπάρχει ισορροπία, όλοι είναι χαρούμενοι και ικανοποιημένοι κυρίως.

Έχει θεραπευτικές ιδιότητες
Σε χαλαρώνει και άρα σε βοηθάει να κοιμάσαι καλύτερα. Συμβάλλει θεραπευτικά στις διαταραχές ύπνου και εκτονώνει από τη συναισθηματική φόρτιση και το στρες. Επίσης ανακουφίζει από τις κράμπες που σε ταλαιπωρούν στην περίοδο. Και κάπου εδώ να υπενθυμίσω πως ο δονητής εφευρέθηκε τον 19ο αιώνα ως μέσο θεραπείας της υστερίας.

Τελειώνει γρήγορα
Το 46% των γυναικών παραδέχεται ότι όταν αυνανίζεται φτάνει σε οργασμό σε λιγότερο χρόνο από 3 λεπτά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια ανάσα: Νέο μόνιμο επίδομα που θα σας επιφέρει επιπλέον 586 ευρώ! Ποιοι το δικαιούνται;

Δεν προϋποθέτει τον οργασμό στο σεξ
Ο αυνανισμός αποτελεί σημείο- σταθμό στο δρόμο της εξερεύνησης του ερωτισμού, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως μία γυναίκα που αυτοϊκανοποίειται, φτάνει εύκολα σε οργασμό στο σεξ. Είναι θέμα ψυχολογίας, επιμονής και έλλειψης ντροπής απέναντι στις ανάγκες της. Το ότι περνάει μόνη της καλά πρέπει να ενισχύει την αυτοπεποίθησή της, όχι να την κάνει να νιώθει ένοχη. Αυτά συμβαίνουν συνήθως στις νεαρές ηλικίες που ο αυνανισμός είναι ακόμα κάτι «περίεργο» κι «απαγορευμένο».

Πηγή:Lady Like

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share