Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Δες πως θα απολαύσεις μόνη σου την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

14 Φεβρουαρίου 2018 19:10
Δες πως θα απολαύσεις μόνη σου την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Καλόμαθε τον εαυτό σου

Μιας και δεν πρόκειται να ξοδέψεις χρήματα για να πάρεις δώρο σε κάποιον, μπορείς να ξοδέψεις τα χρήματα αυτά για τον εαυτό σου. Πήγαινε σε ένα κέντρο σπα και κάνε μανικιούρ-πεντικιούρ και ένα μασάζ για να χαλαρώσεις απόλυτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor διαρροή: Σκάει βόμβα! Αυτή είναι η παίκτρια που αποχωρεί σήμερα (Photos)

Πάρε μερικά λουλούδια

Μόνο και μόνο επειδή δεν θα πάρεις λουλούδια από κάποιον αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να πάρεις μόνη σου μερικά. Πάρε ένα μπουκέτο από τα αγαπημένα σου λουλούδια και γέμισε με αυτά το σπίτι σου. Αν δεν θέλεις να πάθεις μελαγχολία, μην πάρεις τριαντάφυλλα. Προτίμησε κάποιο άλλο είδος.

Κάνε σχέδια με τους single φίλους σου

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην κάνεις ένα πάρτι με καλεσμένους μόνο singles φίλους σου. Συναντηθείτε, συζητήστε, πείτε τα νέα σας και περάστε καλά όπως κάνετε κάθε Σαββατόβραδο.

Επικεντρώσου σε ευχάριστα πράγματα

Ακόμα και αν δεν θέλεις να επισκεφτείς κάποιο σπα, μπορείς απλά να κάνεις κάτι διασκεδαστικό. Σκέψου τι σου αρέσει πολύ να κάνεις και κάνε αυτό. Σου αρέσει να τρως; Φάε όσο τραβάει η όρεξή σου! Σου αρέσει να παίζεις playstation; Κάνε αυτό!

Φάε σολοκάτα

Όσο και αν προσέχεις τη διατροφή σου εκείνη την ημέρα μπορείς να φας όση σοκολάτα τραβάει η όρεξή σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 - βόμβα: Οικειοθελής αποχώρηση από την ομάδα των "Διάσημων"! Η συμφωνία που την πετάει έξω από το ριάλιτι! Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Επικεντρώσου στα θετικά

Ίσως ήθελες να περάσεις αυτή την ημέρα με τον αγαπημένο σου αλλά δεν τρέχει και τίποτα αν δεν υπάρχει κάποιος στη ζωή σου αυτή τη στιγμή. Σκέψου όλα τα καλά που έχεις και επικεντρώσου σε αυτά. Μην αφήσεις μία μέρα να σου χαλάσει τη διάθεση.

Πηγή:Fay's Book

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share