Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Hummer: Το νέο στοματικό;

14 Φεβρουαρίου 2018 18:09
Hummer: Το νέο στοματικό;

Μέχρι τώρα οι άντρες γνώριζαν το όχημα τύπου Hummer και οι γυναίκες μάλλον κανένα Hummer. Σήμερα θα μάθουν και οι μεν και οι δε τι σημαίνει στοματικό σεξ τύπου Hummer και γιατί θα ικανοποιήσει και τις δυο πλευρές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 - βόμβα: Οικειοθελής αποχώρηση από την ομάδα των "Διάσημων"! Η συμφωνία που την πετάει έξω από το ριάλιτι! Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Πάμε λοιπόν: Το Hummer, είναι το γνωστό θωρηκτό-τζιπ το οποίο αρχικά χρησιμοποιήθηκε από τον Αμερικανικό στρατό γιατί πραγματικά ήταν ασταμάτητα και μπορούσαν να προσεγγίσουν ακόμη και τις πιο απρόσιτες περιοχές. Η ιπποδύναμή τους τεράστια και οι δυνατότητές τους σκοτώνουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor διαρροή: Σκάει βόμβα! Αυτή είναι η παίκτρια που αποχωρεί σήμερα (Photos)

Κάτι τέτοιο λοιπόν είναι αντίστοιχα και το στοματικό σεξ τύπου Hummer. Η γυναίκα χρησιμοποιεί όλη τη δυναμική και το πάθος της για να πραγματοποιήσει την σεξουαλική αποστολή της ενώ παράλληλα συνοδεύει την πράξη με πάθος το οποίο εκφράζεται από ήχους που βγάζει πάνω στην πράξη ( κυρίως βογγητά και αναστεναγμούς ) όπως ακριβώς μαρσάρει ένα τζιπ. Χρησιμοποιεί όλα τα μέσα που έχει στη διάθεσή της- πως λέμε τετρακίνηση- δηλαδή το στόμα, τα χέρια, τη φωνή και το βλέμμα της και ολοκληρώνει το έργο της.

Πηγή:MarieCliare

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share