Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έρευνα: Ποια είναι η ιδανική διάρκεια στο σεξ...;

1 Φεβρουαρίου 2018 16:50
Έρευνα: Ποια είναι η ιδανική διάρκεια στο σεξ...;

Κάτι λιγότερο από μισή ώρα χρειάζεται ένα ζευγάρι για να ευχαριστηθεί το σεξ. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από έρευνα της εταιρείας προφυλακτικών Durex που δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα «Berliner Zeitung».

Ο μέσος όρος διάρκειας του καλού σεξ είναι 23,53 λεπτά...Ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο...

Ο καθηγητής Μπρένταν Τσιτς και η ομάδα του από το Πανεπιστήμιο του Κουίνσλαντ στην Αυστραλία εξηγεί πως, δεν υπάρχει μαγική συνταγή σε ότι αφορά την διάρκεια της ερωτικής πράξης:
«Το σεξ μπορεί κάλλιστα να διαρκέσει όλη τη νύχτα. Εξάλλου κατά την διάρκεια του σεξ συνήθως δεν είμαστε με το ρολόι στο χέρι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε ο Γαρύφαλλος από τον "Αστέρας Ραχούλας" σε ηλικία 36 ετών!

Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου της Αυστραλίας μελέτησαν στοιχεία 500 ζευγαριών από τη Γερμανία, τη Βρετανία, την Ισπανία,την Ολλανδία, τις ΗΠΑ και την Τουρκία και το αποτέλεσμα ήταν πως, για ένα καλό σεξ αρκούν 23,53 λεπτά.

«Η μέτρηση ήταν δύσκολη γιατί οι συμμετέχοντες έπρεπε να πατήσουν το Start μόλις ξεκινήσει η διείσδυση του ανδρικού μορίου και να πατήσουν το Stop μετά την εκσπερμάτιση», δήλωσε ο Ζιτς.

«Φυσικά η διαδικασία αυτή θα μπορούσε να είχε ως έναν βαθμό επιρροή στη διάθεση και του άνδρα αλλά και της γυναίκας», τόνισε ο ερευνητής προσθέτοντας με αφοπλιστική ειλικρίνεια: Αλλά η επιστήμη είναι σπανίως τέλεια κι αυτό είναι το καλύτερο που θα μπορούσαμε να πάρουμε».

Αυτό που λέμε «ένα στα... γρήγορα», διαρκεί κατά μέσο όρο, μόνο 5,4 λεπτά, όπως προέκυψε από την έρευνα της εταιρείας.

Υπήρχαν όμως και κάποια ζευγάρια που έφθαναν σε κορύφωση -αφότου υπήρξε διείσδυση- μετά από 44 λεπτά ενώ υπήρξε και το λεγόμενο «σεξ- εξπρές»,διάρκειας μόλις 33 δευτερολέπτων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτές είναι οι τυχερές ημέρες του Φεβρουαρίου για τα 12 ζώδια σύμφωνα με την Άση Μπήλιου!

Στην έρευνα διευκρινίζεται ότι δεν λήφθηκε υπόψη ο ο χρόνος που μεσολάβησε για να φθάσουν οι γυναίκες σε οργασμό.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share