Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022

Έρευνα: Τόσες φορές την εβδομάδα πρέπει να συναντιέται ένα ζευγάρι!

25 Ιανουαρίου 2018 17:01
Έρευνα: Τόσες φορές την εβδομάδα πρέπει να συναντιέται ένα ζευγάρι!

Και το πολύ μαζί καλό δεν κάνει. Σου το λέω να το ξέρεις.

Φρεσκοερωτευμένοι. Δηλαδή δεν έχει περάσει πάνω από μήνας από τότε που βγήκατε πρώτη φορά και αποφασίσατε να κάνετε σχέση. Μηνύματα στο κινητό, τηλεφωνήματα, emails και συνεχείς συναντήσεις. Δε βλέπεις την ώρα να αντικρίσεις την ύπαρξή του όμως πρέπει να μπει ένα φρένο. Για το δικό σας καλό. Ο Scott Carroll, ψυχίατρος και συγγραφέας του βιβλίου «Don’t Settle: How to Marry the Man You Were Meant For» έχει διαφορετική άποψη για τη συχνότητα των συναντήσεων σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Άρης μπαίνει στον Τοξότη: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για τα 12 ζώδια! (videos)
Πριν πεις «Δεν μπορώ να ζήσω μακριά του» άκου τι έχει να σου πει ο κύριος Carroll. Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνά του τα ζευγάρια (που έγιναν ζευγάρια προσφάτως) θα πρέπει να συναντιούνται δύο φορές την εβδομάδα. Ούτε λιγότερο, ούτε περισσότερο.

Και εξηγεί ενώ σε ακούει να αμφιβάλλεις μουρμουρίζοντας: «τι λέει μωρέ ο άσχετος;» Δύο φορές είναι απαραίτητες για τον μεταξύ σας δεσμό αλλά και για να βάλετε τις βάσεις για τα βαθιά συναισθήματα που μπορεί να γεννηθούν με την πάροδο του χρόνου.

Αν είστε κάθε μέρα μαζί, από την αρχή της γνωριμίας, δημιουργείται μία ψευδαίσθηση οικειότητας και εξάρτησης που χρειάζεται ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να κάνει εμφάνιση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Master Chef: Έξω φρενών οι κριτές με την λάθος επιλογή τους! Έδιωξαν άρον άρον παίκτρια: "Ήταν λάθος που την περάσαμε!" (video)

Σύμφωνα με τον Scott Carroll: «Είναι σημαντικό να αρκεστείτε στο να βρίσκεστε δύο φορές την εβδομάδα. Με αυτό τον τρόπο έχετε αρκετό χρόνο μακριά από το νέο σας ταίρι για να δώσετε χρόνο στα βαθύτερα συναισθήματά σας να φιλτραριστούν και να επεξεργαστούν από το υποσυνείδητό σας. Με αυτό τον τρόπο θα εντοπίσετε τι σας αρέσει και τι δεν σας αρέσει πραγματικά στον άνθρωπο που έχει εγείρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Με το να βρίσκεστε μαζί του κάθε μέρα παίρνετε το ρίσκο να βιώσετε έντονα συναισθήματα πολύ σύντομα, τα οποία ίσως να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα κι έτσι πολύ σύντομα να ματαιωθούν.»

Πηγή:Lady Like

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share