Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αυτό είναι το σωστό χαρακτηριστικό για ένα καλό κρεβάτι!

21 Δεκεμβρίου 2017 16:49
Αυτό είναι το σωστό χαρακτηριστικό για ένα καλό κρεβάτι!

Θα το λέγαμε και "μυστικό του γυναικείου οργασμού", αλλά θέλουμε να πιστεύουμε ότι το γνωρίζουν και οι πέτρες.

Πρόκειται για μία έρευνα που επιβεβαιώνει πως η απλή διείσδυση στον κόλπο, χωρίς τον ερεθισμό της κλειτορίδας δεν δουλεύει για σχεδόν καμία από εμάς. Χρειάζεσαι πολλά παραπάνω από ένα ξερό "μπες βγες" στο σεξ για να το απολαύσεις στην ολότητά του. Εκτός από όρεξη και παθιάρικα αισθήματα για τον παρτενέρ, απαιτείται και διέγερση κλειτορίδας (χαλόου;).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Euroleague: Ανατροπή - Με Παππά κόντρα στον Ερυθρό ο Παναθηναϊκός!
Η έρευνα για την οποία μιλάμε δημοσιεύτηκε στο Journal of Sex & Marital Therapy προς ΗΠΑ μεριά. Συγκεκριμένα, ανέλυσε τα δεδομένα, όπως τα κατέθεσαν 1.055 γυναίκες μεταξύ 18 και 94 ετών. Από αυτές, το 18,4% εμφανίστηκε ομολογουμένως ολιγαρκές, αφού δήλωσε πως το κολπικό σεξ ήταν αρκετό για εκείνες ώστε να φτάσουν σε οργασμό. Το 36,6% είπε όμως το σχεδόν αυτονόητο για τις περισσότερες από εμάς: οργασμός χωρίς τρίψιμο της κλειτορίδας δεν γίνεται, πώς να το κάνουμε τώρα.

Κι έχεις κι ένα 36% ακόμα το οποίο δήλωσε πως ερεθισμός κλειτορίδας δεν σημαίνει απαραίτητα τριβή για εκείνες, μια χαρά τελειώνουν και με το στοματικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη προσοχή: Κλειστοί δρόμοι λόγω ισχυρής χιονόπτωσης!

Πηγαίνοντας λίγο πιο βαθιά (στο πεδίο της έρευνας πάντα) οι αρμόδιοι ρώτησαν τις συμμετέχουσες που ψήφισαν κλειτοριδικό οργασμό, ποιο είναι εκείνο το χαρακτηριστικό που πρέπει να έχει η επαφή εκείνη τη στιγμή ώστε να επιτευχθεί η κορύφωση. Το 81,7% είπε ότι θέλει ρυθμό συγκεκριμένο για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πηγή:Lady Like

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share