Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Οι ερευνητές βρήκαν πότε τελειώνει ο έρωτας σε μία σχέση!

10 Δεκεμβρίου 2017 16:18
Οι ερευνητές βρήκαν πότε τελειώνει ο έρωτας σε μία σχέση!

Πόσο κρατάει το πάθος, πριν κάποια πράγματα (ή όλα) αρχίζουν να δείχνουν λάθος;

χουμε αναλύσει πολλάκις εκείνη την πρώτη "άνοιξη" στις σχέσεις των ανθρώπων που ερωτικώς προσομοιάζει σε εκείνη των κουνελιών. Σεξασυγκράτητο, ανυπολόγιστο, ακατάσχετο. Αλλά όχι για πάντα. Για πόσο;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο φρικτό "οικογενειακό" τροχαίο συγκλονίζει την χώρα: Νεκρός ο οδηγός, χαροπαλεύει 11χρονος! (photo)

Πότε συνήθως τελειώνει αυτή η λύσσα;
Το πανεπιστήμιο Ludwig Maximilians του Μονάχου έχει την απάντηση. Αφού έβαλε κάτω και ζήτησε από 3.000 γυναίκες και άντρες, 25-41 ετών να συμπληρώσουν σχετικά ερωτηματολόγια και να αξιολογήσουν το πόσο ικανοποιημένοι σεξουαλικά νιώθουν από τους/τις συντρόφους τους, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το πάθος και άρα η σεξουαλική φούντωση/φλόγα αρχίζει να φθίνει και να παίρνει μία ρεαλιστική βερσιόν στους 12 μήνες. Ένα χρόνο κρατάει το πανηγύρι, εν ολίγοις.

Συγκεκριμένα, το πόρισμα είναι πως η ερωτική ικανοποίηση απασχολεί και εμφανίζεται ως βασικός παράγοντας ευημερίας μιας σχέσης από πολύ νωρίς. Μετά τον χρόνο κατευνάζει η αντάρα και μειώνει λίγο (ή πολύ). Ένα ακόμα στοιχείο που δόθηκε μέσα από τη συγκεκριμένη μελέτη είναι πως στα 15 χρόνια συμβίωσης, τα ζευγάρια κρατούν ζωντανό το 27% του πάθους τους σε σχέση με τις αρχές που όλα φώναζαν ΣΕΞ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τετράγωνο Αφροδίτης με Ποσειδώνα σήμερα: Ποια ζώδια θα επηρεαστούν αρνητικά;

Οι καυγάδες, η ύπαρξη παιδιών και η μείωση στη συχνότητα των ερωτικών επαφών είναι οι βασικοί λόγοι που το πάθος πάει για τσίχλες στο περίπτερο.

Πηγή:Lady Like

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share