Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Λένε πως αυτή είναι η ιδανική διαφορά ηλικίας για να μη χωρίσεις με το άλλο σου μισό!

1 Δεκεμβρίου 2017 15:20
Λένε πως αυτή είναι η ιδανική διαφορά ηλικίας για να μη χωρίσεις με το άλλο σου μισό!

Αν είσαι από τους ρομαντικούς τύπους, το πιθανότερο είναι να θεωρείς την ηλικία έναν απλό αριθμό και να μη δίνεις την παραμικρή σημασία σ' αυτήν, όταν πρόκειται για μια ερωτική σχέση. Άλλωστε, όταν τα βρίσκουν δυο άνθρωποι, τι να σου πει η διαφορά ηλικίας κι όλες αυτές οι λεπτομέρειες, σωστά;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στο κέντρο της Αθήνας: Εξερράγη λεωφορείο του ΟΑΣΑ! (photos)

Έλα όμως, που η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική. Είτε σου αρέσει είτε όχι, έφτασε η στιγμή να αρχίσεις να λαμβάνεις υπόψη σου τον «αριθμό» αυτό, αν θέλεις η σχέση σου να διαρκέσει περισσότερο από τις... συνηθισμένες.

Κι αυτό οφείλεται σε μια έρευνα που διεξήχθη σε 3.000 άτομα, αποδεικνύοντας πως όσο μικρότερη είναι η διαφορά ηλικίας μεταξύ του ζευγαριού, τόσο μικρότερη και η πιθανότητα να φτάσουν τα πράγματα στον χωρισμό.

Αναλυτικότερα, διαπιστώθηκε πως η πιθανότητα να έχει άδοξο τέλος η σχέση μεταξύ δύο ατόμων με διαφορ

ά ηλικίας 10 ετών είναι 39%. Κι όσο αυξάνεται αυτή η διαφορά μεγαλώνει και το αντίστοιχο ποσοστό, το οποίο φτάνει το 95%, για τα ζευγάρια που διαφέρουν ηλικιακά κατά 20 χρόνια. Αντίθετα, όσο πιο κοντά ηλικιακά είναι οι δύο σύντροφοι, τόσο μειώνεται το ενδεχόμενο του χωρισμού, με το ποσοστό να φτάνει μόλις το 18% για διαφορές 5 ετών και κάτω.

Κι αν αναρωτιέσαι ποια είναι τελοσπάντων η ιδανική διαφορά ηλικίας, εκείνη που θα διασφαλίσει μια μακροχρόνια και γιατί όχι παντοτινή σχέση, αυτή είναι ο 1 χρόνος! Εκεί οι πιθανότητες πέφτουν στο 3%!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρύ πένθος για την Ντόρα Μπακογιάννη!

Να σημειώσουμε βέβαια, πως όλα τα παραπάνω ισχύουν για τα ζευγάρια που έχουν αποφασίσει να δουν το θέμα μεταξύ τους πιο... σοβαρά από μια απλή, φοιτητική σχέση.

Πηγή; neopolis.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share