Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τι φτιάχνει ή χαλάει μια σχέση;

29 Νοεμβρίου 2017 15:09
Τι φτιάχνει ή χαλάει μια σχέση;

Πολλές φορές όταν μιλάμε για τις ερωτικές σχέσεις αναφερόμαστε στη καθημερινότητα του ζευγαριού και την ποιότητα της σχέσης. Παρόλο που η ρουτίνα είναι ένας όρος με αρνητική χροιά, όλοι μας μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία αργά ή γρήγορα. Τί, τελικά φτιάχνει ή χαλάει μια σχέση;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μόλις γέννησε αγαπημένη εγκυμονούσα της ελληνικής showbiz! - Η πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο

Πέρασε ο μήνας της ευτυχίας και έχεις αρχίσει να ανησυχείς για τη σχέση σου και την πορεία της; Για διαφορετικούς λόγους, όλοι ανησυχούμε λίγο πολύ ,ότι η σχέση μας με το σύντροφο μας ίσως καταντήσει βαρετή ή φθαρεί με τον καιρό.

Θα ξεκινήσω με τα βασικά. Λίγη αισιοδοξία δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!Βρήκες έναν άνθρωπο που περνάς καλά μαζί του, ταιριάζετε σε αρκετούς τομείς και σε ελκύει; Αν η σχέση σου πληροί τα παραπάνω κριτήρια το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τη διατηρήσεις όπως ακριβώς είναι.

Τι κάνει μια σχέση καλύτερη ή την χειροτερεύει!

Η υποχρέωση που έχεις κυρίως προς τον εαυτό σου αλλά και προς τον σύντροφο σου είναι να προσπαθείς καθημερινά για να διατηρήσεις ή και να βελτιώσεις την ποιότητα της σχέσης σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος στην ελληνική showbiz: Τα νυχτοπερπατήματα του Νίκου Παππά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Αποκλειστικές φωτογραφίες - ντοκουμέντο

Δεν θα σου πω ψέμματα. Θέλει διαρκή προσπάθεια η κάθε σχέση στη ζωή σου.

Σύμφωνα με έρευνες, η καθημερινή αλληλεπίδραση με τον/την σύντροφό σου και η αντίδραση σου στις προσπάθειες του για συναισθηματική εγγύτητα είναι ο καθοριστικός παράγοντας για την ποιότητα και τη μακροζωία μιας σχέσης.

Παρόλο που το τι φτιάχνει ή χαλάει μια σχέση είναι αρκετά απλό, οι περισσότεροι ψάχνουμε βρούμε απαντήσεις στα ερωτήματα μας μέσα απο πολύπλοκα άρθρα, συμβουλές ειδικών κλπ.

Πηγή: e-diva.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share