Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022

Αυτή η τροφή προκαλεί οργασμό στις γυναίκες!

16 Νοεμβρίου 2017 19:20
Αυτή η τροφή προκαλεί οργασμό στις γυναίκες!

Ξέχνα τα μύδια, τα στρείδια, τα σπαράγγια και τα υπόλοιπα αφροδισιακά που απλά ενισχύουν την ερωτική σου διάθεση. Η πιο σεξουαλική τροφή του κόσμου όσον αφορά εμάς τις γυναίκες είναι πορτοκαλί, φυτρώνει σε ηφαίστειο (πόσο συμβολικό) και έχει χάλια γεύση, αλλά σε φέρνει σε οργασμό καλύτερα κι από τον Τζιάκομο Καζανόβα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιτέλους ευχάριστο νέο από την τραγωδία στην Μάνδρα!
Και είναι ένα ΜΑΝΙΤΑΡΙ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη προσοχή: Στάση εργασίας σε ΜΜΜ της Αθήνας! Δείτε ποια και πότε;

Η ευχάριστη αυτή είδηση- κι ας μην το φάμε ποτέ- έρχεται από την τελευταία μελέτη της Διεθνούς Επιθεώρησης που ασχολείται με τη φαρμακευτική δράση των μανιταριών (International Journal of Medicinal Mushrooms- ναι, υπάρχει-) η οποία μας ενημερώνει πως το πορτοκαλί μανιτάρι Dictyophora με τ' όνομα φυτρώνει στη Χαβάη και είναι ικανό να προκαλέσει στιγμιαίους οργασμούς στο γυναικείο φύλο. Πάνω από τις μισές γυναίκες που συμμετείχαν σ' αυτή την αρκετά πρωτότυπη μελέτη, κορύφωσαν.

Το πιο kinky μανιτάρι του κόσμου εντοπίστηκε στις ροές της λάβας στο ηφαιστιογενές νησί του Ειρηνικού Ωκεανού και υπόσχεται σύντομες μεν, αλλά αξέχαστες στιγμές σε όποια έχει τη χαρά να το βάλει στο στόμα της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στο Μαρκόπουλο: Δεν έχουν ξεχάσει την μικρή Μαρίνα: Τα σπαρακτικά μηνύματα στον κοινό τάφο με την μητέρα της! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Το food porn βρίσκει εφαρμογή μόνο στα θηλυκά, αφού οι άνδρες που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν αηδιασμένοι από τη γεύση του. Μάλιστα ο συντάκτης του website foodbeast.com που το δοκίμασε, είπε πως ήταν λες να έτρωγε κόπρανα αλόγου. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, συνάδελφε.

Πηγή: Ladylike

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share