Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022

Σε αυτή την ηλικία βιώνει μια γυναίκα καλύτερα τον οργασμό!

13 Νοεμβρίου 2017 18:30
Σε αυτή την ηλικία βιώνει μια γυναίκα καλύτερα τον οργασμό!

Σύμφωνα με μία πρόσφατη έρευνα, από μία συγκεκριμένη ηλικία και μετά ο οργασμός μας γίνεται ακόμα πιο απολαυστικός.

Αυτά είναι καλά νέα και ως τέτοια πρέπει να διαδίδονται άμεσα και προς πάσα κατεύθυνση. Σύμφωνα με μία πρόσφατη έρευνα που μας έρχεται από το Natural Cycles (application σχετικά με την αντισύλληψη), οι γυναίκες ηλικίας 36 ετών και άνω έχουν τους πιο έντονους και συχνούς οργασμούς σε σχέση τις νεότερές τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τηλεοπτική βόμβα: Με δική του εκπομπή ο Γιώργος Αγγελόπουλος! Που θα τον δούμε;
Η έρευνα βασίστηκε σε στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από δείγμα 2.600 γυναικών. Οι συμμετέχουσες απάντησαν σε σχετικό ερωτηματολόγιο και βγήκαν συμπεράσματα για το πόσο ελκυστικές και πόσο ικανοποιημένες σεξουαλικά νιώθουν σε συνάρτηση πάντα με την ηλικία τους.

Οι γυναίκες χωρίστηκαν σε 3 γκρουπ ανάλογα με την ηλικία τους: 23 και κάτω, 23-36, 36 και άνω. Αυτό που προκύπτει είναι πως οι νεότερες έφταναν σε οργασμό λιγότερο συχνά από όλες τις υπόλοιπες. Στον αντίποδα, τα θηλυκά 36 και άνω που βιώνουν την εμπειρία του οργασμού πιο έντονα και σε ποιότητα και σε ποσότητα.

Συνοπτικά η έρευνα έδειξε τα εξής:

> 8 στις 10 γυναίκες 36 ετών και άνω δήλωσαν ότι ένιωθαν sexy.

> Μόλις 4 στις 10 γυναίκες 23-35 ετών και 7 στις 10 κάτω των 23 ετών ήταν ευχαριστημένες με το σώμα τους.

> Σχεδόν 6 στις 10 μεγαλύτερες γυναίκες ανέφεραν ότι είχαν περισσότερους και καλύτερους οργασμούς.

> Μόλις 1 στις 10 της μεσαίας ομάδας και 2 στις 10 στη νεότερη ομάδα δήλωσαν το ίδιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διάρρηξη Βανδή-Νικολαΐδη: Το ανατριχιαστικό μήνυμα που ήταν χαραγμένο στον τοίχο του σπιτιού από τους ληστές! Τι σχέση έχει με τος διαρρήκτες;

> Οι γυναίκες 36 ετών και άνω απολαμβάνουν πιο πολύ το σεξ. Σε ποσοστό 86% ανέφεραν ότι "έκαναν πολύ καλό σεξ μέσα στον τελευταίο μήνα".

> Συγκριτικά, οι γυναίκες 23-35 ετών δήλωσαν ότι έκαναν καλό σεξ τον τελευταίο καιρό σε ποσοστό 76% και οι νεότερες γυναίκες μόλις σε ποσοστό 56%.

Πώς ερμηνεύεται αυτό; Ένα από τα δώρα που φέρνει ο χρόνος στον άνθρωπο είναι η εμπειρία, μέσα από την οποία μαθαίνουμε και αποδεχόμαστε τον εαυτό μας σε όλα τα επίπεδα.

Πηγή:ladylike

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share