Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021

Αυτά τα σημάδια αποδεικνύουν ότι σε θέλει από το πρώτο ραντεβού!

25 Σεπτεμβρίου 2017 20:45
Αυτά τα σημάδια αποδεικνύουν ότι σε θέλει από το πρώτο ραντεβού!

Οκ, είναι δύσκολο να πας σε πρώτο ραντεβού και όταν αυτό τελειώσει να λάβεις ένα μήνυμα που θα σου λέει απλά και ξεκάθαρα “Μου αρέσεις, πέρασα καλά, ας ξαναβρεθούμε” Συνήθως κοιτάζουμε και ξανακοιτάζουμε τα μηνύματα προσπαθώντας να καταλάβουμε τι τέλος πάντων θέλει, μην αναφέρουμε το καταραμένο timing που είναι σε αυτές τις πρώτες επαφές κάπως ψυχοβγαλτικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι μπότες που φορούσε η μαμά μας και τώρα τις θέλουμε εμείς!

Δεν μπορείς να καταλάβεις πως πάει το πράγμα από τη μεριά του; Εδώ μερικά πραγματα που ελπίζουμε να σε βοηθήσεις να βγάλεις μια άκρη.

Κανένα επείγον τηλεφώνημα

Αν και τα πρώτα ραντεβού για την πλειοψηφία των ανθρώπων τελειώνει με τη φράσει “ουφ, πάει και αυτό”. Βάλε τη λογική σου να δουλέψει, πήρε κανένας φίλος του, η μαμά του, ή κάποιον συγγενή να τον ενημερώσει πως πήρε φωτιά το κορδελιό και πρέπει να τρέξει; Οχι, οπότε αυτό είναι και το πρώτο καλό σημάδι.

Επιδιώκει τετ α τετ

Όταν αυτός με τον οποίο βγαίνεις θέλει να περνάει χρόνο μαζί σου και να μένετε μόνει αντί να καλεί τα backup, σημαίνει πολύ απλά πως νιώθει άνετα και θέλει να σε γνωρίσει.

Συνεχίζει το ραντεβού

Βρεθήκατε κέντρο, ηπιατε μια μπύρα , περάσατε ωραία γελάσατε,και τώρα; Αν σου προτείνει να πάτε και πουθενά αλλού, ε τέλεια! Δεν θα ζητούσε από κάποια που βαριέται να πάνε και κάπου άλλου! Αν μάλιστα η πρότασης ειναι έμπνευση της στιγμής, ακόμα καλύτερα.

θελει να ξαναβγείτε

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πλέον τα κορίτσια δεν θέλουν μπουκέτα από λουλούδια, αλλά από ντόνατς! (photo)

Συνήθως τα αγόρια όταν ενθουσιάζονται από το πως “ρολλάρει” το πρώτο ραντεβού προτείνουν και άλλα πράγματα που θα μπορούσαν να κάνετε μαζί (δεν μιλάμε απαραίτητα για σεξ). Οι ειδικοί στα αποτυχημένα ραντεβού -οχι εμεις -λένε πως πολλές φορές αυτό -το να σου πει να ξαναβρεθείτε-αποτελεί παγίδα, μιας και ειναι το παραθυράκι για την άτακτη φυγή από ένα βαρετό ραντεβού.

Αν ακολουθήσει ένα φιλικό follow-up μετά το αντίο

Είναι καλό σημάδι το ότι βγήκατε και αυτός συνεχίζει να θέλει να σου στέλνει μηνύματα περί ανέμων και υδάτων. Φυσικά, το να μην σου στείλει και άμεσα, δεν σημαίνει απαραίτητα και κάτι κακό, αλλά η ταχύτητα μιλάει από μόνη της.


πηγή: marieclaire.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share