Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022

Ποιες είναι οι καλύτερες μέρες του μήνα για τον οργασμό σου;

22 Σεπτεμβρίου 2017 20:00
Ποιες είναι οι καλύτερες μέρες του μήνα για τον οργασμό σου;

Υπάρχουν πάρα πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν την επιθυμία μας για σεξ, σκέψου στρες, δουλειά, διάθεση και τόσα άλλα, ο κύκλος της περιόδου είναι ένα από τους πιο σημαντικούς. Φαίνεται πως ακόμα και οι μέρες παίζουν ρόλο και μπορούν να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στον οργασμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη για διάσημο τραγουδιστή: Το στυγερό έγκλημα και το καμένο πτώμα θαμμένο στον κήπο! (photos)

Πότε θα έχω τον καλύτερο οργασμό;

Η επιθυμία σου για σεξ επηρεάζεται από κάποιες ορμόνες που συνδέονται με τον κύκλο σου, όπως τα οιστρογόνα. Οι περισσότερες γυναίκες βλέπουν ότι η σεξουαλική τους επιθυμία τείνει να αυξάνεται λίγες μέρες πριν την έμμηνο ρύση και μειώνεται όταν αυτή τελειώνει. Βασικά λίγες μέρες πριν σου έρθει περίοδος, έχεις την περισσότερη όρεξη. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να απολαμβάνεις πιο πολύ την σεξουαλική δραστηριότητα εκείνες τις μέρες.

Και πότε είναι η χειρότερη φάση του μήνα;

Η διάθεση των γυναικών τείνει να πέφτει όταν ο οργανισμός παράγειπερισσότερη προγεστερόνη, δηλαδή κατά τη διάρκεια της δεύτερης φάσης του κύκλου σου.


Τι παίζει με την ωορρηξία;

Μια μελέτη έδειξε πως ο τύπος του σεξ που οι άνθρωποι προτιμούν διαφέρει κατά τη διάρκεια που γίνεται το “γόνιμο παράθυρο”, αφού σύμφωνα πάντα με όσα ισχυρίζονται οι επιστήμονες οι ετερόφυλες γυναίκες φαίνεται να προτιμούν το στοματικό σεξ.

Αυτό που πρέπει να θυμόμαστε όπως και να έχει είναι πως όλοι είμαστε διαφορετικοί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Έχω κάνει…»: Η εξομολόγηση του Ντάνου για την προσωπική του ζωή και η μεγάλη αποκάλυψη! (video)

Το πως ακριβώς παράγει ο κάθε οργανισμός τις ορμόνες και πως αυτές τον επηρεάζουν διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Δεν μπορούμε να ξέρουμε με ακρίβεια πότε κάποιος φτάνει στο πικ της σεξουαλικής του επιθυμίας. Οι παράγοντες που σχετίζονται με το σεξ είναι αμέτρητοι και εμείς πολύπλοκοι. Οπότε όλα είναι υποκειμενικά.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share