Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κορίτσια ξανασκεφτείτε το: Αυτοί είναι οι λόγοι που ο σύντροφός σου σε βαριέται στο κρεβάτι!

14 Σεπτεμβρίου 2017 09:42
Κορίτσια ξανασκεφτείτε το: Αυτοί είναι οι λόγοι που ο σύντροφός σου σε βαριέται στο κρεβάτι!

Μήπως εκείνος δε δείχνει πια τον ίδιο ενθουσιασμό στο κρεβάτι όπως παλιά; Μήπως αποφεύγει να βρίσκεστε ερωτικά ή αισθάνεσαι ότι το κάνει αγγαρεία;

Αυτοί είναι μερικοί λόγοι οι οποίοι μπορεί να φταίνε για την ξενέρα του και σε αφορούν άμεσα:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret: Τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο; Ο άγριος καυγάς του Αϊβάζη, τα γενέθλια του Ντανιέλ και η προδοσία της Ιρένε! (video)

Είσαι προβλέψιμη. Κοινώς κάνεις τα ίδια και τα ίδια, δεν δοκιμάζεις τίποτα καινούριο, ξαπλώνεις και περιμένεις να κάνει εκείνος τα πάντα και νιώθει σαν να τρώει κάθε μέρα το ίδιο ανάλατο φαγητό.

Είσαι κομπλεξική. Είπαμε στην αρχή μπορεί να ανεχτεί να σβήσει τα φώτα και να κουκουλώνεσαι με τα σκεπάσματα, αλλά όταν πια γνωριστείτε, αυτά πρέπει να σταματήσουν. Επίσης μην ντρέπεσαι για το σώμα σου, τα οπίσθιά σου και το στήθος σου, αυτά βγαίνουν προς τα έξω και δεν αρέσουν σε κανέναν άντρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρισμός βόμβα στη showbiz: Διέλυσαν τα πάντα μετά από 7 χρόνια και 2 παιδιά!

Είσαι ξενέρωτη. Τι σημαίνει αυτό; Ότι νιαουρίζεις, παιδιαρίζεις, μιλάς με υποκοριστικά, κρατάς μούτρα, κάνεις νάζια εκτός τόπου και χρόνου και αντί να είσαι δυναμική και προκλητική στο κρεβάτι εσύ λες σαχλά γλυκόλογα που τον μαραζώνουν.

Πηγή: youweekly.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share