Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021

Τελικά τι θέλουν οι γυναίκες στο κρεβάτι; Μεγάλη έρευνα αποκαλύπτει!

12 Αυγούστου 2017 00:34
Τελικά τι θέλουν οι γυναίκες στο κρεβάτι; Μεγάλη έρευνα αποκαλύπτει!

Ενα αιώνιο ερώτημα βρήκε την απάντησή του; Το τι πραγματικά θέλουν οι γυναίκες στο κρεβάτι…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι σοκαριστικές αρετουσάριστες φωτογραφίες, όπως τις «έδωσαν» οι παπαράτσι!

Τρίο, ερωτικά παιχνίδι ή κάλτσες στο κρεβάτι; Έρευνα της ιστοσελίδας «FunFactory.de» αποκαλύπτει τις ερωτικές επιθυμίες των εκπροσώπων του ωραίου φύλου. Τα πάντα για το σεξ σε όλο τον κόσμο:

Θέλετε να μάθετε τι έχει το 24% των Ρωσίδων στην τσάντα τους; Είναι προφανές: ένα παιχνίδι για σεξ! Το ένα τέταρτο των Γαλλίδων έχει μια ερωτική ταινία μέσα στο συρτάρι του κομοδίνου και το 17% έχει ήδη δοκιμάσει «τρίο» το κρεβάτι. Επίσης, το 56% των Γαλλίδων έχει ένα ερωτικό παιχνίδι.

Και οι Βραζιλιάνες; Η αγαπημένη τους συνήθεια είναι να επισκέπτονται καταστήματα με sextoys, το 70% των πελατών είναι γυναίκες. Για το 94,5% των Βραζιλιάνων, το σεξ είναι πολύ σημαντικό σε μία σχέση.

Οι περήφανες Ισπανίδες έχουν όρεξη για… τέχνη στο κρεβάτι. Οκτώ στους δέκα Ισπανούς που χρησιμοποιούν ερωτικά παιχνίδια είναι γυναίκες. Επιπλέον, το 40% των Ισπανίδων θέλουν ο πρώτος με τον οποίο κάνουν σεξ για πρώτη φορά να μην τους είναι αδιάφορος.

Οι Ολλανδέζες έρχονται πιο εύκολα σε οργασμό όταν φορούν κάλτσες. Το 80% φθάνουν με τον τρόπο αυτό στην κορύφωση. Όταν όμως δεν φορούν κάλτσες το αντίστοιχο ποσοστό ολισθαίνει στο 50%.

Δύσκολο να το πιστέψει κανείς: Τα δύο τρίτα των Γερμανίδων προτιμούν να κάνουν σεξ δύο φορές το χρόνο αρκεί να είναι καλό. Οι Γερμανίδες δεν θέλουν το κακό σεξ. Αντιθέτως, το 35% των Γερμανίδων θέλουν να κάνουν σεξ στο σκοτάδι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ναυτικοί: Αυτά είναι 8 βασικά πράγματα που θέλουν όταν πιάσουν λιμάνι!

Σε ότι αφορά τις Ελληνίδες, ενώ δηλώνουν… πουριτανές, θεωρούνται απο τις πιο απελευθερωμένες στα ερωτικά παιχνίδια. Μάλιστα την τελευταία δεκαετία έχουν εκτοξευτεί οι πωλήσεις ερωτικών παιχνιδιών και βοηθημάτων, ενώ ο πρώτος και δημοφιλέστερος τρόπος ερωτικής έκφρασης είναι το sexting. Μάλιστα οι Ελληνίδες κατέχουν την πρώτη θέση σε όλη την Ευρώπη και χωρίς τύψεις… –ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΔΩ

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share