Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Μου αρέσει το ξύλο στον κρεβάτι! Είμαι μαζοχίστρια;"

11 Ιουλίου 2017 14:43

Aρχικά, να ξεκαθαρίσουμε, ότι για κάποιον που αυτοπροσδιορίζεται αλλά ετεροπροσδιορίζεται ως μαζοχιστής η βία είναι σκοπός και όχι μέσο στο σεξ. Ενώ για κάποιον που απλά του αρέσει να τρώει κανένα χαστουκάκι πάνω στο σεξ, αυτό είναι το μέσο και όχι ο σκοπός.

Η sex editor του Youweekly.gr απαντά

Έστω ότι κάποια στιγμή πάνω στην ερωτική πράξη, ο σύντροφός σου έδωσε ένα χαστούκι στα οπίσθια πάνω στη στάση στα τέσσερα και αυτό ερέθισε περισσότερο και τους δυο. Έστω, ότι κάποια άλλη στιγμή πάνω στο πάθος σου τράβηξε τα μαλλιά ή σου έδωσε μια σφαλιάρα στο πρόσωπο. Αυτό δεν είναι βία. Αυτό είναι λίγο αλατοπίπερο, μια παραπάνω δόση kinky συμπεριφοράς η οποία μπορεί να προκύψει ανάμεσα σε ένα ζευγάρι το οποίο δεν έχει φετίχ με το σαδομαζοχισμό, απλά εμπλουτίζει την ερωτική του ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαλάρωση με βουτιές για Κοκκινάκη - Βαλαβάνη! Ξέγνοιαστες στιγμές σε πισίνα ξενοδοχείου! Βίντεο - ντοκουμέντο

Μαζοχιστής ή αντίστοιχα μαζοχίστρια είναι μια γυναίκα που βιώνει αυτό το φετίχ μόνιμα και επαναλαμβανόμενα στη ζωή του, δηλαδή αρέσκεται στο να δέχεται βία πάσης φύσεως από το σύντροφό του και χρησιμοποιεί τον πόνο ώς μέσο προς την ηδονή. Συγκεκριμένα, οι μαζοχιστές ισχυρίζονται ότι ο πόνος, στην κορύφωσή του, οδηγεί τα άτομα στο λεγόμενο Subspace, το οποίο θεωρούν ότι ισοδυναμεί με τον εντονότερο εγκεφαλικό και σωματικό οργασμό. Επομένως αντιλαμβάνεστε, ότι μιλάμε για ακραία και αποκλειστικά παιχνίδια και πρακτικές πόνου και όχι για απλές αυθόρμητες προσθήκες στη σεξουαλική ρουτίνα ενός ζευγαριού.

Επομένως απολαύστε αυτό που σας αρέσει στις ερωτικές σας στιγμές και νιώστε ελεύθεροι. Μη γεμίζετε το μυαλό σας με τύψεις ή με έννοιες για το τί ακριβώς σας συμβαίνει. Ζήστε το!

Πηγή: Youweekly.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share