Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Κατά τη διάρκεια της περιόδου φοράω ταμπόν.Κάθε πόση ώρα πρέπει να το αλλάζω;» Ένας γυναικολόγος σας δίνει την απάντηση!

20 Ιουνίου 2017 14:41
«Κατά τη διάρκεια της περιόδου φοράω ταμπόν.Κάθε πόση ώρα πρέπει να το αλλάζω;» Ένας γυναικολόγος σας δίνει την απάντηση!

Πώς λειτουργεί το σώμα μας; Τι σημαίνουν οι πόνοι που νιώθουμε; Πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα στην σεξουαλική μας ζωή; Ο ειδικός του Youweekly.gr, Παντελής Μεσσαρόπουλος, είναι εδώ για να σας λύσει κάθε απορία και να φωτίσει άγνωστους για εσάς τομείς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Peugeot 3008: Ποιο είναι το μοντέλο που εμφανίστηκε στο Survivor και μαγνήτισε τα βλέμματα; (photos)

Κατά τη διάρκεια της περιόδου χρησιμοποιώ ταμπόν. Σε πόση ώρα πρέπει να τα αλλάζω μέσα στην ημέρα για να διατηρήσω την υγιεινή του κόλπου μου;

Θα πρέπει να αλλάζεις το ταμπόν σε τακτά χρονικά διαστήματα, κάθε 3-5 ώρες σε κανονική ροή και κάθε 2-3 ώρες σε αυξημένη ροή. Επίσης, η στάση του αίματος μπορεί να προκαλέσει δυσοσμία και το κατάλληλο περιβάλλον για λοιμώξεις. Επίσης, θα πρέπει να τονιστεί η ανάγκη να τοποθετείται το κατάλληλο μέγεθος ώστε να μην υπάρχουν ενοχλήσεις αλλά ούτε και διαρροές.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share