Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021

"Πονάω συνέχεια κατά την ερωτική επαφή γιατί ο φίλος μου είναι προικισμένος... Τι να κάνω για να το απολαύσω" - Ειδικός απαντά!

25 Μαΐου 2017 15:28

Ο ανδρολόγος του Youweekly.gr, Κωνσταντίνος Ρόκκας (krokkas.gr, [email protected]) βρίσκεται εδώ να σας λύσει κάθε απορία.

Με τον σύντροφό μου είμαστε μαζί περίπου 6 μήνες και παρόλο που είμαστε πολύ ερωτευμένοι αντιμετωπίζω πρόβλημα στον ερωτικό τομέα, γιατί είναι ιδιαίτερα «προικισμένος» με αποτέλεσμα να πονάω αρκετά κατά τη σεξουαλική επαφή. Τι μπορώ να κάνω για να απολαμβάνω το σεξ μαζί του; Γιώτα

Αγαπητή Γιώτα, η σεξουαλική επαφή μπορεί να είναι επώδυνη για τη γυναίκα είτε εξαιτίας υπερβολικά μεγάλου μεγέθους του ανδρικού μορίου του συντρόφου, είτε γιατί δεν έχει υγρανθεί αρκετά ο κόλπος κατά την είσοδο του πέους. Αυτοί είναι οι βασικοί λόγοι, βέβαια υπάρχουν και εξειδικευμένες γυναικολογικές παθήσεις, οι οποίες είναι πιο σπάνιες. Η μειωμένη λίπανση είναι συχνή σε γυναίκες στην εμμηνόπαυση λόγω ατροφίας του κολπικού επιθηλίου. Μπορεί να οφείλεται, όμως ,και στη μειωμένη σεξουαλική διέγερση εξαιτίας της έλλειψης προκαταρκτικών παιχνιδιών. Αφού, λοιπόν, ο σύντροφός σου είναι αρκετά «προικισμένος» θα πρέπει να δώσεις μεγάλη σημασία στην προετοιμασία, η οποία αυξάνει τη λίπανση του κόλπου. Επίσης, στα φαρμακεία θα βρεις ειδικές λιπαντικές κρέμες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Γνωστή ηθοποιός δηλώνει: "Τα είχα και εγώ με τον Βασάλο!" (photo)

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share